Bρήκα στο site μέθυσων Νορβηγών τα χαρακτηριστικά ST60 και GT60.
http://www.panasonic.no/site/no_NO/compareProductsDisplayResult/407002/Lno_NO/index.html?p=TX-P50GT60&p=TX-P50ST60
Συγκριτικά χαρακτηριστικά VT60, GT60, ST60.
Θα ορκιζόμουνα ότι η VT δεν υπήρχε πριν στο site.
Μάλλον εγώ μέθυσα και όχι οι Νορβηγοί...
http://www.panasonic.no/site/no_NO/compareProductsDisplayResult/407002/Lno_NO/index.html?p=TX-P55VT60&p=TX-P50GT60&p=TX-P55ST60
Πειραγμένη είναι, η φώτο ή οι ρυθμίσεις.
Γενικά το μαύρο δεν το κρίνουμε απο τις φώτο, ποτέ.
Η ST60 είναι φανερό ότι έχει καλύτερο μαύρο από την VT50 εκτός και έχει πειράξει τις ρυθμίσεις της VT50 κάποιος επίτηδες.
Αν τα τσιπάκια της μιντιατεκ είναι τα ίδια που φοράνε και οι σάμσουνγκ σειρά 5000/5500, το σίγουρο είναι ότι θα διατηρηθεί η παράδοση του θολού SD και του 50Hz bug. :smile:
Τίποτα δεν είναι σίγουρο Γιώργο. Για εμένα παίζει και το γνωστό σενάριο του μάρκετινγκ "κοιτάξτε τι φοβερή τηλεόραση βγάλαμε φέτος" και δίπλα το περυσινό μοντέλο πειραγμένο να δείχνει χάλια για δημιουργία εντυπώσεων.
Mου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι η st ειναι καλυτερη και μαλιστα τοσο καλυτερη απο την περσινη vt, οντας η τεταρτη "καλυτερη" panasonic (zt,vt,gt και μετα st) δηλαδη η zt ....τι θα ειναι.
Γιώργο, εγώ τα θυμάμαι διαφορετικά τα πράγματα...
Θυμάμαι ότι η Panny με το δικό της τσιπάκι, ακόμα κ στη VT σειρά είχε θολό SD (για τη VT30 είμαι σίγουρος!), ενώ για τη Sammy οι αναφορές ήταν ότι μια χαρά SD έδειχνε!
Θυμάμαι λάθος??? :huh2:
Καλά, μια μέτρηση μαύρου σε σκακιέρα δεν έχουμε ακόμα; Εκεί θα φανούν όλα...
Εξαρτάται σε τι μοντέλο samsung αναφέρεσαι. Στις μεγάλες σειρές βάζει τα δικά της τσιπάκια, στις φθηνές βάζει mediatek.
Συγκρίνοντας τα ταλασί λαμπάκια στις 2 τηλεοράσεις θεωρώ ότι η φωτογραφία της vt είναι τραβηγμένη με μεγαλύτερη έκθεση.
Αντε να βγεί κανένα άνσι να βγεί και κανένα πινακάκι να το πάρει να το αντιγράψει ο βούλγαρος (λάθος). Πάντως ο συγκεκριμένος Βούλγαρος βγήκε αληθινός για τα mediatek.
Mstar βάζει Γιώργο.
Το soft scaling εγώ το θεωρώ πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα γιατί στα Ελληνικά κανάλια δίνει καλύτερα αποτελέσματα από την εμπειρία μου.
Στο νήμα των ES7000/8000 θα βρεις κάποιους να λένε ότι δεν είναι τόσο καλό το τηλεοπτικό ενώ στις φτηνές με MStar όλοι είναι σχετικά ευχαριστημένοι.
Εξαρτάται σε τι μοντέλο samsung αναφέρεσαι. Στις μεγάλες σειρές βάζει τα δικά της τσιπάκια, στις φθηνές βάζει mediatek.
Καλά, μια μέτρηση μαύρου σε σκακιέρα δεν έχουμε ακόμα; Εκεί θα φανούν όλα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.