Panasonic TX-L42E30E ή LG 42LV5500;

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Το ψαχνα χτες ολη μερα και κατεληξα πως γι αυτα που ζηταω μια απο αυτες τις δυο μαλλον θα πρεπει να αγορασω.

Nova, ματροσκες, PS3...
Πολυ απο ολα!!! :D

Περιμενω γνωμες...

Γιωργος

Last edited:
Μεταξύ των δύο η Panasonic E30 έχει καλύτερη εικόνα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ενώ η LG LV5500 έχει καλύτερο media player. Βέβαια με μια μικρή επένδυση στα 60-90 ευρώ παίρνεις ένα εξωτερικό για να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Επίσης η E30 έχει αρκετά χαμηλό lag που θα σου φανεί χρήσιμο με το PS3.

Σας ευχαριστω παιδια!

Και εμενα η διαισθηση μου Panasonic ελεγε, μα επειδη αγορα τηλεορασης με γνωμονα τη διαισθηση δεν το εγκρινω, ηθελα να μου το πει και καποιος αλλος.
Εσενα Μιχαλη σε ευχαριστω ιδιαιτερα καθοτι ησουν ο μοναδικος που απαντησε στο χτεσινο μου ποστ και οπως ειδες οι χτεσινες προτασεις εγιναν αιτια για το ανοιγμα νεου τοπικ!

Eξωτερικο σκληρο και media player εχω (αν και τωρα που το σκεφτομαι αυτο που εχω δεν παιζει ματροσκες 1080 μα μικρο το εξοδο!)
ενω προσφατα εχασα και την ακοη μου οποτε... η εικονα ολα τα λεφτα πλεον για μενα!!!:laugh:

panasonik e30 την εχω παρει στην πεθερα μου .σε σημειο πουτην ζηλευω

καλημέρα!!! συνεχίζω το θέμα του φίλου μιας και ο δικος μου προβληματισμός κυμαίνεται εκεί γύρω..

είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα

Panasonic TX 37E30
LG 37 LV 4500 n
LV 5500
SAMSUNG 37 D5500

έχω μια αδυναμία στις Πανασονικ, είχα την PX 80 (πολύ ευχαριστημένη!!!) αλλα λέω να τη στείλω στους γονείς μου και να παρω καινούργια..

δεν έχω πάει σε κάποιο κατάστημα ακόμα... η g30 είναι έξω από το μπάτζετ οπότε μη βιαστείτε να την προτείνετε ασυζητητί -αν ήταν δε θα 'μασταν εδώ να το συζητάμε -u know!!!... βασικά τη θέλω για τηλεόραση και ταινίες... παιχνίδια δεν πάιζω... φυσικα´η αυτοψία θα δείξει πολλά αλλά με ενδιαφέρει ό,τι κατεβάζω από το pc να το βάζω στον σκληρό δίσκο και να πάιζει.. χρειάζομαι κάτι άλλο;;
Panasonic G30 (αν υπάρχει σε 37')

Eγω τελικα την προηγουμενη Πεμπτη εκανα παραγγελια την Panasonic!
Αυριο το απογευμα θα στρωσω κοκκινο χαλι για να την υποδεχτω!

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες!

χα χ.. συγχαρητήρια.. αν θέλεις να μα ςπεις και την άποψή σου.. κι εγώ θα πάω να τις δώ από κοντά...

καλημέρα!!! συνεχίζω το θέμα του φίλου μιας και ο δικος μου προβληματισμός κυμαίνεται εκεί γύρω..

είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα

Panasonic TX 37E30
LG 37 LV 4500 n
LV 5500
SAMSUNG 37 D5500

έχω μια αδυναμία στις Πανασονικ, είχα την PX 80 (πολύ ευχαριστημένη!!!) αλλα λέω να τη στείλω στους γονείς μου και να παρω καινούργια..

δεν έχω πάει σε κάποιο κατάστημα ακόμα... η g30 είναι έξω από το μπάτζετ οπότε μη βιαστείτε να την προτείνετε ασυζητητί -αν ήταν δε θα 'μασταν εδώ να το συζητάμε -u know!!!... βασικά τη θέλω για τηλεόραση και ταινίες... παιχνίδια δεν πάιζω... φυσικα´η αυτοψία θα δείξει πολλά αλλά με ενδιαφέρει ό,τι κατεβάζω από το pc να το βάζω στον σκληρό δίσκο και να πάιζει.. χρειάζομαι κάτι άλλο;;
Panasonic G30 (αν υπάρχει σε 37')

Πάει για "απόσυρση" η 37άρα πιεξούλα ? -bye-

Αν σε παίρνει χωροταξικά δες και την Samsung 40C650 που είναι μέσα στο budget σου :a0210:

Πάει για "απόσυρση" η 37άρα πιεξούλα ? -bye-

Αν σε παίρνει χωροταξικά δες και την Samsung 40C650 που είναι μέσα στο budget σου :a0210:

ντρέπομαι... :o αλλά ναι... λέω να την παραχωρήσω σιγά σιγά.. και να σκεφτείς έλεγα δε θα την αφήσω ποτέ... (αχ, μεγάλες κουβέντες..) αν είχε ψηφιακό δέκτη κι αν έπαιζε από σκληρό δίσκο ίσως και να μη την άφηνα αλλά τα γονείδια έχουν νόβα και θέλουν να πάρουν τηλεόραση κι όλο το αναβάλλουν για τα έξοδα και πραγματικα´πάνω από το πτώμα μου θα μπορούσαν να αγοράσουν μικρότερη από 37' οπότε κάπως έτσι το βλέπω...

θα ρίξω μια ματιά στα μαγαζιά.. να δω πώς παίζουν αν και γενικα´αγαπώ Πανασόνικ...

σ'ευχαριστώ!!!

Ακριβώς το διλημμα αυτό έχω και εγώ..Τελικά όσοι αγοράσατε τι έχετε να πείτε? λέγεται ότι η πανασονικ κάνει artifacts στο fullHD..Και εγω έβλεπα στο πλαίσιο αυτές τις δύπ δίπλα διπλα να παίζουν bluray και κάπου μου φάνηκε πιο σπασμωδική η κίνηση της πανασονικ ενώ η Lg δεν κόλλησε κάπου...

Και ανεβαίνουν τα λεφτά, αλλά και είμαι απο αυτούς που καλώς ή κακώς δεν τρελαίνονται για πλασμα...Θα μπει και η TV αναμεσα απο 2 παράθυρα..Γενικα δεν ειμαι φαν αν και π.χ σε τηλεοπτικο σημα ειναι μεγαλη η διαφορα τους.