Panasonic TX-40AS640

hablando

New member
15 March 2012
74
Γειά σας,
Γνωστός μου και υποψήφιος αγοραστής τηλεόρασης, έπεσε σε μια προσφορά για το μοντέλο TX-40AS640 της Panasonic.
Είδε τον ρυθμό ανανέωσης στα 1200Hz και μου το ανέφερε ως κάτι που δεν έχει εντοπίσει σε άλλη τηλεόραση (στο ψυχολογικό όριο των 500 ).
Μπήκα στον πειρασμό να ψάξω για review. Διάβασα αρκετά καλό σχολιασμό. Βέβαια στο Review που είδα εδώ αναφέρει πως με απενεργοποιημένη τη λειτουργία [Intelligent Frame Creation] η εικόνα δεν είναι η καλύτερη -μα αφού θα το έχει ενεργό όλη την ώρα δεν μας απασχολεί κάτι τέτοιο, σωστά ?

Anyway, επειδή δεν βρήκα κάποιο άλλο Thread για το συγκεκριμένο μοντέλο (ξέχωρα απο την γενική αναφορά στα μοντέλα Panasonic για το 2014) ζητάω την άποψη σας.
Προσωπικά είμαι κάτοχος τηλεόρασης Samsung UE40F6500 και πολύ ικανοποιημένος. Γνωρίζοντας οτι τα Hz που διαφημίζονται δεν είναι πραγματικά Hz (είναι προιόν συγκεκριμένης φόρμουλας με στόχο το καλύτερο Marketing) μου χτύπησε στο μάτι το 1200Hz - είναι δυνατόν να έχει τέτοιο ρυθμό ανανέωσης?

Οχι βεβαια, τα πραγματικα ειναι 100.Υπαρχει νημα αποκλειστικα για την 640, ειμαστε λιγοι κατοχοι αλλα ευχαριστημενοι ολοι.