Panasonic UT50 : Πρόβλημα σύνδεσης με PS3 και κάθετες γραμμές

Giatros

New member
29 January 2013
9
Καλησπέρα.Καταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται εδώ μέσα.Το forum είναι ένας ακριβέστατος οδηγός για οτιδήποτε θέλει κάποιος να ψάξει.
Πριν λίγο καιρό ήμουν στο ψάξιμο για καινούρια τηλεόραση.Με τα πολλά,από αυτά που διάβασα κυρίως εδώ και σε σχέση με οτι κυκλοφορούσε κατέληξα στην 42αρα την UT50.Η παραλαβή έγινε 30 Νοεμβρίου αλλά η χρήση της ξεκίνησε κατα τις 20 Δεκέμβρη λόγω μαστορεμάτων στο σπίτι.Έχουν εμφανιστεί όμως κάποια προβλήματα στα οποία προσπαθώ να δώσω λύση και μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει.Χώρια που φαίνονται ´´κουφά´´ με την μικρή μου εμπειρία.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που διάβασα,ξεκίνησα το στρώσιμο αν και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται.Κοιτώντας λοιπόν τα χρώματα στο στρώσιμο παρατήρησα κάποιες κάθετες λωρίδες οι οποίες ήταν περισσότερο εμφανείς στις αποχρώσεις του πράσινου,και όταν λέω εμφανείς στο πράσινο εννοώ οτι δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη προσπάθεια για να τις δεις,στα άλλα χρώματα π.χ κόκκινο χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή.Μιλάμε για πάνω απο 4 λωρίδες στον αριθμό όχι διαφορετικού χρώματος αλλά διαφορετικής απόχρωσης,πιο ανοιχτής σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη.
Άλλο πρόβλημα είναι στη σύνδεση της με PS3.Τις περισσότερες φορές δεν εμφάνιζε την εικόνα στο HDMI,και στις 2 θύρες,και τις λίγες φορές που εμφανιζόταν η εικόνα σε αρκετές δεν είχε ήχο.Επίσης επειδή το σπίτι ακόμα είναι μισοτελειωμένο μέχρι στιγμής δεν έχουμε βάλει κεντρική κεραία για TV,και έχω πάρει μια εσωτερική για το χαζολόι μέχρι να ξεμπερδέψουμε.Παρατήρησα οτι όταν είναι ανοιχτό το PS3 εμφανίζει παρεμβολές στα κανάλια της TV.Αλλά μιλάμε για χοντρές παρεμβολές που να μην γίνεται να βλέπεις το κανάλι.
Ξεκίνησα τις επικοινωνίες με την Panasonic για να τους αναφέρω τα προβλήματα. Ξεκίνησε αυτη η διαδικασία πριν τις γιορτές,αλλά η αντιμετώπισή τους είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Για το μεν πρόβλημα του πάνελ μου είπαν οτι μερικές γραμμές είναι μέσα στα πλαίσια του κατασκευαστή και δικαιολογούνται.
Για τη σύνδεση με το PS3 μου είπαν όμως το εξής άκυρο,οτι λέει επειδή η Panasonic με την Sony λειτουργούν σε διαφορετικά πρωτόκολλα υπάρχουν προβλήματα στη σύνδεση μεταξύ τους με κίνδυνο να καεί το HDMI ή ακόμα και το πάνελ!!!Αυτό,λέει ο τεχνικός,είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ!Και μου έδωσαν να αλλάξω αν μπορώ κάποιες ρυθμίσεις στην ανάλυση του PS3.Tο έκανα αλλά δεν ωφέλησε κάτι.
Για να μην πλατειάζω και άλλο μετά απο αρκετά τηλεφωνα,προσπάθησα με mail αρκετές φορες να τους στείλω φωτό απο το πάνελ αλλά λένε δεν έχουν πάρει τίποτα.Όταν τους είπα τι ´´σημαίνει ανεπίσημα,είμαι υποχρεωμένος να το ξέρω;το γράφει κάπου στις οδηγίες;στα χαρακτηριστικά της TV;´´,η απάντησή τους ήταν οτι αυτοί είναι αρμόδιοι μόνο για τις βλάβες του πάνελ και να επικοινωνήσω με το κατάστημα.
Ώσπου προχθές μετά απο αρκετό ζάλισμα στο κατάστημα,με ξαναπήραν από την Panasonic και στην τελευταία κουβέντα που κάναμε είπαν,χωρίς να έχουν δει την τηλεόραση και αρκετά τσαμπουκαλεμένα,οτι οι γραμμές είναι μέσα στα πλαίσια του κατασκευαστή και δεν καλύπτεται απο την εγγύηση,και όσον αφορά τη σύνδεση με το PS3 θα έπρεπε να το γνωρίζει ο πωλητής στο κατάστημα που την πήρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ξέρω οτι θα απαντήσει κάποιος ( εκτός αν είμαι τόσο άτυχος :P ),και συγνώμη αν το έγραψα σε λάθος thread αλλά δεν βρήκα κάτι για τις UT50 στις βλάβες, αλλά και για το σεντόνι.

