- PANASONIC TV Line-up 2012 -

Οταν εκανα 27000 χιλ χιλιομετρα το χρονο, πηρα καινουργιο αυτοκινητο με 11000 γιατι ηταν απαραιτητο στην δουλεια μου,τωρα που κανω 4000χιλ εχω το ιδιο αυτοκινητο (που δεν αξιζει ουτε 1000 ευρω) αλλα για το χομπι μου δινω καποια χρηματα που καποιοι θα με κοιτουσαν περιεργα αλλα ουτε χρωσταω σε κανεναν,ουτε δανεια εχω.

Last edited:
Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

Οταν εκανα 27000 χιλ χιλιομετρα το χρονο, πηρα καινουργιο αυτοκινητο με 11000 γιατι ηταν απαραιτητο στην δουλεια μου,τωρα που κανω 4000χιλ εχω το ιδιο υτοκινητο (που δεν αξιζει ουτε 1000 ευρω) αλλα για το χομπι μου δινω καποια χρηματα που καποιοι θα με κοιτουσαν περιεργα αλλα ουτε χρωσταω σε κανεναν,ουτε δανεια εχω.

σωστός ο παίκτης.

Οταν εκανα 27000 χιλ χιλιομετρα το χρονο, πηρα καινουργιο αυτοκινητο με 11000 γιατι ηταν απαραιτητο στην δουλεια μου,τωρα που κανω 4000χιλ εχω το ιδιο αυτοκινητο (που δεν αξιζει ουτε 1000 ευρω) αλλα για το χομπι μου δινω καποια χρηματα που καποιοι θα με κοιτουσαν περιεργα αλλα ουτε χρωσταω σε κανεναν,ουτε δανεια εχω.

Μπραβο σου
χωρις δανεια!!
Προσωπικα εχω και μαλιστα αρκετα ευτυχως ακομη τα πληρωνο στην ωρα τους

Panasonic Plasma TX-P42GT50 Preview

Panasonic_TX-P42GT50_Front2.jpg

Panasonic_TX-P42GT50_Fernbedienung2.jpg

Panasonic_TX-P42GT50_AnschluesseRueckseiteGesamt.jpg

http://www.areadvd.de/hardware/2012/panasonic_tx_p42gt50.shtml

Μετάφραση Google: http://translate.google.gr/translat...hs=cH6&rls=org.mozilla:el:official&prmd=imvns

ναι αλλά το κόβω για φωτιζόμενο.

πάει και ο βιομηχανικός διακόπτης on /off.

Last edited:

Δεν ειναι ολιγον φθηνιαρικο ( μην πω καρακινεζιά) το τηλεκοντρολ;

Ω, ναι... Εμφανισιακά είναι εντελώς χάλι, αν και φωτιζόμενο. Μου θυμίζει αυτά που βάζει η Samsung στις φτηνές σειρές της. Ελπίζω η ομοιότητα με αυτά, να περιορίζεται στην εμφάνιση μόνο και όχι και στην αίσθηση...

Ειναι πολυ μεγαλη υποθεση η απαλαγη απο τα ανεμιστηρικια που θορυβο εστω και λιγο κανουν
και σε 2-3 χρονια γεμιζουν βρωμιες και θελουν καθαρισμα

Ειναι πολυ μεγαλη υποθεση η απαλαγη απο τα ανεμιστηρικια που θορυβο εστω και λιγο κανουν
και σε 2-3 χρονια γεμιζουν βρωμιες και θελουν καθαρισμα

Πως τα καθαρίζετε; Ένα φρεσκαρισματάκι το θέλουν τα δικά μου...

Εγω Κωστα με κλειστη την τηλεοραση θα εβαζα εκει τον σωληνα της ηλεκτρικης σκουπας αλλα οχι στο φουλ.

Θα παρει σχεδον ολη την σκονη. ετσι κανω στα ανεμιστηρακια του υπολογιστη μου δοκιμασμενο.

Αυτό σκεφτόμουν ή σπρέι πεπιεσμένου αέρα.

Ένα σπρέι πάντως QConnect από πλαίσιο που αγόρασα για καθαρισμό λάπτοπ, έβγαζε περισσότερο υγρό από αέρα. Και μάλιστα χαμηλής θερμοκρασίας. Δεν έκανε ζημιά (φαντάζομαι), αλλά όχι ότι έβγαλε και αέρα με πίεση...

στανταρ λύση αλλά για καλοκαίρι εκτός αν υπάρχει υδατοπαγίδα. δεν αφήνει τίποτα. εναλλακτικά υπάρχει ένα φυσερό στο πράκτικερ 15 ευρώ. με αυτό καθαρίζουν οι κομπιουτεράδες τα πισιά τους. η σκούπα δεν κάνει τίποτα επίσης θέλει προσοχή να μην γυρίζουν τα ανεμιστηράκια από τον αέρα. καταλαβαίνετε ανεμόμυλος - ρεύμα.

4020505_01018_BT_AC_200_24_OF.jpg

Last edited:

Δεν ειναι ολιγον φθηνιαρικο ( μην πω καρακινεζιά) το τηλεκοντρολ;

Οντος είναι, εγώ πήρα ένα URC της crypto to rc-601, και τα έχω όλλα εκεί και πιθανότατα και την gt50, άσε που πέρνει και 6 συσκευές έχω βάλει tv,htpc,home cinema,αποκωδικοποιητή και aircondition πάνω του.
Και το καλύτερο στην συσκευή aux τα έχω βάλει όλλα πάνω και δεν αλλάζω συσκευές καθώς προγραμμάτισα 40 κουμπιά σε μιά είσοδο νοικοκυρεμένα, βέβαια το Htpc ανοίγει με το κουμπί usb και το home cinema με το media αλλα τι να κάνεις δεν μπορώ να μετονομάσω και το σασί.:operator: