Εγω τωρα εχω μια sony trinitron απο τις πρωτες που βγηκανε.. ειναι προπολεμικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ..ΦΤΟΥ!....
Θα την άλλαζα κι εγω νωρίτερα, αλλά σε όσους φίλους ειχαν αλλάξει και ειχα δει εικόνα τηλεοπτικών καναλιών ...απογοητεύτηκα, αφού η CRT μου έδειχνε καλύτερα! Βεβαια οι περισσότεροι ειχαν πάρει σχετικά φτηνές LCD και με φώναζαν να τις ρυθμίσω γιατι ...δεν ήταν δυνατόν να βλέπουν χειρότερα απο πριν! Σε έναν μαλιστα που ειπα ότι ...το μαύρο του ηταν γκρί, έφαγα χοντρό κράξιμο απο την γυναίκα μου γιατι τον πλήγωσα και δεν έπρεπε! (Μα αυτός ειχε ζητήσει την γνώμη μου, και το έκανε αφού πρώτα αγόρασε τηλεόραση!)Σίγουρα μία τηλεόραση πλέον δεν αντέχει 10 χρόνια αλλά όχι γιατί χαλάει. Την αλλάζεις πολύ νωρίτερα όπως είπε ο Τάκης γιατί η τεχνολογία της ξεπερνιέται. Την δική μου τηλεόραση την αγόρασα πρίν 2 χρόνια και τώρα ψάχνω πάλι για καινούρια την οποία υπολογίζω το πολύ σε 4-5 χρόνια να την ξαναλλάξω.
Φίλε Νίκο από 29άρα CRT πήγα στην φθηνότερη πλάσμα της αγοράς και το ότι έχω καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό είναι γεγονός και όχι φανμποϊσμός ή αυθυποβολή.
Επίσης ανακριβές είναι το να λέμε ότι οι HDReady τηλεοράσεις δείχνουν καλύτερα το τηλεοπτικό από τις FullHD. Θα μπορούσε να συμβαίνει αν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία τους ήταν κοινά (πάνελ, επεξεργασία κλπ), αλλά αυτό δεν ισχύει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.