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Mια και, όπως λες, δεν υπήρχε θέμα στις βλάβες για την UT50, μετέφερα το post σου εδώ.....

...κάποια φωτογραφία ή video υπάρχει από τη βλάβη?

Απ' ότι θυμάμαι πρόβλημα σύνδεσης/συνεργασίας με Panasonic και PS3 δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο forum και δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι τέτοιο ούτε σε forum του εξωτερικού.

Υ.Γ: Προβλήματα σύνδεσης Panasonic με ONKYO ενισχυτές, μέσω HDMI, θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια και είχε λυθεί με FW UPDATE κατόπιν συνεργασίας των δύο εταιρειών

EDIT

1. Φωτογραφία θα έχεις δεν μπορεί, αφού λες ότι τους έστειλες με mail ...... και αφού δεν την έλαβαν αυτοί, παραθέσε την εδώ που θα την λάβουμε σίγουρα (για να ρίξουμε και μια ματιά).

2. Άσχετο με το θέμα, αλλά μια και αναφέρεις ότι σου είπαν από την Panasonic ....."όσον αφορά τη σύνδεση με το PS3 θα έπρεπε να το γνωρίζει ο πωλητής στο κατάστημα που την πήρα." ....από ποιό κατάστημα είχες παραλάβει την 42UT50 στις 30 Νοεμβρίου?

Last edited:
Εχω επιστρεψει με cashback μια gt50 τον ιουνιο & μια ut50 πριν ενα μηνα για το ιδιο προβλημα με τις καθετες γραμμες.. Στη δευτερη ειχε περασει μαλιστα το χρονικο διαστημα (15 ημερες) του DOA.. Πιεσε τους να παρεις τα χρηματα σου πισω.. Ο polakis τα πηρε μετα απο 6 μηνες!!! Πηρα την e6500 και ησυχασα!!!

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ!

Έχω τις φωτό,είναι τραβηγμένες απο κινητό και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος υπερβάλλουν.Οι οριζόντιες γραμμές δεν φαίνονται κανονικά και οι κάθετες δεν είναι τόσο έντονες.Δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι..2013-01-08 22.33.47.jpg2013-01-08 22.31.04.jpg2013-01-08 22.32.40.jpg2013-01-08 22.43.46.jpg

Την τηλεόραση την πήρα από τον Κωτσόβολο,για την ακρίβεια ήταν δώρο της μητέρας της κοπέλας μου.Έγινε παραγγελία αρχές Νοεμβρίου,αν θυμάμαι καλά 2 Νοεμβρίου και επειδή δεν την είχαν περιμέναμε να έρθει και έγινε παραλαβή από εμένα στις 30 Νοεμβρίου.

Καλησπέρα.Καταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται εδώ μέσα.Το forum είναι ένας ακριβέστατος οδηγός για οτιδήποτε θέλει κάποιος να ψάξει.
Πριν λίγο καιρό ήμουν στο ψάξιμο για καινούρια τηλεόραση.Με τα πολλά,από αυτά που διάβασα κυρίως εδώ και σε σχέση με οτι κυκλοφορούσε κατέληξα στην 42αρα την UT50.Η παραλαβή έγινε 30 Νοεμβρίου αλλά η χρήση της ξεκίνησε κατα τις 20 Δεκέμβρη λόγω μαστορεμάτων στο σπίτι.Έχουν εμφανιστεί όμως κάποια προβλήματα στα οποία προσπαθώ να δώσω λύση και μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει.Χώρια που φαίνονται ´´κουφά´´ με την μικρή μου εμπειρία.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που διάβασα,ξεκίνησα το στρώσιμο αν και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται.Κοιτώντας λοιπόν τα χρώματα στο στρώσιμο παρατήρησα κάποιες κάθετες λωρίδες οι οποίες ήταν περισσότερο εμφανείς στις αποχρώσεις του πράσινου,και όταν λέω εμφανείς στο πράσινο εννοώ οτι δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη προσπάθεια για να τις δεις,στα άλλα χρώματα π.χ κόκκινο χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή.Μιλάμε για πάνω απο 4 λωρίδες στον αριθμό όχι διαφορετικού χρώματος αλλά διαφορετικής απόχρωσης,πιο ανοιχτής σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη.
Άλλο πρόβλημα είναι στη σύνδεση της με PS3.Τις περισσότερες φορές δεν εμφάνιζε την εικόνα στο HDMI,και στις 2 θύρες,και τις λίγες φορές που εμφανιζόταν η εικόνα σε αρκετές δεν είχε ήχο.Επίσης επειδή το σπίτι ακόμα είναι μισοτελειωμένο μέχρι στιγμής δεν έχουμε βάλει κεντρική κεραία για TV,και έχω πάρει μια εσωτερική για το χαζολόι μέχρι να ξεμπερδέψουμε.Παρατήρησα οτι όταν είναι ανοιχτό το PS3 εμφανίζει παρεμβολές στα κανάλια της TV.Αλλά μιλάμε για χοντρές παρεμβολές που να μην γίνεται να βλέπεις το κανάλι.
Ξεκίνησα τις επικοινωνίες με την Panasonic για να τους αναφέρω τα προβλήματα. Ξεκίνησε αυτη η διαδικασία πριν τις γιορτές,αλλά η αντιμετώπισή τους είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Για το μεν πρόβλημα του πάνελ μου είπαν οτι μερικές γραμμές είναι μέσα στα πλαίσια του κατασκευαστή και δικαιολογούνται.
Για τη σύνδεση με το PS3 μου είπαν όμως το εξής άκυρο,οτι λέει επειδή η Panasonic με την Sony λειτουργούν σε διαφορετικά πρωτόκολλα υπάρχουν προβλήματα στη σύνδεση μεταξύ τους με κίνδυνο να καεί το HDMI ή ακόμα και το πάνελ!!!Αυτό,λέει ο τεχνικός,είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ!Και μου έδωσαν να αλλάξω αν μπορώ κάποιες ρυθμίσεις στην ανάλυση του PS3.Tο έκανα αλλά δεν ωφέλησε κάτι.
Για να μην πλατειάζω και άλλο μετά απο αρκετά τηλεφωνα,προσπάθησα με mail αρκετές φορες να τους στείλω φωτό απο το πάνελ αλλά λένε δεν έχουν πάρει τίποτα.Όταν τους είπα τι ´´σημαίνει ανεπίσημα,είμαι υποχρεωμένος να το ξέρω;το γράφει κάπου στις οδηγίες;στα χαρακτηριστικά της TV;´´,η απάντησή τους ήταν οτι αυτοί είναι αρμόδιοι μόνο για τις βλάβες του πάνελ και να επικοινωνήσω με το κατάστημα.
Ώσπου προχθές μετά απο αρκετό ζάλισμα στο κατάστημα,με ξαναπήραν από την Panasonic και στην τελευταία κουβέντα που κάναμε είπαν,χωρίς να έχουν δει την τηλεόραση και αρκετά τσαμπουκαλεμένα,οτι οι γραμμές είναι μέσα στα πλαίσια του κατασκευαστή και δεν καλύπτεται απο την εγγύηση,και όσον αφορά τη σύνδεση με το PS3 θα έπρεπε να το γνωρίζει ο πωλητής στο κατάστημα που την πήρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ξέρω οτι θα απαντήσει κάποιος ( εκτός αν είμαι τόσο άτυχος :P ),και συγνώμη αν το έγραψα σε λάθος thread αλλά δεν βρήκα κάτι για τις UT50 στις βλάβες, αλλά και για το σεντόνι.

Καλώς όρισες στην παρέα μας !!! :ernaehrung004:

Όσον αφορά το θέμα με τις γραμμές, είναι εμφανείς και σε κανονικό υλικό/ρυθμίσεις ή μονο στις καρτέλες και με χαμηλωμένη την αντίθεση; Γενικότερα, όσα μέλη κάτοχοι σειράς 30 ή 50 αντιμετώπισαν πρόβλημα με εμφανείς κάθετες γραμμές και απευθύνθηκαν στο service ή στο κατάστημα αγοράς, κατέληξαν σε αντικατάσταση, αλλαγή πάνελ ή επιστροφή χρημάτων (οι περισσότεροι άμεσα, έναν τον παίδεψαν). Αν το πρόβλημά σου είναι εμφανές και ενοχλητικό εκτός καρτελών, θα έλεγα να επιμείνεις στις απαιτήσεις σου...

Όσον αφορά το θέμα με το PS3, εικάζω πως πιθανώς το καλώδιο HDMI που χρησιμοποιείς να μην έχει καλή θωράκιση και να κάνει παρεμβολές. Μπορείς να δοκιμάσεις να τοποθετήσεις κάποιους από τους φερρίτες της συσκευασίας ή να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο HDMI καλύτερης ποιότητας. Αν εξακολουθεί να υπάρχει θέμα, ίσως τότε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πλακέτα της τηλεόρασης.

Έχει γίνει άλλη μια φορά αναφορά σε προειδοποίηση κάποιου από το service ως προς τη σύνδεση με PS3, εδώ. Πέρα από το ότι πληθώρα μελών με PS3 και τηλεόραση Panasonic δεν αντιμετώπισαν ποτέ κάποιο θέμα "καψίματος", η υπόθεση είναι εντελώς γελοία, μιας και στο PS3 Slim, το τσιπάκι της θύρας HDMI είναι κατασκευής Panasonic...

Καλώς όρισες στην παρέα μας !!! :ernaehrung004:

Όσον αφορά το θέμα με τις γραμμές, είναι εμφανείς και σε κανονικό υλικό/ρυθμίσεις ή μονο στις καρτέλες και με χαμηλωμένη την αντίθεση; Γενικότερα, όσα μέλη κάτοχοι σειράς 30 ή 50 αντιμετώπισαν πρόβλημα με εμφανείς κάθετες γραμμές και απευθύνθηκαν στο service ή στο κατάστημα αγοράς, κατέληξαν σε αντικατάσταση, αλλαγή πάνελ ή επιστροφή χρημάτων (οι περισσότεροι άμεσα, έναν τον παίδεψαν). Αν το πρόβλημά σου είναι εμφανές και ενοχλητικό εκτός καρτελών, θα έλεγα να επιμείνεις στις απαιτήσεις σου...

Όσον αφορά το θέμα με το PS3, εικάζω πως πιθανώς το καλώδιο HDMI που χρησιμοποιείς να μην έχει καλή θωράκιση και να κάνει παρεμβολές. Μπορείς να δοκιμάσεις να τοποθετήσεις κάποιους από τους φερρίτες της συσκευασίας ή να χρησιμοποιήσεις ένα καλώδιο HDMI καλύτερης ποιότητας. Αν εξακολουθεί να υπάρχει θέμα, ίσως τότε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πλακέτα της τηλεόρασης.

Έχει γίνει άλλη μια φορά αναφορά σε προειδοποίηση κάποιου από το service ως προς τη σύνδεση με PS3, εδώ. Πέρα από το ότι πληθώρα μελών με PS3 και τηλεόραση Panasonic δεν αντιμετώπισαν ποτέ κάποιο θέμα "καψίματος", η υπόθεση είναι εντελώς γελοία, μιας και στο PS3 Slim, το τσιπάκι της θύρας HDMI είναι κατασκευής Panasonic...

Σε ευχαριστώ πολύ!:operator:

Σε κανονικό υλικό δεν μπορώ να πω οτι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό,δεν φαίνονται ιδιαίτερα,3-4 φορές μόνο έχει τύχει να τις παρατηρήσω κατά τη διάρκεια ταινίας.Σε οτι αντίθεση πάντως και να έχω βάλει τις βγάζει.Και με κανονικό υλικό και με καρτέλες.Με την πάροδο του χρόνου όμως;

Θα το δοκιμάσω αυτό με το καλώδιο,θα πάρω καινούριο και βλέπουμε.

