- PANASONIC TV Line-up 2012 -

Καλα και συγγνώμη για να την πουν σε άτομα άλλων φόρουμ παρουσίασαν μια σειρά panasonic που δεν θα έρθει καν Ελλάδα, ως υποθετικό μοντέλο μεγαθήριο? Χαχαχα! Διακοπές λέμε...

Το έκανε για να δείξει ότι δεν είναι προκατελειμένοι απέναντι στις Panasonic.

Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 - ΖΤ50

Αυτό που διαφημιζουν είναι μεγαλύτερο εύρος, χαμηλότερα μάυρα κ υψηλότερα λευκα, καλύτερη διαβάθμιση στο μαύρο και όλα τα smart tv καλούδια.
Το 4:4:4 γιατι το έχουν σαν κάτι καινούριο, οι άλλες εταιρίες το υποστηρίζουν έδώ κ χρόνια. Νομιζω και η δική τους σειρά G/V10 ακόμη.
jn120529-2-2.jpg

Το έκανε για να δείξει ότι δεν είναι προκατελειμένοι απέναντι στις Panasonic.

πάντως πολλές φορές τελευταία γράφει κείμενα για να ανακαλέσει προηγούμενες βλακείες που γράφει μέσα σε ριβιου και δεν έχουν σχέση με τα προιόντα που τεστάρει.

πολλές φορές έχω καυτηριάσει την πολιτική της αντιπροσωπείας της πανασονικ αλλά δεν νομίζω οτι ο λογος υπαρξης της ειναι να τα έχει καλά με τον μπεχλιβανίδη ούτε να τον στέλνει στα panasonic convention.

ουτε είναι υποχρεωμένη καμμία αντιπροσωπεία να του δίνει δωράκια για τους διαγωνισμούς του όπως έκανε η sony με τα bluray.

πάντως σε μια έρευνα που έκανα και εγώ μου βγάζει ένα αλλο προιόν της πανασονικ και οχι τηλεόραση. και στο κάτω κάτω ο κύριος μπεχλιβανίδης από την αντιπροσωπεία ενημερώνεται οτι θα βγεί μια τηλεόραση που θα κυκλοφορήσει μόνο στην ιαπωνία αρχικά??. ξένο τύπο - δεν παρακολοθεί??? εδώ η αντιπροσωπεία δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα στην ελλάδα και ξέρει πότε θα κυκλοφορήσουν τα χαιντεμόντελα στην ιαπωνία????

ΥΓ. πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο αλέξης και δεν είναι ο τσίπρας.

ΥΓ2. τι είναι
τα facebook και twitter ?? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τι κάθεστε και ασχολείστε δεν αξίζει τον κόπο.

Μια εποχή σκεπτόμουν να γραφτώ και μέλος , ευτυχώς που δεν το έκανα.

ευτυχώς ειναι online o γιατρός. αναμένονται περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος. μέχρι σε επίπεδο πλακέτας οδήγησης θα φτάσουμε

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 - ΖΤ50

Ιαπωνική ΖΤ5:
top_main.jpg

Ευρωπαϊκή/Αμερικάνικη VT50:
TX-P65VT50B-Additional_WebImage__HiRes-Image--%5B1%5D((Europe))-1WebA1001001A12C29A62305A82573.jpg

Ιαπωνική VΤ5:
top_main.jpg

Ευρωπαϊκή/Αμερικάνικη GT50:
TX-P50GT50B-Additional_WebImage__HiRes-Image--%5B2%5D((Europe))-1WebA1001001A12C29A61800D00981.jpg

Ιαπωνική GΤ5:
top_main.jpg

Ευρωπαϊκή/Αμερικάνικη ST50:
TX-P65ST50B-Additional_WebImage__HiRes-Image--%5B1%5D((Europe))-1WebA1001001A12C29A62222B33403.jpg

Χμμμμμ.... :chinscratch:

:flipout:

Αυτό που διαφημιζουν είναι μεγαλύτερο εύρος, χαμηλότερα μάυρα κ υψηλότερα λευκα, καλύτερη διαβάθμιση στο μαύρο και όλα τα smart tv καλούδια.
Το 4:4:4 γιατι το έχουν σαν κάτι καινούριο, οι άλλες εταιρίες το υποστηρίζουν έδώ κ χρόνια. Νομιζω και η δική τους σειρά G/V10 ακόμη.
jn120529-2-2.jpg

