Panasonic TX-L47WT50E

giannis1969

New member
18 November 2010
18
Τι γνωμη εχετε για την
[h=2]Panasonic TX-L47WT50E[/h]αποσταση θεασης 3 μετρα, 50% αθλητικα, 30% dvd, 20% games.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις αποψεις σας.

Κοίτα καλύτερα για την Sony HX750. Κερδίζεις σε μέγεθος, ποιότητα εικόνας και γλιτώνεις σχεδόν 600 ευρώ. ;)

H WT50, ναυαρχίδα και στερνοπαίδι των active 3d της Panasonic είναι μία εντυπωσιακή τηλεόραση που κανείς ακόμα δεν έχει αγοράσει...:beatnik2:
Διαθέτει φανταστικό hd και 3d, τέλειο φίλτρο και γωνία θέασης που θυμίζει plasma.
Είναι όμως πανάκριβη, με ασθενές μαύρο και πιθανώς ατελές sd και τηλεοπτικό σήμα.
Αν έλεγες ότι θα έβλεπες σε hd αθλητικά & ταινίες και σου περίσσευαν τα λεφτά, θα στην πρότεινα.
200 είναι τα Hz και είναι υπεραρκετά, τα άλλα βγαίνουν με scanning backlight.:beatnik2:

Η Panasonic στα μοντέλα του 2013 καταργεί το ενεργητικό 3D στις LED LCD. Μόνο στις πλάσμα αναγκαστικά το κρατάει (δεν είναι συμβατή με παθητικό η συγκεκριμένη τεχνολογία).

Οπότε είτε αγοράζεις την Sony HX750 αν την βρεις πουθενά είτε την 47ΕΤ5 και σου μένουν και αρκετά λεφτά στην τσέπη για ενα media player και κανένα home cinema.

ΥΓ. Οτιδήποτε πάνω από 200 Hz είναι απάτη του μάρκετινγκ.

μαλλον θα καταληξω στην Panasonic TX-P50VT50E αν και plasma. Φοβαμαι επειδη παιζει ο γιος μου ps3 μην μου την καψει.

Πάρε μια 50ST50 , τουλάχιστον αν πάθει burn in (πολύ πιθανό με 20% gaming) να κλαις λιγότερα χρήματα.

Αλλιώς την Sony ΗΧ750 η οποία για τα λεφτά της έχει πολύ καλή εικόνα.

Last edited:
Μάλλον όχι, αλλά δε χρειάζεται να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για 50". Την πρότασή μου την έχω υποβάλει, αν θες τη λαμβάνεις υπόψιν.

το 20% ειναι σχετικο. με 2 ωρες την ημερα εχω θεμα?

Αν παίζει το ίδιο παιχνίδι πχ. black ops II τότε οι ώρες θα αρχίσουν να αθροίζονται και μακροπρόθεσμα θα έχεις πρόβλημα.

Αν αλλάζει και παίζει διαφορετικά παιχνίδια μειώνεται ο κίνδυνος αλλά δεν μηδενίζεται.

ποδοσφαιρακια παιζει κατα 90%

να ρωτησω και κατι αλλο.Αν τρεχω κατα διαστηματα dvd burner το σωζω το θεμα η οχι;

Επισης να προσθεσω οτι εχω 2 χρονια την vt20 46'' και δεν εχει καει......

Last edited:
Δεν χρειάζονται τόσο εξεζητημένες λύσεις. Aν τελικά καταλήξεις σε plasma, μπορείς να χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη κυλιόμενη μπάρα αν διαπιστώσεις ότι αρχίζεις να έχεις επίμονες εστίες image retention...

Γιατί δεν του παίρνεις μια 32αρα με 260 ευρώ για το δωμάτιο του να μπορεί και αυτός να παίζει με την ησυχία του και να μην έχεις και άγχος για την καινούργια τηλεόραση?

Το πιο εύκολο θα ήταν να σου πω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά επειδή έχω πλάσμα Panasonic με 10 στάμπες από gaming (την έχω ξεσκίσει βέβαια και είχε και μόνο 440 ευρώ οπότε δεν θα καθίσω να σκάσω) δεν μπορώ να στο πω.

Ελα ομως που το <<κολοπαιδο>> θελει να πεζει στην μεγαλη τηλεοραση............
Μαλλον θα σας ακουσω και θα παρω την HX750 55'' την εχει προσφορα 1190 το public

Last edited:
Αναζητηση τελος. Πηρα την Sony KDL-55HX750 1200 EURO απο το media markt σε 12 δοσεις. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!