- PANASONIC TV Line-up 2012 -

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε? Πήρα τώρα την Intertech Panasonic Hellas και μου είπαν off the record ότι οι 55st50 και 65st50 δεν θα έρθουν καθόλου μάλλον!!!!! Έπαθα πλάκα!!!! Είναι δυνατόν? Πως θα την πάρω τώρα εγώ που θέλω 55αρα? Για VT50 δεν έχω λεφτά! Είναι δυνατόν να μην την φέρουν? Και τα μαγαζιά που πουλάνε από σκρουτζ τί είναι? Όλα παραεισαγωγή?

Πρέπει να έχει πέσει πολύ παραεισαγωγή μου φαίνεται....πήγα χθες το βράδυ στον Κωτσόβολο στο Mall και ρωτάω άν έχουν την 50st50 και μου λέει την έχουμε ετοιμοπαράδοτη στην αποθήκη αλλά δεν είναι διαθέσιμη για επίδειξη...Μετά πάω καπάκι στο Πλαίσιο ,Multirama και Public και όλοι μου είπαν ότι τις αναμένουν τέλος του μήνα και αν....Αρχίζει και μου φαίνεται η προσφορά της Sony με την ΗΧ850 με το playstation 3 πολύ δελεαστική...στα μάτια μου είναι η μόνη που πλησιάζει τις panasonic...

ειναι πιθανόν πολλά καταστήματα να έχουν πάρει τιμές από την αντιπροσωπεία και τελικά η αντιπροσωπεία να μην τις φέρει. δεν κάνεις 1 τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα και αν έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

τι να σου πώ. προπαθώ να σκεφτώ κάτι λογικό στο παράλογο που συμβαίνει φέτος με την διαθεσιμότητα των πανασονικ και τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης.

κάτι τέτοια μου θυμίζουν φουρλή πριν χάσει την αντιπροσωπεία της samsung.

Θεωρώ κορυφαίες τηλεοράσεις πια τις Panasonic αλλα με την πολιτική της αντιπροσωπείας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σίγουρα θα επέλεγα μια τηλεόραση άλλης εταιριας ετοιμοπαραδοτη.
5/2012 με την αγορα να έχει στερέψει απο μετρητά και αυτοί να κάνουν τους δύσκολους...ε όχι δα.
Το λέει άλλωστε και ο σοφός λαός "παρακαλετό πιπι ξινό γάμ..."

H αντιπροσωπεία ψάχνεται για το τι ακριβώς θα φέρει, δύσκολο βλέπω να φέρει όλα τα μοντέλα. Τα μαγαζιά του σκρουτζ μπορεί να γράφουν ότι θέλουν, ακόμα και ότι έχουν τις OLED της Samsung και της LG.;)
Από τις σειρές VT,GT,ST αυτή τη στιγμή διατίθενται σίγουρα μόνο οι 55άρες VT σε τιμή :devil-smiley-029:

Και αυτό πως εξηγείται?

Panasonic - TX-P55ST50E (3 άτοκες δόσεις) - εισαγωγή & εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας INTERTECH

http://www.skroutz.gr/s/1567906/Panasonic-TX-P55ST50E.html?keyphrase=55st50

Ελα ντε. Εγω τους εστειλα mail και περιμενω απαντηση. Απο ηχοεκφραση που πηρα τηλ μου ειπαν μονο παραεισαγωγη απο panasonic ευρωπη αλλα κι οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση που θα μου δωσουν αν παθει τιποτα...Τρεχα γυρευε τωρα, δεν ξερω απο που να παρω...

Αν η παραεισαγωγή εχει μια τιμη 200ε+ χαμηλοτερη, απο αυτην με την επισημη εγγυηση, νομιζω συμφερει η παραεισαγωγης.

Στην σπανια περιπτωση που η τηλεόραση θα παρουσιάσει προβλημα, νομιζω οτι με τα 200ε+ κερδος που θα εχετε απο την αγορα της, μπορειτε να την επισκευάσετε επι πληρωμή, συν το οτι το μαγαζι απο το οποιο την αγοράσατε ειναι υπεύθυνο για την εγγύηση..και λογικα θα κοιταξει να σας εξυπηρετησει και ισως σας την επισκευάσει και δωρεαν..

προσωπικά αν η διαφορα τιμής ειναι πανω απο 200-300ε απο αυτην της επίσημης αντιπροσωπείας θα αγόραζα παραεισαγωγής..

Αν η παραεισαγωγή εχει μια τιμη 200ε+ χαμηλοτερη, απο αυτην με την επισημη εγγυηση, νομιζω συμφερει η παραεισαγωγης.

