- PANASONIC TV Line-up 2012 -

Πως είναι η κατανάλωση της ST50 σε σχέση με την ST30; Λίγο τσιμπημένο μου φαίνεται το νούμερο του HDTVtest.

Μπορείς να πας σε Edge LED με την μισή κατανάλωση αλλά 5-10 φορές χειρότερο μαύρο και κατά συνέπεια και αντίθεσή.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Μπορείς να πας σε Edge LED με την μισή κατανάλωση αλλά 5-10 φορές χειρότερο μαύρο και κατά συνέπεια και αντίθεσή.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Ναι το ξέρω, σε διαβάζω ανελλιπώς...Βέβαια, αν δεν έχω αρχές αλτσχάιμερ, νομίζω οτι ρώτησα για σύγκριση μεταξύ δύο Panasonic plasma, όχι ποια τεχνολογία έχει χαμηλότερη κατανάλωση...

Τα τελευταία 3 χρόνια η κατανάλωση έπεφτε ενω τώρα μου φαίνεται σαν να ανέβηκε λίγο.

Ναι το ξέρω, σε διαβάζω ανελλιπώς...Βέβαια, αν δεν έχω αρχές αλτσχάιμερ, νομίζω οτι ρώτησα για σύγκριση μεταξύ δύο Panasonic plasma, όχι ποια τεχνολογία έχει χαμηλότερη κατανάλωση...

Τα τελευταία 3 χρόνια η κατανάλωση έπεφτε ενω τώρα μου φαίνεται σαν να ανέβηκε λίγο.

κώστα δεν σου φάνηκε. όντως έτσι είναι . όταν ποστάρησες το ίδιο πράγμα κοιτούσα και εγώ.

normal mode 2d 238 206
normal mode 3d tba 236
calb cinema mode 2d 240 142
calb cinema mode 3d tba 206

πρώτη είναι η st50. προφανώς το βαθύτερο μαύρο θέλει πιο πολύ ρεύμα :idea:

πρώτη είναι η st50. προφανώς το βαθύτερο μαύρο θέλει πιο πολύ ρεύμα :idea:

Μη μου αρχίζεις τις ιστορίες για αγρίους κι εσύ... :laugh: Για να ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε η Panasonic να έχει ένα πάνελ 300% αποδοτικότερο από πέρσι και να του φορέσει ακόμα πιο φιμέ φίλτρο που να πνίξει το επιπλέον φως και μαζί και την φωτεινή εκπομπή του μαύρου... :p

H μέτρηση κατανάλωσης της ST30 είχε γίνει με ρύθμιση κάπου στα 80cd/m2, ενώ της ST50 με ρύθμιση στα 136cd/m2... ;)

Αποκλείεται να ανέβει η κατανάλωση. Είναι πλέον υποχρεωτικά τα ταμπελάκια κατανάλωσης στις τηλεοράσεις.

επίσης νομίζω ότι πέρσι η ut30 ήταν ουσιαστικά μια s30 με 3d (ifc και μαύρο ?? μάλλον των υπολοίπων και όχι της u30??)

H UT30 ήταν μια ST30 με πιο χοντρό σασί, μία HDMI λιγότερη και το παλαιού τύπου προστατευτικό, χωρίς αντι-ανακλαστική επίστρωση.

Πως είναι η κατανάλωση της ST50 σε σχέση με την ST30; Λίγο τσιμπημένο μου φαίνεται το νούμερο του HDTVtest.

Αποκλείεται να ανέβει η κατανάλωση. Είναι πλέον υποχρεωτικά τα ταμπελάκια κατανάλωσης στις τηλεοράσεις.

Λάθος μονάδες στη μέτρηση λέει:

http://forums.hdtvtest.co.uk/index.php?topic=7051.msg14530#msg14530

148W out of the box, 168W calibrated τελικά...

τα 80 και 136 που αντιστοιχούν normal, calb ή σε κάποιο άλλο???

Calibrated...

