Panasonic TV line-up 2013

Απάντηση: Re: Panasonic TV line-up 2013

Με ένα ψαξιμο στην Ιταλία η τιμή της 65αρας είναι 1000 Ευρώ κάτω από εδώ .Με δεδομένη τη διετή διεθνή εγγύηση αξίζει να τι φέρει κάποιος

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TV line-up 2013

Με ένα ψαξιμο στην Ιταλία η τιμή της 65αρας είναι 1000 Ευρώ κάτω από εδώ .Με δεδομένη τη διετή διεθνή εγγύηση αξίζει να τι φέρει κάποιος

Για την 65VT60 λες?
Σε ποιό site αν επιτρέπεται?

Προσωπικά, έχω βαρεθεί τις αντιπαραθέσεις με τους εδώ αντιπροσώπους, όταν χρειάζομαι service εντός εγγύησης σε προϊόν που δεν έχω αγοράσει από την Ελλάδα....
Εκτός αυτού, σκέφτομαι κ τη δυσκολία διεκπεραίωσης του DoA, καθώς τουλάχιστον τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή θα με βαρύνουν...

Πέρα από τις σκέψεις αυτές, έχουν εξυπηρετηθεί άλλα μέρη του φορουμ, από την Ελληνική αντιπροσωπεία εντός της εγγύσης, για προϊόν που αγόρασαν από το εξωτερικό?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TV line-up 2013

Για την 65VT60 λες?
Σε ποιό site αν επιτρέπεται?

Προσωπικά, έχω βαρεθεί τις αντιπαραθέσεις με τους εδώ αντιπροσώπους, όταν χρειάζομαι service εντός εγγύησης σε προϊόν που δεν έχω αγοράσει από την Ελλάδα....
Εκτός αυτού, σκέφτομαι κ τη δυσκολία διεκπεραίωσης του DoA, καθώς τουλάχιστον τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή θα με βαρύνουν...

Πέρα από τις σκέψεις αυτές, έχουν εξυπηρετηθεί άλλα μέρη του φορουμ, από την Ελληνική αντιπροσωπεία εντός της εγγύσης, για προϊόν που αγόρασαν από το εξωτερικό?
Ο ιταλός δεν στέλνει αλλά καλύπτει την εγγύηση λέει...

Την επόμενη τρίτη παραλαμβάνω την st60. Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με το στήσιμο του δέκτη (vu+solo2) και την καλωδίωση του χώρου.
Επανέρχομαι δριμύτερος σε λίγο.

50"...[dday.it]...Panasonic TX-L50DT60 review...http://www.dday.it/redazione/9491/Prova-Panasonic-DT60.html

μετάφραση google it to en

Kαι οχι μονο και στην Γερμανια το ιδιο
τελικα καλα κανω και ψωνιζω οτι μου ειναι δυνατον απο το εξωτερικο
εχω γλιτωσει πολλα χιλιαρικα που θα μου τα τρωγανε τα δικα μας λαμογια
ουτε σεντς εδω εως οτου κατεβασουν τιμες

Την επόμενη τρίτη παραλαμβάνω την st60. Αυτή την στιγμή ασχολούμαι με το στήσιμο του δέκτη (vu+solo2) και την καλωδίωση του χώρου.
Επανέρχομαι δριμύτερος σε λίγο.

Περιμένουμε σε τρέλα τις εντυπώσεις σου.
Οπλίσου με υπομονή θα σε σκίσουμε στις ερωτήσεις.

Ερωτηση¨

Η PANASONIC μιλαει για πανευρωπαική εγγύηση ιδού το Link από το ταλικό site.

http://www.panasonic.it/html/it_IT/...anzie/Garanzia+Pan-Europea/1084335/index.html

Αν αγοράσω την 50GT60 απο Ιταλία στα 1385€ + όποια μτφ καλύπτομαι? Ορίστε και η τιμή..

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/103295-Panasonic-TV-line-up-2013/page33

Διευκρινίζω ότι είμαι μισός Ιταλός .., οποτε κανενα προβλημα συνεννόησης με τους εκεί...

Εγώ δεν θα το έκανα στη θέση σου.
Οι tv πια είναι αναλώσιμες και αν έχεις θέμα θα ταλαιπωρηθείς πιο πολύ ψυχικά για να βγάλεις άκρη.
Κάνε λίγο υπομονή θα πέσουν και εδώ οι τιμές.

Εγώ δεν θα το έκανα στη θέση σου.
Οι tv πια είναι αναλώσιμες και αν έχεις θέμα θα ταλαιπωρηθείς πιο πολύ ψυχικά για να βγάλεις άκρη.
Κάνε λίγο υπομονή θα πέσουν και εδώ οι τιμές.

Δεν νομιζω να γινει αυτο
ο εδω αντιπροσωπος εχει βαλει πολλους περιορισμους στο θεμα των τιμων ακομη και στα σκρουτζομαγαζα
ακουσα οτι γραφουν πολλες ζημιες και προσπαθουν να βγαλουν τα σπασμενα
εαν ητανε αλλες εποχες ο κοσμος θα αγοραζε χωρις να πολυκοιταει τις τιμες
σημερα ομως που τα διαθεσιμα λεφτα ειναι λιγα οσοι πουλανε ακριβα ειναι τελειωμενοι

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TV line-up 2013

Ποσα περιπου ειναι τα μεταφορικα για Ελλαδα;

Κοίτα να δεις, μεταφορικά δεν έχω ψάξει ακόμα αλλά εάν μέχρι τα μέσα καλοκαιριού εξακολουθούν εδώ στην Ελλάδα να έχουν την ίδια τιμολογιακή πολιτική (εκτός από την PANNY γλυκοκοιτάζω και την SAMMY F8500 εάν τη φέρουν σε 51’’…) θα κινηθώ διαφορετικά.
Έτσι για σύγκριση στην Κύπρο που έστειλα ένα δέμα γύρω στα 65Kg χρεώθηκα σε μεταφορική 135€ + ΦΠΑ.

Τώρα από Ιταλία το μεγαλύτερο πρόβλημα ΔΕΝ είναι τα μεταφορικά αλλά το κατάστημα να μπορεί να τιμολογήσει σε ‘’ξένο – εκτός Ιταλίας - ΑΦΜ’’. Εάν μπορεί τότε στην στέλνει το ίδιο το κατάστημα..

Άλλη λύση. Φίλος που μένει εκεί έρχεται διακοπές στην Ελλάδα του την φορτώνεις..!
:a0210:

Σε 6-8 μήνες θα κοστίζει 500 κάτω, 3 μήνες το καλοκαιράκι, άρα την τσιμπάς τα χριστούγεννα σε πολύ καλη τιμή.
Όπως ανέφεραν και πιο πάνω και οι τηλεοράσεις πλέον μπήκαν στον χορό των annual releases για τα καλά, δεν υπάρχει λόγος για αγορά με το καλημέρα κατ'εμέ.

μπα δεν νομιζω τοσο πολύ... η GT να παει στα 1600 και η VT στα 1800 (παντα 50'') για λιγότερο δεν το βλέπω...

πραγματικά μου αρεσει η ιδια τιμολογιακή πολιτική που υπάρχει στο Ευρωπη λες και ο κόσμος δεν ενημερώνεται για το τι ισχυει εκει εξω..

Μπεεεεεεε μπεεεεεε μπεεεεεεεε νομιζουν οτι ειμαστε.... :sheep:

Μεγάλη μέρα σήμερα. ... παρέλαβα την Panasonic 65st60. Έναν έλεγχο για τυχόν προβλήματα και μετά εντυπώσεις. . polakis ευχησου με!

Last edited:
Μεγάλη μέρα σήμερα. ... παρέλαβα την Panasonic 65st60. Έναν έλεγχο για τυχόν προβλήματα και μετά εντυπώσεις. . polakis ευχησου με!

LOL άντε καλορίζικη! Κι ελπίζω να δεις απόψε τελικό CL χωρίς κάθετες γραμμές...