- 30 July 2008
- 1,538
Σήμερα έψαξα λίγο τις τιμές για την tv που πήρα πέρισυ το Δεκέμβριο απο το Πλαίσιο.
Panasonic TX-P42U10E Plasma TV 42" & WD Media Player
Συνολικό κόστος 649,00 .
Επειδή η tv απλά τα σπάει, την αγοράζω για τον αδερφό μου 4 μήνες μετά χωρίς το wd στα 499
απο electroworld,δηλαδή περίπου 60 ευρώ πιο φτηνά.
Σήμερα την ψάχνω για κάποιο φίλο έχοντας στο μυαλό μου οτι θα την βρω περίπου στα 420.
Φθηνότερη τιμή skroutz στα 569.
Εννοείται βέβαια οτι στα πιο πολλά καταστήματα του skroutz δεν υπάρχει,φαίνεται ως εξαντλημένο
ή διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας(!!!!).
Εδώ όμως που υπάρχει απ'ότι λένε ετοιμοπαράδοτη στα 681 (130 ευρώ ακριβότερη 10 μήνες μετά) τι όνειρο είδαν;
Ελπίζουν οτι θα την πουλήσουν;Εγώ πέτυχα κελεπούρι ή εδω στο Ελλάντα τα μαγαζιά μας είναι gtp???
WTF????
Panasonic TX-P42U10E Plasma TV 42" & WD Media Player
Συνολικό κόστος 649,00 .
Επειδή η tv απλά τα σπάει, την αγοράζω για τον αδερφό μου 4 μήνες μετά χωρίς το wd στα 499
απο electroworld,δηλαδή περίπου 60 ευρώ πιο φτηνά.
Σήμερα την ψάχνω για κάποιο φίλο έχοντας στο μυαλό μου οτι θα την βρω περίπου στα 420.
Φθηνότερη τιμή skroutz στα 569.
Εννοείται βέβαια οτι στα πιο πολλά καταστήματα του skroutz δεν υπάρχει,φαίνεται ως εξαντλημένο
ή διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας(!!!!).
Εδώ όμως που υπάρχει απ'ότι λένε ετοιμοπαράδοτη στα 681 (130 ευρώ ακριβότερη 10 μήνες μετά) τι όνειρο είδαν;
Ελπίζουν οτι θα την πουλήσουν;Εγώ πέτυχα κελεπούρι ή εδω στο Ελλάντα τα μαγαζιά μας είναι gtp???
WTF????