Δεν τους έχεις συνηθίσει από την G10, Κώστα; :laugh:

Μια χαρά τους έχω συνηθίσει, απο απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον γι' αυτούς που ενοχλούνται ρωτάω :grandpa:

Στην G10 πιο πολύ το buzzing με ενοχλεί, παρά οι ανεμιστήρες. Δοκίμασα ανοιχτόχρωμο skin στο XBMC και το έβγαλα αμέσως.
sad_mini.gif

Panasonic TX-P50ST50B Review:

http://www.avforums.com/reviews/Pan...P65ST50B-50-Inch-3D-Plasma-TV_281/Review.html

Here at AVForums we aren't big on measuring black levels because we often find the numbers spurious but since people will undoubtedly ask here they are. Using a 0IRE window we measured calibrated black at 0.008 cd/m2 on our Klein K-10 and we also measured black at 0.011 cd/m2 using an ANSI checkerboard.

Σε ποιόν να αναφέρονται άραγε... :laugh: :grinning-smiley-043

Last edited:
Αποτι καταλαβα θα εχουμε κορυφαιο μαυρο στην ST50
Ειμαι πολυ περιεργος να δω που θα κατεβει η μετρηση του μαυρου στην VT50

[TABLE="width: 100%"][tr="bgcolor: #25497F"][td]Μοντέλο[/td][td]Μαύρο ηρεμίας[/td][td]Μαύρο ANSI[/td][td]Λευκό ηρεμίας[/td][td]Λευκό ANSI[/td][td]Αντίθεση ANSI[/td][td]Review[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]S/ST series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TC-P50ST50[/td][td]0.0161 cd/m²[/td][td]-[/td][td]150.75 cd/m²[/td][td]-[/td][td]5350:1[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #FAFAFA"][td]TC-P50ST50[/td][td]0.0168 cd/m²[/td][td]-[/td][td]205.57 cd/m² (W13%)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]D-Nice[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P42ST50B[/td][td]0.009 cd/m²[/td][td]0.012 cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]HDTVtest[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #FAFAFA"][td]TX-P50ST50B[/td][td]0.008 cd/m²[/td][td]0.011 cd/m²[/td][td]~ 90 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[/TABLE]​

Panasonic TX-L47DT50B Review:

TX-L47DT50E-HiRes-Image__Image--%5B1%5D%28%28Europe%29%29-1WebA1001001A12B14B50259B87122.jpg

http://www.avforums.com/reviews/Pan...-55DT50B-3D-LED-LCD-TV-Review_280/Review.html

Our first experiences of viewing the Panasonic DT50 have been at exhibitions and conferences where lighting is far from ideal. Indeed, we even received the review sample on a bright spring day and on initial set up we knew, even then, that it would be capable of producing absolute stellar levels of viewing enjoyment in daytime use. The filter employed in the DT50 – viewing angles issue excepted – does an absolutely remarkable job of combating ambient light and black levels look deep and rich right up to the point when you turn the lights right down, where the truth reveals itself. In fact the DT50’s black level is very disappointing, on paper. We’re not in the routine habit of publishing minimum luminance readings for the very simple reason even a Klein: K-10 isn’t really capable of producing accurate results at very low levels, despite what some believe, but the blacks of the DT50 probably wouldn’t even trouble a meter costing less than £100 so we’ve no trouble in revealing the number of 0.23 cd/m2 or 0.0671 ftL, in old money.

Καλά, στραβοί είναι οι τύποι; 0.23 σε συνθήκες καταστήματος ξεχωρίζει από το μαύρο, ακόμα και αν φοράς γυαλιά ηλίου... :flipout:

hdtv test vs avforums said:
K-10 isn’t really capable of producing accurate results at very low levels, despite what some believe

Τελικά τι ισχύει,αυτό που είπε ο David,δηλαδή ότι μπορεί να μετρήσει μέχρι και την ελάχιστη φωτεινότητα της καλύτερης plasma;

Ισχύει το προφανές. Η επανάσταση στα IPS δεν θα γίνει από την πανασόνικ και φέτος.
Τις ρήσεις σχετικά με τους αισθητήρες, αφήστε τις για τους ειδικούς, και όχι για τον κάθε άσχετο/ημιμαθή. Μια χαρά μετρήσεις κάνει το klein, όσο δεν παραμορφώνεται από την έλξη που ασκεί κάποιο τσεκ από κάποια εταιρία... :flipout: