Panasonic TX P42G30E ή Panasonic TX P42ST30;

basexar

New member
13 September 2009
97
ΛΑΡΙΣΑ
Όπως λένε συνέχεια πολλοί ειδικοί και γνώστες εδώ στο φόρουμ αξίζουν γενικά οι παραπάνω ιντσες.Έχω τη 42αρα Panasonic u10 στον τοίχο του υπνοδωματίου μου στα 2,8 μ και πραγματικά όπως λέγεται μετά ένα μήνα από την εγκατάσταση της φαινόταν, σε bluray μικρή .Ικανοποιητικό μεγεθος βέβαια για tv ,οπότε θεωρούσα και εγώ μία 46αρα οκ για αντικατάσταση της.Βέβαια η 50αρα είναι πραγματικά πρόκληση στα 899 , αν αντέχει η βάση που έχω και η 46αρα στα 699 σίγουρη αγορά BVFM για όποιον την πρόλαβε. Θα ξαναρωτήσω από δευτέρα μήπως ξαναφέρουν.

ThugKing

Established Member
10 August 2011
151
Θεσσαλονίκη
Δεν ξέρω για σένα αλλα εγώ δεν.....με πηραν σημερα κ μου είπαν τηλεόραση γιοκ :(((((

Μία από τα ίδια κ εγώ.Είχα παραγγείλει την 46άρα για ένα φίλο αλλά δεν .......
Πλέον αναμένω την 50άρα για μένα ... :))))

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
Αν πατησεις στο link ομως λεει πως δεν υπαρχει.Δεν βαριεστε βρε παιδια και η lg μια χαρα πιστευω θα ειναι . Και 4 ιντσες παραπανω και 360 ευρω λιγοτερο!

basexar

New member
13 September 2009
97
ΛΑΡΙΣΑ
Μπα ,Αν πάρουμε δώρο Χριστουγέννων (έστω για τελευταία φορά) θα πάω για την panasonic 50 g30 στα 899 .Η βάση sanus που έχω αντέχει, έως 52 Ιn και 59 κιλά.

iant

Senior Member
15 January 2009
689
Εγώ περιμένω (ακόμα) την 42-άρα!! Την 46-αρα την ακύρωσα το Σάββατο ο ίδιος ...

iant

Senior Member
15 January 2009
689
Λοιπόν, και εμένα με πήραν από το γνωστό (τώρα πια και σε μένα) για την 42-αρα G30. Είπαν πως δεν υπάρχει…
Ενώ όταν έκανα την παραγγελία έδειχνε Διαθέσιμο, όχι περιορισμένη διαθεσιμότητα σαν στην περίπτωση με την 46-αρα! !
Το Σάββατο και τη Δευτέρα τους είχα πάρει και μου έλεγαν πως η παραγγελία εκτελείται κανονικά! :worshippy:
Με πήραν την Τέταρτη (χτες) και είπαν πως TV γιοκ! :smash: :rifle:

iant

Senior Member
15 January 2009
689
Λοιπόν, και εμένα με πήραν από το γνωστό (τώρα πια και σε μένα) μαγαζί PUBLIC για την 42-αρα G30. Είπαν πως δεν υπάρχει…
Ενώ όταν έκανα την παραγγελία έδειχνε Διαθέσιμο, όχι περιορισμένη διαθεσιμότητα σαν στην περίπτωση με την 46-αρα! !
Το Σάββατο και τη Δευτέρα τους είχα πάρει και μου έλεγαν πως η παραγγελία εκτελείται κανονικά! :worshippy:

kdgonida

Established Member
26 November 2007
135
Νικαια
Κανονικά θέλουν γερό χέσιμο τα καρ......λια. Κοροϊδεύουν τον κόσμο αβέρτα... Αλλά με το μπουρδελοκράτος που έχουμε μπλέξει που να βρεις άκρη και δίκιο για να τους τριξεις λίγο τα δόντια.....

stratisd

Established Member
23 May 2009
190
Yπομονή θέλει φίλε μου, κράτησε τα λεφτουδάκια σου, κάνε λίγο υπομονή και που ξέρεις, όπως πάνε τα πράγματα σε λίγους μήνες μπορεί και να σε παρακαλάνε για να πάρεις TV.
Tώρα λόγω εορτών, που όπως και να το κάνεις έχουν αυξημένη κίνηση, σε ψιλογράφουν τα μαγαζιά.

vas_papavas

Supreme Member
21 December 2010
8,847
πιστεύω πως λειτούργησε από μέσα η δουλειά. συμβαίνει αυτό με τις αλυσίδες. παίρνουν τηλ. φίλους και γνωστούς - είχαν και λίγα κομμάτια.

με το συγκεκριμένο κατάστημα την είχα πατήσει και εγώ με μια προσφορά της 50vt20. ήμουν στο ταμείο έτοιμος να την κλείσω και ενώ ήμουνα έτοιμος για προκαταβολή (από 1999 - 1600) ανέβηκε ο προιστάμενος τηλεοράσεων και είπε στον υπάλληλο ότι ήταν κρατημένη για αυτόν?????????? (τελευταίο κομμάτι της αποθήκης - έβλεπα το κομπιούτερ τους). μετά με πήγαν σε μια εκθεσιακή από το κατάστημα γλυφάδας στα ίδια χρήματα!!!!!!. κάθε εμπόδιο για καλό. αν την ειχα παρει τότε σίγουρα θα είχα χάσει τον κόσμο της βιντεοπροβολής.

gewanastasia

New member
2 October 2011
31
Re: Απάντηση: Panasonic TX P42G30E ή Panasonic TX P42ST30;

Επειδή το θέμα με προβλημάτισε έστειλα e-mail στη "γνωστή" πλέον αλυσίδα για την απαράδεκτη συμπεριφορά. Σας παραθέτω την απάντησή τους και τα συμπεράσματα δικά σας...

"Αντιλαμβανόμαστε τη δυσαρέσκειά σας και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσε η καθυστέρηση στη διαδικασία ενημέρωσης του site μας.
Η ενημέρωση του ηλεκτρονικού μας συστήματος στις περιπτώσεις ταυτόχρονων μαζικών καταχωρήσεων παραγγελιών για τα ίδια προϊόντα μερικές φορές παρουσιάζει καθυστέρηση στην ενημέρωση του site, με αποτέλεσμα προϊόντα που στην πραγματικότητα έχουν εξαντληθεί να εμφανίζονται ως διαθέσιμα για κάποιο χρονικό διάστημα. Αμέσως μόλις διαπιστωθεί ανάλογο θέμα το τμήμα εξυπηρέτησης επικοινωνεί τηλεφωνικά κι ενημερώνει όλους τους καταναλωτές που υπέβαλλαν αίτημα παραγγελίας.

Οι προσφορές ή οι ειδικές τιμές που κατά καιρούς ανακοινώνουμε γίνονται πρωτίστως με σκοπό να σας προσφέρουν προνόμια ή /και να διευκολύνουν τις αγορές σας. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μας να δημιουργήσουμε εσφαλμένες εντυπώσεις αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τέλος θα θέλαμε να θέσουμε εκ νέου υπόψη σας ότι η διαθεσιμότητα αποθεμάτων των προϊόντων επιβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια επεξεργασίας της καταχωρηθείσας παραγγελίας.
Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση. Μια παραγγελία θεωρείται δεσμευτική μόνο, όταν στην κατάσταση της παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Υπό Αποστολή» ή «Διαθέσιμη προς Παραλαβή». Τα παραπάνω αναφέρονται ρητά και στο site μας (όρους παραγγελίας ) το οποίο σας προτείνουμε να συμβουλεύεστε.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Public.gr

iant

Senior Member
15 January 2009
689
Λοιπόν, και εμένα με πήραν από το γνωστό (τώρα πια και σε μένα) μαγαζί PUBLIC για την 42-αρα G30. Είπαν πως δεν υπάρχει…

Θαύμα! Θαύμα!!! :BDGBGDB55:
Να τα πω με την σειρά!

Τους έστειλα μετά και εγώ ένα e-mail απάντηση σε οποίο δεν πήρα.
Την Πέμπτη τους πήρα τηλέφωνο και τα "λέγαμε"! :argue:
Την Παρασκευή το πρωί με παίρνουν και λένε πως ήρθε η τηλεόρασή μου :BDGBGDB55: και μπορώ να περάσω να την παραλάβω!

Τώρα ποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι ακριβώς έγινε!;;;
Η άπλα να το θεωρώ Θεό δώρο από το Public; Πάντως στα 600 όντως δώρο το θεωρώ!

Έχω βέβαια μερικές απορίες (αν ήταν εκθεσιακή ή ανοιγμένη) τις οποίες έβαλα στο αντίστοιχο θέμα.

iant

Senior Member
15 January 2009
689
Τύχη να το θεωρήσεις, χρειάζεται που και που.
Παίξε και το πρωτοχρονιάτικο.
Μεγειά σου!
Ευχαριστώ!!!! Πολύ καλή ιδέα το πρωτοχρονιάτικο !!!! :idea:

gewanastasia

New member
2 October 2011
31
Με γεια!!! Είσαι όντως πολύ τυχερός!!! Καλές θεάσεις να έχεις!!!!
Ο Αη Βασίλης σου ήρθε νωρίτερα!!! :award:

iant

Senior Member
15 January 2009
689
Ευχαριστώ!
Εύχομαι (νωρίς ή στην ώρα του) σε όλους να έρθει!!!