Panasonic U30 ή LG PT353

djjohn1976

New member
3 February 2010
10
Θα ήθελα την βοήθεια σας για την άμεση αγορά μιας plasma τηλεόρασης. Εχω διαβάσει πολύ τις διάφορες αναρτήσεις στο forum γι' αυτό και κατέλειξα στις plasma. Θα χρησιμοποιηθεί σε σαλόνι 2,5 μέτρα απόσταση θέασης με κανονικό φωτισμό, κυρίως για αναλογικό και αργότερα ψηφιακό σήμα και ελάχιστα για ταινίες έως 600 . Με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα γιατί δεν έχω εμπειρία με plasma tv. Αυτά τα δύο μοντέλα από ότι κατάλαβα ειναι αρκετά καλά για τα χρήματά τους, περιμένω την βοήθεια σας από την εμπειρία σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

η lg είναι hd ready ενώ η u30 είναι fullhd. κατά την ταπεινή μου γνώμη σε τηλεοπτικό η hd ready θα δείχνει καλύτερα.

μπορείς να δείς και την 42c3e που είναι το hd ready μοντέλο της πανασονικ και είναι το απόλυτο value for money. σε θέμα αντανακλάσεων που την έχω δεί είναι στα επίπεδα της u30.

http://www.skroutz.gr/s/320336/Panasonic-TX-P42C3E-42.html

προσωπικά θα πήγαινα στην παραπάνω λόγω της καλύτερης εν γένει συμπεροφοράς της σε ir και της εμπειρίας της εταιρίας στην κατασκευή πλάσμα.

Tο σκέπτηκα αυτό, απλά έλεγα ότι μόλις το digea λειτουργήσει, τότε δε θα έχει πρόβλημα το fullhd. Πάντος είναι μια άποψη...

τι εννοείς ότι μόλις μπει το digea θα βλέπεις τα κανάλια fullhd???? 576ι είναι η digea (ποιότητα dvd) με εξαίρεση το erthd.

Σωστά, απλά εννοούσα καλύτερη ευκρίνεια χωρίς χιόνια κτλ.οπότε και η εικόνα με απλό μάτι να είναι καλύτερη.Έχεις δίκιο πάντως γιατι έχω 2 τηλεοράσεις lcd 32", μία Samsung παλιά hd ready και μια lg ld450 fullhd και η διαφορά στην ποιότητα εικόνας υπέρ της samsung θα έλεγα ότι είναι πολύ μεγάλη.

Panasonic από μενα... ειναι κριμα το 2011 να πάρεις τηλεόραση HDready και οχι fullHD.... και σαν πρόσφατος κατοχος της pany 50G30 εχω να πώ οτι ακομα και άστρωτη σπέρνει και σε τηλεοπτικό... και η U30 που ειχα δει σε ενα μαγαζι μια χαρά ήταν κι αυτη

Μάλιστα...διχασμένες οι γνώμες...μου φαίνεται θα καταλείξω πάνυ και θα παίξω λοταρία για το ποιά θα πάρω...