Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
γεια σας παιδια , σκεφτομαι να παρω μια lcd στης 32' ιντζες και εχω καταληξη σ αυτη εδω την panasonic
http://www.panasonic.de/html/de_DE/1090002/index.html
ειναι λιγο ακριβη βεβαια αλλα θελω στης 32 γιατι ειναι για δωματιο και θελω να ειναι και FULL HD μιας και εχω ps3 kai xbox 360 hd player ...
θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την συγκεκριμενη και αν νομιζεται οτι υπαρχει κατι καλυτερο σ αυτη την κατηγορια .
ευχαριστω

Πιστευω οτι η philips 9603 ειναι αρκετα καλυτερη τηλεοραση...
Αν δε σε πειραζει που επισης ειναι απο τις πιο ακριβες 32αρες (μαζι με την πανασονικ)...
Κατα τα αλλα ειναι μια απο τις καλες και αυτη η 32" που λες...

πηγα σε ενα καταστημα και της ειδα και της 2 ,δηλ. την philips και την sony που λετε ποιο πανω , καλες και η 2 αλλα η philips με κερδισε περισσοτερο ,για την panasonic δεν την ειχε και δεν μπορω να πω κατι ,
δεν βλεπω και θετικες γνωμες γενικα για την panasonic !
δεν ξερω τη να επιλεξω

εννοείται και καλά θα κάνεις....μιας και η panasonic είναι σε αναμονή παράδοσης εδώ και 3 μήνες! Δεν υπάρχει σάλιο στο εξωτερικό...

Απάντηση: Re: Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

εννοείται και καλά θα κάνεις....μιας και η panasonic είναι σε αναμονή παράδοσης εδώ και 3 μήνες! Δεν υπάρχει σάλιο στο εξωτερικό...

Σιγα μην βαλουν και λιστα αναμονης.

Απλως η αντιπροσωπια προωθει τις πλασμα.

Απάντηση: Re: Panasonic TX-32LZD85F να την παρω ?

Ας ειναι καλα η Pioneer που με τις Kuro εδωσε νεα ζωη στην τεχνολογια πλασμα αλλιως θα ειχαν βαρεσει διαλυση τωρα.

images
ηταν αυτο η μου φαινετε ?
a052.gif

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕΣΥ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕ

Ζωή ξεκάθαρα (!!!) έδωσε η panasonic και κανείς άλλος και αυτό λόγω των χαμηλών τιμών αλλά μεγάλων μεγεθών...

Αυτοί ξεκίνησαν την απλή και τόσο κατανοητή διαδικασία απόκτησης μεγάλης τηλεόρασης με λίγα χρήματα!!!

Οι ίδιες οι LCD είναι υπεύθυνες για την ύπαρξη των Plasma ακόμα και σήμερα... καθώς μεγάλη LCD = τεράστια ποσά και πάντα με συμβιβασμούς σε ποιότητα και χαρακτηριστικά (δες 100hz, 24p, full HD ΚΤΛ)

Αντιθέτως, η Pioneer ήταν αυτή και ΜΟΝΟ αυτή που ξύπνησε τον κόσμο για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΥΡΟ και που τον έκανε να καταλάβει πως μόνο η φωτεινότητα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στην επιλογή TV.

Όλες οι εταιρίες αργότερα ακολούθησαν το παράδειγμα της KURO και απο τότε έγινε μέτρο σύγκρισης για αυτούς.

Και όμως, πρίν τις αντιθέσεις του σήμερα, όλοι συγκρίνανε φωτεινότητες για να βρούνε ποια lcd είναι η καλύτερη!!!!

psaras7cp.jpg
οτι και να γραψεις δεν τσιμπαει σημερα :flipout::flipout::flipout:

Εδιτι
Φτου για ενα ποστ το εχασα

Κατά την γνώμη μου ούτε η Pioneer έκανε κάτι διαφορετικό με τις Kuro, ούτε η Panasonic με την PX80 και τις υπόλοιπες σειρές. Και οι δύο εταιρίες εξακολούθησαν να κάνουν ότι έκαναν τόσα χρόνια. Δηλαδή η πρώτη να βγάζει τις κορυφαίες τηλεοράσεις και η δεύτερη πολύ καλές σε προσιτές τιμές. Μπορούμε να δεχτούμε σαν αλλαγή το ότι οι Κορεάτες πλέον φτιάχνουν πλάσμα ανταγωνιστικές με τους Ιάπωνες, αλλά αυτό συμβαίνει και με τις LCD.