Panasonic TX-L42 E30E.....και ghosting

xaramadas

New member
6 August 2011
20
Θεσσαλονίκη
Eχω την Panasonic TX-L42 E30E και παρατηρώ σε πολλές ταινίες να υπάρχει στις κοντινές σκηνές,τα αντικείμενα,να αφήνουν σκιά στο πέρασμά τους (ghosting).Εχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα??...είναι θέμα ρύθμισης?? ή ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ μεγάλος??

Ευχαριστώ.

Eχω την Panasonic TX-L42 E30E και παρατηρώ σε πολλές ταινίες να υπάρχει στις κοντινές σκηνές,τα αντικείμενα,να αφήνουν σκιά στο πέρασμά τους (ghosting).Εχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα??...είναι θέμα ρύθμισης?? ή ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ μεγάλος??

Ευχαριστώ.

Εγώ δεν το έχω παρατηρήσει καθόλου αυτό. Ίσως θα μπορούσες να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις;

Εγώ δεν το έχω παρατηρήσει καθόλου αυτό. Ίσως θα μπορούσες να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις;
Να σου πω την αλήθεια το κάνει σε όλες τις ρυθμίσεις εικόνας και σε όλες τις ρυθμίσεις του Intelligent Frame Creation PRO ακόμη και αν αυτό το έχω σε σχέση με το blue ray στο 24p True Cinema.
Το κάνει σε κοντινά αντικείμενα-στις γρήγορες σκηνές...ενώ στα μακρυά είναι άψογη.

Το είχα ενεργό και το απενεργοποίησα.Καμία διαφορά.Αλλά τι ρόλο παίζει στο πρόβλημα αυτή η επιλογή??

Oι αλγόριθμοι καταστολής θορύβου, ειδικά όταν είναι και στο μέγιστο, αναλόγως του υλικού, μπορεί να προκαλέσουν ghosting ή "λάσπωμα" της κίνησης...

Oι αλγόριθμοι καταστολής θορύβου, ειδικά όταν είναι και στο μέγιστο, αναλόγως του υλικού, μπορεί να προκαλέσουν ghosting ή "λάσπωμα" της κίνησης...
Ok. Αφήνω την ρύθμιση P-NR στο off. Ευχαριστώ φίλε.