Αυτό το σχηματάκι έχει παρουσιαστεί για όλη τη σειρά 50 από τον Γενάρη...

http://panasonic.net/avc/viera/plasma_us/index.html#topic05

γιατρέ το ήξερα αλλά λέω κάτσε να ποστάρει μπας και κάνω λάθος. βέβαια επειδή ξέρω και εγώ να κρύβω τον αλέξη (τον τσίπρα) με το προηγούμενο ποστ μου υπονόησα οτι η ανάρτηση του ήταν μια απολογία προς την αντιπροσωπεία και τίποτα παραπάνω. οι zt5 μάλλον ήταν η αφορμή.

Είναι δύσκολες οι εποχές που διανύουμε και εύκολο να την "βαρέσει" στον καθένα μας.

Ο τελευταίος που κυνηγούσε ανεμόμυλους (Δον Κιχώτης) δεν κατάφερε και πολλά πράγματα πάντως.

γιατρέ το ήξερα αλλά λέω κάτσε να ποστάρει μπας και κάνω λάθος. βέβαια επειδή ξέρω και εγώ να κρύβω τον αλέξη (τον τσίπρα) με το προηγούμενο ποστ μου υπονόησα οτι η ανάρτηση του ήταν μια απολογία προς την αντιπροσωπεία και τίποτα παραπάνω. οι zt5 μάλλον ήταν η αφορμή.

Μια παροιμία λέει "να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι"...

Είναι δύσκολες οι εποχές που διανύουμε και εύκολο να την "βαρέσει" στον καθένα μας.

Ο τελευταίος που κυνηγούσε ανεμόμυλους (Δον Κιχώτης) δεν κατάφερε και πολλά πράγματα πάντως.

Χμ, γρίφος... (Δεν κατάλαβα τίποτα... :flipout:)

Ποσταρα που και που στου πεχλιβανιδη
αλλα μετα το απαραδεκτο βαν που εριξε στον Προφεσορ
σταματησα να γραφω οριστικα
Βαν κυριε πεχλιβανη βαζουμε μονο στους υβριστες και οχι σε σοβαρους γνωστες του αντικειμενου και εγκυρους χρηστες

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

....και στο κάτω κάτω ο κύριος μπεχλιβανίδης ............

Ποσταρα που και που στου πεχλιβανιδη.....

Βρε σεις, γιατί του αλλάξατε το όνομα του ανθρώπου; :flipout:

Τα μηνύματα που αφορούσαν την VT50 μεταφέρθηκαν πλέον στο νήμα κατόχων....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95989-Panasonic-Plasma-VT50-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

....από δω και πέρα οτιδήποτε αφορά την VT50 στο ανωτέρω νήμα της συσκευής.

EDIT

Και μιας και ο τίτλος του νήματος είναι - PANASONIC TV Line-up 2012 -, η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί για τα υπόλοιπα μοντέλα της Panasonic 2012 που δεν έχουν κατόχους..... Ο νοών νοείτω.

Last edited:

Βρε σεις, γιατί του αλλάξατε το όνομα του ανθρώπου; :flipout:

εγώ έχω μπανεράκι του εύξεινου πόντου οπότε καταλαβαίνεις. ο πέτρος δεν ξέρω γιατί

Σε μένα παλι μια χαρα μου κάθεται το review τους αφου επιτέλους ανεξάρτητα των λόγων ( τωρα διαβασα τις προηγούμενες σελίδες με την πιθανη κόντρα που μπορει να υπαρχει ) δεν ακολουθεί την κοινή τακτική ολων των reviews που στοχο εχουν την στρογγυλοποίηση των γωνιών.