Το PS3 slim έχω.Επίσης όταν φορτώνω κάποιο παιχνίδι εμφανίζει σαν να βγαίνει και να ξαναμπαίνει στο κανάλι του HDMI και κάποια στιγμή για 1-2 δευτερόλεπτα εμφανίζει χιόνια και βγάζει το μενού του 3D.Στη συνέχεια τρέχει κανονικά το παιχνίδι.Ξέρω μπορεί να μην δίνω να καταλάβετε τι ακριβώς κάνει,θα το τραβήξω βίντεο και θα το ποστάρω.

Welcome to club της φετινης απατης της panasonic! 99% των φετινων πλασμα panasonic εχουν προβλημα με γραμμες. Σε αλλες τηλεορασεις φαινονται περισσοτερο σε αλλες λιγοτερο. Δυστυχως ετσι εχουν κατασκευαστει και η πανυ κανει την παπια φετος. Εγω το ξεκινησα απο Ιουνιο το τροπαριο κι ευτυχως τους επιασα νωρις χωρις να γνωριζουν πολλα ακομη και μου εκαναν 4 αλλαγες στην vt50 σειρα. Τελικα απελπιστηκα και πηρα ευτυχως τα λεφτα μου πισω, πηγα στην samsung e8000 και σχεδον ησυχασα (περα απο μικροπροβληματα με καμμενο πιξελ και χτυπηματακι στο πανελ, οπου και περιμενω αντικατασταση στην τηλεοραση). Δεν εχω παραπονο απο την ποιοτητα εικονας...

Δυστυχως επεσες στην περιπτωση της γνωστης απατης το "στα πλαισια της τεχνολογιας οι γραμμες"...

Σε ευχαριστώ πολύ!:operator:

Σε κανονικό υλικό δεν μπορώ να πω οτι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό,δεν φαίνονται ιδιαίτερα,3-4 φορές μόνο έχει τύχει να τις παρατηρήσω κατά τη διάρκεια ταινίας.Σε οτι αντίθεση πάντως και να έχω βάλει τις βγάζει.Και με κανονικό υλικό και με καρτέλες.Με την πάροδο του χρόνου όμως;

Αυτό δεν μπορεί κανείς να το προδικάσει με βεβαιότητα...

Σε όσες τηλεοράσεις σειράς 30 και 50 έχει τύχει να δω με τα ίδια μου τα μάτια μέχρι στιγμής σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της ζωής τους, δεν υπήρξε διαφοροποίηση σε αυτό το φαινόμενο: όσες δεν είχαν, δεν απέκτησαν και όσες είχαν, έμεινε το ίδιο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποιες αναφορές σε φόρα (και εδώ), που κάνουν λόγο τόσο για χειροτέρευση, όσο και για βελτίωση...

Να προσθέσω και εγω ότι το θέμα ασυμβατοτητας ps3 -panasonic ειναι γελοίο. Έχω ps3 συνδεδεμένο πάνω σε panasonic χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν έχεις κάποιο άλλο καλώδιο hdmi δοκίμασε το, μου ακούγεται σαν περίπτωση φθαρμένου καλωδίου ή μη καλής επαφής. Γίαυτο το λόγο ίσως βγαίνει και ξαναμπαίνει στο hdmi

"Στα πλαισια της τεχνολογιας οι γραμμες"ΕΛΛΕΟΣ!! Ετσι οπως φαινεται το panel σου στις foto με οριζοντιοκαθετες γραμμες μπορεις ανετα να παιζεις τριλιζα ακομη και σκακι οταν δεν εχει τιποτα το προγραμμα:music-smiley-005:.Πιεσε τους φιλε με οποιον τροπο μπορεις δε στη κανανε δωρο!Κανε καταγγελια σε οτι υπηρεσια υπαρχει.Πραγματικα σου ευχομαι να εχει καλη καταληξη το θεμα για να ευχαριστηθεις και την αγορα σου

Παιδιά καλημέρα!

Πριν λίγο με πήραν τηλ. από την Panasonic και κλείσαμε ραντεβού για Δευτέρα να έρθουν να δουν την τηλεόραση!Θα πάρω σήμερα και καινούριο καλώδιο HDMI και βλέποντας και κάνοντας!

