panasonic TXP50UT30 Ή 50ST30?

daskalosnm

New member
27 September 2011
12
Καλημέρα.
Έχω δίλημμα μεγάλο μεταξύ της TXP50UT30 (elektroworld 974 με κουπόνι) ή την TX-P50ST30 3D (Ηλεκτρονική 1099 με 2 γυαλιά και dvd δώρο το 110).
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Υ.Γ Θα τοποθετηθεί σε σαλόνι απόσταση 3,5m.

την κουρτίνα 2. συνολικά έρχεται φτηνότερη και είναι και καλύτερη (ανώτερη σειρά). επίσης έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για 3d θέαση.

Πέρα απο το player δίνει και τα γυαλιά δώρο? Είσαι σίγουρος? Στο φυλλάδιο νομίζω μιλάει για το player ως δώρο.

Πήρα τηλέφωνο στην Ηλεκτρονική Αλίμου 6 δόσεις και 2 γυαλιά μου ανέφερε ο υπάλληλος.

πάντως και με τα 2 γυαλιά μόνο είναι καλύτερη πρόταση. τα 2 γυαλιά τα άφησα στα 150 - δεν ξέρω αν έχουν πέσει. συνολικά έρχεται φτηνότερα η st.

Οκ. Απλά το λέω γιατί και εγώ είχα ρωτήσει πρίν μία εβδομάδα και μου μίλησαν μόνο για το Blueray player ώς δώρο το οποίο είναι και στο φυλλάδιο τους εξάλλου. Αν σου δώσουν και γυαλιά τότε μην το σκέφτεσαι κάν.

Υπαρχει αλυσίδα αυτή την στιγμή που τα γυαλιά (πακέτο των δυο) τα δίνει ουσιαστικά στην τιμή του ενός, 89 Euros. Παρόλαυτα είναι πολύ καλή προσφορά η τηλεόραση αν είναι όπως τα λέει ο daskalosnm.

νεότερα πήγα στο κατάστημα
1099 6 δόσεις άτοκες και το dvd db110 και ένα ζευγάρι γυαλιά
επιπλέον γυαλιά 89 το ένα