Δεν φανταζομαι πως ειναι μονο δικη μου αισθηση πως σχεδον ολες οι παρουσιάσεις νεων μοντελων γινονται με τετοιο τροπο που στο τελος ο αναγνώστης λαμβανει την αισθηση πως οτι νεο κυκλοφορεί ( τουλαχιστον απο τις μεγαλες εταιρείες του χωρου) εχει εξίσου πολλα θετικα χαρακτηριστικά και σχεδον μηδαμινά αρνητικά.
Αυτο φυσικα δεν γίνεται... και οι λόγοι στρογγυλοποίησης των κακων γωνιών ειναι προφανεις
Βεβαια μπορει αυτο το review να ειναι ορθα στοχευμενο και στις αδυναμίες και στα πλεονεκτήματα της vt50 παρολα αυτα συγχρόνως εκθέτη το ιδιο το site.
Καταρχην τους εκθέτη η ομολογια τους πως το νεο μοντελο της Panasonic δεν εχει να επιδείξει σχεδον καμια αναβάθμιση προς το καλυτερο σε σχεση με την vt30 σε οτι εχει να κανει με την εικονα εκτος απο καλουδια τυπου media player που συνήθως αυτα μας αφήνουν αδιάφορους.
Αν ειναι ετσι τοτε γιατι οι αρνητικές επισημάνσεις που ορθα αναφέρονται στην vt50 έλειπαν στην vt30;
Δεν μπορει κυριοι στη νεα vt να υπαρχει θεμα με τον διαχωρισμό χρώματων φωτεινότητας [Y/C] όσο και με το στάδιο απόπλεξης οπως χαρακτηριστικά αναφέρετε ενω η vt30 να ειναι αψογη... ( γιατι δεν ειναι)
Δεν γινετε κυριοι να γίνετε αναφορα στην αντίδραση του φωσφόρου υπο το φως και στο μόνιμο γκρι background του πανελ, ενω στην vt30 , γαργάρα
Δεν γινετε στην vt30 το flickering να περναει στο ντουκου ενω εδω ξαφνικα το θυμηθήκαμε.
Για μενα το review της vt50 ειναι ενα καθυστερημένο review της vt30 αφου πολλα απο αυτα που πραγματικά ισχυουν δεν αναφερθήκαν τοτε αλλα αναφέρθηκαν σημερα με αφορμη την νεα panasonic.
Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι που επιτελους αποφάσισαν να παρουσιασουν ενα μοντελο στοχεύοντας εκτος απο τα θετικα και στα αρνητικά αλλα λιγο με ενδιαφέρει.
Μακαρι να τον εκαναν όλοι και πολύ περισσότερο ο ειδικός τυπος που σήμερα πληρώνει με τον αφανισμό του την τακτική αυτη.

Κατι ακομα…
Αν μας εντυπωσιαζει ένα αρθρο που εχει αρνητικές αναφορες για ένα μοντέλο σε σημείο να λεμε πως υπαρχει κοντρα, τοτε θα πρεπει να μας εντυπωσιάζει και όταν μας παρουσιάζεται ως τελειο.

μα δεν σχολίασε κανείς την συμπεριφορά καλή η κακή της vt30/50. άλλωστε reviews περσι που έκαναν τεστ και στις 2 έλεγαν αν ο χώρος σας δεν ειναι cave καλύτερα να πάτε στην gt30.

εγώ προσωπικά την κωλοτούμπα του reviewer σχολίασα σε συνδυασμό με ένα καρο ασχετες αναρτήσεις τον τελευταίο καιρό. ιδια κωλοτούμπα που έγινε και με τις σειρές d8000 / es7000 και αναφορές σε αντιπροσωπείες δωράκια που δεν του κάνουνε κλπ.

τέλος αν έχεις χρόνο κάνε 1 test. παίξε το video processing benchmark long από τα κλιπάκια της pioneer και δες την έλικα. βάλε το player σου σε 1080i / 60. ανέφερε το αποτέλεσμα.

παντως μια gt30 και μια s30 το περνάνε αέρα.

το παρόν ποστ δεν αποτελεί σχόλιο για την αξία των πανασονικ

Σε μένα παλι μια χαρα μου κάθεται το review τους αφου επιτέλους ανεξάρτητα των λόγων ( τωρα διαβασα τις προηγούμενες σελίδες με την πιθανη κόντρα που μπορει να υπαρχει ) δεν ακολουθεί την κοινή τακτική ολων των reviews που στοχο εχουν την στρογγυλοποίηση των γωνιών.