Στην σπανια περιπτωση που η τηλεόραση θα παρουσιάσει προβλημα, νομιζω οτι με τα 200ε+ κερδος που θα εχετε απο την αγορα της, μπορειτε να την επισκευάσετε επι πληρωμή, συν το οτι το μαγαζι απο το οποιο την αγοράσατε ειναι υπεύθυνο για την εγγύηση..και λογικα θα κοιταξει να σας εξυπηρετησει και ισως σας την επισκευάσει και δωρεαν..

προσωπικά αν η διαφορα τιμής ειναι πανω απο 200-300ε απο αυτην της επίσημης αντιπροσωπείας θα αγόραζα παραεισαγωγής..

Δεν καταλαβα καλα. Αν παρεις μια tv παραεισαγωγη που σου λενε οτι εχει εγγυηση, αν παθει κατι υπευθυνο να στην φτιαξει ή να στην αλλαξει τσαμπα δεν ειναι το καταστημα;

Δεν καταλαβα καλα. Αν παρεις μια tv παραεισαγωγη που σου λενε οτι εχει εγγυηση, αν παθει κατι υπευθυνο να στην φτιαξει ή να στην αλλαξει τσαμπα δεν ειναι το καταστημα;
απο οσο γνωριζω ναι, οποτε δεν βλεπω γιατι να μην προτίμηση καποιος παραεισαγωγης..αν βεβαια εχουν μια καλυτερη τιμη απο αυτες της αντιπροσωπείας..

Φιλος μαγαζατορας μου ειπε οτι μονο με προπαραγγελιες θα εισαγει φετος η Πανασονικ τα ακριβα κοματια της
πχ ηλθαν 30 προπαραγγελειες απο τα μαγαζια για 65VT50
μονο τοτε φευγει η εντολη εισαγωγης απο την εταρεια για το εργοστασιο
Μην ξεχνατε τα χαλια της οικονομιας και της χαμηλης ζητησης
Καμια αντιπροσωπεια δεν κανει τον ογκο των εισαγωγων που εκανε περσυ και προπερσυ

Το θέμα είναι ότι καίγεσαι να πάρεις τηλεόραση και δεν ξέρεις τι να κάνεις....να περιμένεις ....πόσο να περιμένεις όμως;;;Να χτυπήσω την GT30 που είναι και σε χαμηλή τιμή η να περιμένω για την ST50 αν και όποτε...;;;εεε;;;

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

Φιλος μαγαζατορας μου ειπε οτι μονο με προπαραγγελιες θα εισαγει φετος η Πανασονικ τα ακριβα κοματια της
Καμια αντιπροσωπεια δεν κανει τον ογκο των εισαγωγων που εκανε περσυ και προπερσυ

πέτρο έτσι είναι. και πέρσι στα ακριβά κομμάτια κάπως έτσι δούλευε το πράγμα. μεγάλοι χρόνοι αναμονής ακόμα και στην 50vt30.

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

Παιδιά, δυστυχώς τα πράγματα είναι περίπου έτσι: Ελάχιστες εταιρίες στο εξωτερικό δέχονται ελληνικές επιταγές ή δίνουν πίστωση σε ελληνικές εταιρίες/αντιπροσωπίες λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στην χώρα μας! Όλοι ζητάνε μετρητά. Οπότε πιστεύω ότι η Intertech περιμένει να μαζευτεί ένας αριθμός από προπαραγγελίες και προκαταβολές από καταστήματα για να προχωρήσει σε παραγγελία και εισαγωγή. Μπορεί πέρσυ να συνέβαινε αυτό με τα ακριβα κομμάτια αλλά πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα γίνει από ST και πάνω

Για να καταλαβω δηλαδή τώρα τί προτείνετε να κάνουμε? Παμε για παραεισαγωγή στις 55αρες? Να πάρουμε απο τα μαγαζιά που τις δίνουν τωρα?

Μου απαντησε ο Καλογεροπουλος και μου ειπε οτι η 55st50 δεν ειναι διαθεσιμη και δεν προβλεπεται πριν τα τελη ιουνιου. Κι οτι πραγματι οι tv που δινει ειναι επισημες ελληνικης αντιπροσωπειας. Αρα οταν θα την εχει θα στην δωσει, δεν παιρνει απεξω...

πάντως η γνώμη μου είναι αν φυσικά μπορείς να περιμένεις. πηγαίνει πίσω το πράγμα με τις νέες πανασονικ και με δεδομένη την διαθεσιμότητα τους από τέλη ιουνίου (συμφωνεί με αυτό που είπε κάποιο άλλο μέλος πριν μέρες οτι η αντιπροσωπεία του είπε για την ίδια εποχη) ισως μια καλή εποχή αγοράς ειναι ο σεπτέμβριος με δεδομένο οτι ο αυγουστος είναι νεκρός μήνας (διακοπές κλπ). βέβαια έχει 2 -3 αθλητικά γεγονότα αλλά το φουλ πρόγραμμα αρχίζει σεπτέμβριο και πιστεύω οτι θα έχουν πέσει και οι τιμές.