Panasonic TX-P42U10E:Σύγκριση τιμής πέρισυ με φέτος

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Σήμερα έψαξα λίγο τις τιμές για την tv που πήρα πέρισυ το Δεκέμβριο απο το Πλαίσιο.
Panasonic TX-P42U10E Plasma TV 42" & WD Media Player
Συνολικό κόστος 649,00 .

Επειδή η tv απλά τα σπάει, την αγοράζω για τον αδερφό μου 4 μήνες μετά χωρίς το wd στα 499
απο electroworld,δηλαδή περίπου 60 ευρώ πιο φτηνά.

Σήμερα την ψάχνω για κάποιο φίλο έχοντας στο μυαλό μου οτι θα την βρω περίπου στα 420.

Φθηνότερη τιμή skroutz στα 569.
Εννοείται βέβαια οτι στα πιο πολλά καταστήματα του skroutz δεν υπάρχει,φαίνεται ως εξαντλημένο
ή διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας(!!!!).
Εδώ όμως που υπάρχει απ'ότι λένε ετοιμοπαράδοτη στα 681 (130 ευρώ ακριβότερη 10 μήνες μετά) τι όνειρο είδαν;
Ελπίζουν οτι θα την πουλήσουν;Εγώ πέτυχα κελεπούρι ή εδω στο Ελλάντα τα μαγαζιά μας είναι gtp???

WTF????

Αν ψαξεις στο skroutz για την U20 το επόμενο μοντέλο μετά την U10 θα προσέξεις ότι το πρώτο κατάστημα την έχει φτηνότερα ( τη U20) από τη U10. Αυτό είτε σημαίνει ότι η U10 είναι καλύτερη από τη U20 είτε ότι τα ελληνικά καταστήματα κοστολογούν κατά το δοκούν.

Διάβαζα κι εγώ το topic για την U20 και καταλήγω με την ίδια απορία, πως μπορεί να ανέβηκε η τιμή μέσα σε μερικούς μήνες;

Η u10 είναι καλύτερη της u20 λόγω του ότι η u20 έχει παρουσιάσει ένα κάρο προβλήματα με βασικότερο την έλειψη IFC. Διαβάστε το νήμα της u20 να καταλάβετε.

Στο χειρότερο σενάριο γιατί βαριέμαι τώρα να ψάχνω, 4%.
Σιγά τη διαφορά....

Την U20 κάποιοι πρόλαβαν και την πήραν αρχές Ιούνη στα 629,00 (50") !
Σήμερα την βρίσκει κανείς απο 799,20 και πάνω! Απο τότε, ο ΦΠΑ ανέβηκε 2 μονάδες την 1/7...

Η αύξηση του ΦΠΑ κατα 2% δεν αποτελεί δικαιολογία για αύξηση 170 ευρώ...

Οι τελευταίες καλές προσφορές ήταν λίγο πριν το μουντιάλ
Λόγω μεγάλου ανταγωνισμού και οι μεγάλες αλυσίδες και τα μικρότερα μαγαζιά έδιναν τις TV σε πολύ χαμηλές τιμές Η U20 είχε φτάσει 400 αν θυμάμαι καλά
Αυτή την περίοδο είχα πάρει και εγώ Panasonic και με την τότε τιμή (σε 13 άτοκες) σήμερα 5 μήνες μετά ούτε μετρητά δεν την βρίσκω ...

To ερωτημα ειναι, ποια απο τις δυο θα διαλεγε καποιος σημερα, γνωριζοντας τα υπερ και τα κατα, αφου ουσιαστικα ειναι στην ιδια τιμη?