Δεν φανταζομαι πως ειναι μονο δικη μου αισθηση πως σχεδον ολες οι παρουσιάσεις νεων μοντελων γινονται με τετοιο τροπο που στο τελος ο αναγνώστης λαμβανει την αισθηση πως οτι νεο κυκλοφορεί ( τουλαχιστον απο τις μεγαλες εταιρείες του χωρου) εχει εξίσου πολλα θετικα χαρακτηριστικά και σχεδον μηδαμινά αρνητικά.
Αυτο φυσικα δεν γίνεται... και οι λόγοι στρογγυλοποίησης των κακων γωνιών ειναι προφανεις
Βεβαια μπορει αυτο το review να ειναι ορθα στοχευμενο και στις αδυναμίες και στα πλεονεκτήματα της vt50 παρολα αυτα συγχρόνως εκθέτη το ιδιο το site.
Καταρχην τους εκθέτη η ομολογια τους πως το νεο μοντελο της Panasonic δεν εχει να επιδείξει σχεδον καμια αναβάθμιση προς το καλυτερο σε σχεση με την vt30 σε οτι εχει να κανει με την εικονα εκτος απο καλουδια τυπου media player που συνήθως αυτα μας αφήνουν αδιάφορους.
Αν ειναι ετσι τοτε γιατι οι αρνητικές επισημάνσεις που ορθα αναφέρονται στην vt50 έλειπαν στην vt30;
Δεν μπορει κυριοι στη νεα vt να υπαρχει θεμα με τον διαχωρισμό χρώματων φωτεινότητας [Y/C] όσο και με το στάδιο απόπλεξης οπως χαρακτηριστικά αναφέρετε ενω η vt30 να ειναι αψογη... ( γιατι δεν ειναι)
Δεν γινετε κυριοι να γίνετε αναφορα στην αντίδραση του φωσφόρου υπο το φως και στο μόνιμο γκρι background του πανελ, ενω στην vt30 , γαργάρα
Δεν γινετε στην vt30 το flickering να περναει στο ντουκου ενω εδω ξαφνικα το θυμηθήκαμε.
Για μενα το review της vt50 ειναι ενα καθυστερημένο review της vt30 αφου πολλα απο αυτα που πραγματικά ισχυουν δεν αναφερθήκαν τοτε αλλα αναφέρθηκαν σημερα με αφορμη την νεα panasonic.
Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι που επιτελους αποφάσισαν να παρουσιασουν ενα μοντελο στοχεύοντας εκτος απο τα θετικα και στα αρνητικά αλλα λιγο με ενδιαφέρει.
Μακαρι να τον εκαναν όλοι και πολύ περισσότερο ο ειδικός τυπος που σήμερα πληρώνει με τον αφανισμό του την τακτική αυτη.

Κατι ακομα…
Αν μας εντυπωσιαζει ένα αρθρο που εχει αρνητικές αναφορες για ένα μοντέλο σε σημείο να λεμε πως υπαρχει κοντρα, τοτε θα πρεπει να μας εντυπωσιάζει και όταν μας παρουσιάζεται ως τελειο.

Μερικά από αυτά που αναφέρει μπορεί να έχουν βάση (το είχα αναφέρει και εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthre...p-2012?p=1056463516&viewfull=1#post1056463516), άλλα όχι, αλλά ο τρόπος που το κάνει είναι υπερβολικός.
Η κόντρα δεν προκύπτει από το review, αλλά από προηγούμενη ανάρτηση:

http://www.fullhd.gr/eidiseis/in-out/13314-great-expectations.html
Για να είμαστε σωστοί, δίκαιοι και ακριβείς και η Panasonic είχε προσφέρει δώρο.

Το αρνηθήκαμε. Ήταν θέμα 'αρχών' για τα στελέχη του FullHD.gr.

Η 'φιλοσοφία' των νέων στελεχών της intertech δεν συνάδει με την δική μας.

Panasonic 50UT50 review...

http://www.avforums.com/reviews/Pan...-HD-3D-Plasma-TV-Review_314/Test_Results.html

Όλοι οι υπόλοιποι αναφέρουν μέτριο 3D στις ST50/UT50 αυτοί το έβγαλαν excellent. Επίσης συγχαρητήρια που το 2012 η Panasonic βγάζει τηλεοράσεις με 8.5 cm πάχος (κάπου τόσο είχε η U10 του 2009) και χωρίς αντί ανακλαστικό φίλτρο.

8,4cm η UT50 και 10cm η U10. Πέραν του πάχους πάντως, έχει πέσει σημαντική δίαιτα: η 50UT50 είναι 2 κιλά ελαφρύτερη από την 42U10... :flipout: