Panasonic TX55AS640

GeorgeD

New member
3 July 2014
8
Καλησπέρα στο forum

Η ανωτέρω τηλεόραση υπάρχει σε προσφορα στο Media Markt στα 890 ευρώ!!!!!!
Εάν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή γιατι η προσφορά μου φαίνεται πολυ καλή.
1.Οι Panasonic σαν οθόνες έχουν καλη απόδοσή????πόσα Hz βγάζει στο πάνελ???
2.Υπάρχει κάποιο τέστ για την συγκεκριμένη???
3.Σε σύγκριση με την 55Η6400, ποια θα διαλέγατε και γιατί?????

Ευχαριστώ

Καλησπέρα στο forum

Η ανωτέρω τηλεόραση υπάρχει σε προσφορα στο Media Markt στα 890 ευρώ!!!!!!
Εάν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή γιατι η προσφορά μου φαίνεται πολυ καλή.
1.Οι Panasonic σαν οθόνες έχουν καλη απόδοσή????πόσα Hz βγάζει στο πάνελ???
2.Υπάρχει κάποιο τέστ για την συγκεκριμένη???
3.Σε σύγκριση με την 55Η6400, ποια θα διαλέγατε και γιατί?????

Ευχαριστώ

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; 989 την βλέπω.

2 reviews θα βρεις εδώ και εδώ.

Σύμφωνα με το avforums, η 640 με την H6400 της Samsung, παίρνουν ίδια βαθμολογία.

Ευχαριστώ Raziel για την άμμεση βοήθεια!!!!
Έχεις δίκιο,η προσφορά είναι στα 989 ευρώ σε 36 άτοκες!!!

Τα άρνητικά στο review ήταν :
1.Judder issues with 50Hz content without IFC on
2.Very mild "dirty screen effect"
3.Colours wash out off-axis

Mπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει με λίγα λόγια???είναι τόσο σημαντικά???

Τα άρνητικά στο review ήταν :
1.Judder issues with 50Hz content without IFC on
2.Very mild "dirty screen effect"
3.Colours wash out off-axis

Mπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει με λίγα λόγια???είναι τόσο σημαντικά???

Όταν το IFC είναι στο off ουσιαστικά η τηλεόραση έχει απόδοση σαν να είναι στα 50 Hz (με το IFC στο "on" είναι στα 100).

Κάποια ανομοιομορφία στην οθονη όπως dirty screen/banding κτλ. θα συναντήσεις σε κάποιο βαθμό σε όλες τις LED LCD

Ομοίως με παραπάνω για την γωνία θέασης που είναι σχετικά μικρή σε όλες τις τηλεοράσεις με πάνελ τύπου VA , τα IPS που έχουν πχ. οι LG έχουν μεγαλύτερη γωνία θέασης αλλά είναι σαφώς χειρότερα σε αντίθεση και ομοιομορφία οθόνης.

Ευχαριστώ Yperion!!!
Το ότι έχει VA panel είναι στα θετικά της μετά από τόσα που έχω διαβάσει στο φόρουμ....ακόμα στα θετικά είναι τα 100 hz παρόλο την πουλάνε για 1200(το έχετε ξεκαθαρίσει οτι ειναι για λόγους εντυπωσιασμού).
Το 3d σύμφωνα με το review είναι τζάμι.....το μόνο που μου μένει να ρωτήσω είναι η Panasonic σαν smart tv,είναι αξιόπιστη???ο διπυρινος επεξεργαστής ανταποκρίνετε καλά???θα μπορώ να βλέπω live streaming αθλητικά στην οθόνη????

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το θέμα του smart , πέρυσι ήταν μέτριες οι Panasonic στον τομέα αυτό , φέτος όμως πρέπει να ρωτήσεις κατόχους της συγκεκριμένης σειράς στο ανάλογο νήμα.

Στα 890 θα αξιζε πιστευω.Στα 989 δεν νομιζω μιας και με λιγα παραπανω πας στην h6200

Την είχα τσεκάρει και την Η6200 αλλά την απέρριψα λόγω του ότι δεν είχε smart control και γυαλιά που είχε η Η6400 !!!έβγαινε στην ίδια τιμή!!!
Η Panasonic σαν εξυπηρέτηση και σέρβις είναι καλή???είδα σε άλλο thread ότι είχαν πέσει μυνήσεις για κάποιο πρόβλημα!!!