panasonic txl42ft60

Εισαι ικανοποιημλενος απο τη SONY;Tαινίες απο stickaki και σκληρο σου τις διαβάζει κανονικά;

10 μερες που την εχω ειμαι κατενθουσιασμενος! Απο εικονα αψογη, και απο desing το οποιο εχω ερωτευτει.

Μεχρι στιγμης οτι εχω παιξει απο σκληρο το παιζει. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει τα παντα.

Να πας να τις δεις απο κοντα πριν αποφασισεις. Σιγουρα καποια θα σου κανει ενα κλικ παραπανω. Εμενα προσωπικα μου ειχε κανει η Sony. Και οχι μονο ενα...

Την έχω δει απο κοντά τη Sony και μου είχε κάνει κλικ να σου πω την αλήθεια.Το θέμα ειναι οτι μου είπαν όχι και καλα πράγματα για το 3d όπως επισης και τα σχεδόν 180 ευρώ παραπάνω...τι να πω...έχω χαθεί στις σκέψεις...χαχααχ

Εγω ειχα δει και 3d και στις 2. Ιδιο μου φανηκε (περα απο τα χρωματα της panasonic που οπως ειπα στην αρχη μου φανηκαν πιο ξεθωριασμενα καπως).
Τα χρηματα βεβαια ειναι ενας βασικος παραγοντας. Εγω δε το μετανιωσα καθολου. :P

led tv s with 200hz panel

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες καλησπέρα.Ποιές τηλεοράσεις του 2013 έχουν 200 hz στο panel;

pidiros καλησπέρα. Δεν είναι ανάγκη να ανοίγεις νέο θέμα για κάθε απορία / ερώτηση που έχεις σε σχέση με την τηλεόραση που θέλεις να αγοράσεις. Είναι πιο έυκολο για σένα να παρακολουθείς ένα νήμα παρά τέσσερα.

vas papavas καλησπέρα.Eίμαι νεος στο χώρο και δε ξέρω τα περί νημάτων.Η απορία είναι γενική και προέρχεται απο διαπιστώσεις πωλητών τηλεόρασης που σε βομαβαρδίζουν με νέες πληροφορίες.

Το να ενημερώνεσαι απο πωλητές είναι η πιό σίγουρη συνταγή για να την πατήσεις. Βρες λίγο χρόνο και διάβασε στο site τις εντυπώσεις ανθρώπων που έχουν τις τηλεοράσεις που σε ενδιαφέρουν και άν θες γενικές πληροφορίες δες sites όπως το www.fullhd.gr

καλήμερα.sorry για τις πολλές ερωτήσεις.Ο γρηγορότερος(dual core) επεξεραστής παίζει ρόλο στην απόδωση της γρήγορης κίνησης;