Ο τεχνικός που πήρε σήμερα ήταν ο ίδιος που μιλήσαμε προχτές αλλά ήταν πολύ ήρεμος και ευγενικός,και μου είπε οτι μίλησε με τον υπεύθυνο του για να κλειστεί το ραντεβού...

Έχω την εντύπωση οτι το ποστ στο φόρουμ έπαιξε το ρόλο του...:worshippy:

Το καλύτερο θα ήταν αν μπορούσες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να πας σε κάποια καλύτερη τηλεόραση , πχ. την Sony 40HX750.

Re: Απάντηση: Panasonic UT50 : Πρόβλημα σύνδεσης με PS3 και κάθετες γραμμές

Το καλύτερο θα ήταν αν μπορούσες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να πας σε κάποια καλύτερη τηλεόραση , πχ. την Sony 40HX750.

Φίλε μου αν η τηλεόραση είναι χωρίς προβλήματα και είμαι ξένοιαστος δεν με πειράζει.Η εικόνα της είναι πολύ καλή.Αν δω οτι στραβώνει το θέμα θα προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά πίσω.Λίγο που κοίταξα την Sony φαίνεται εξαιρετική πάντως.

Πάντως το θέμα με παρεμβολές από το PS3 στα κανάλια το έχω ακούσει αρκετές φορές. Υποθέτω ότι έχει να κάνει και με την συγκεκριμένη κονσόλα και όχι αποκλειστικά με την τηλεόραση.

Πάντως το θέμα με παρεμβολές από το PS3 στα κανάλια το έχω ακούσει αρκετές φορές. Υποθέτω ότι έχει να κάνει και με την συγκεκριμένη κονσόλα και όχι αποκλειστικά με την τηλεόραση.

Εγω πάντως που ασχολούμαι χρόνια με το ps3 πρώτη φορά το ακούω! Giatros δοκίμασες τελικά άλλο καλώδιο;

Παιδιά καλημέρα!

Πριν λίγο με πήραν τηλ. από την Panasonic και κλείσαμε ραντεβού για Δευτέρα να έρθουν να δουν την τηλεόραση!Θα πάρω σήμερα και καινούριο καλώδιο HDMI και βλέποντας και κάνοντας!

Ο τεχνικός που πήρε σήμερα ήταν ο ίδιος που μιλήσαμε προχτές αλλά ήταν πολύ ήρεμος και ευγενικός,και μου είπε οτι μίλησε με τον υπεύθυνο του για να κλειστεί το ραντεβού...

Έχω την εντύπωση οτι το ποστ στο φόρουμ έπαιξε το ρόλο του...:worshippy:

Μια συμβουλή ως παθών με τη σειρά 30. Αν σου πουν περί Image Retention, αγνόησε τους. Επέμεινε για το πρόβλημα. Να σου πω εδώ ότι οι γραμμές αυτές, μπορεί να χειροτερέψουν. Τότε ναι, θα μιλάμε για IR καθώς οι κάθετες γραμμές και οι σκιάσεις τους θα μένουν ως αποτύπωμα, ολοένα και χειρότερο. Θα υπάρχουν σκηνές που το πρόβλημα θα είναι εμφανές όπως σκηνές με γαλάζιο ουρανού, σε ποδόσφαιρο, snooker (μακράν το πιο εμφανές), golf αλλά και σε πολλά games που ανάλογα τη θέση του sprite μπορεί να αλλάζει η κάμερα (όταν το background είναι ανοιχτό θα το βλέπεις στο χαλαρό). Γενικώς, σε συμβουλεύω να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Στο εξωτερικό υπάρχουν άτομα που έχουν αλλάξει μέχρι και 8 τηλεοράσεις και όλες είχαν το πρόβλημα... Καλό κουράγιο και καλή τύχη.

Παίδες καλησπέρα!Με συγχωρείται που χάθηκα αλλά κάποιες υποχρεώσεις με άφησαν μακριά από το PC.

Ναι,άλλαξα καλώδιο.Ξέρω πως μπορεί να μην παίζει ρόλο αλλά για καλύτερα πήρα το HDMI της Sony.
Πλέον βλέπω πάντα το PS3 στο HDMI της τηλεόρασης.Το δοκίμασα καμια 10ριά φορές και μου το εμφάνιζε όλες σε σχέση με πριν που το εμφάνιζε 3-4 στις 10.Αλλά συμβαίνει άλλο περίεργο.Στη πρώτη υποδοχή του HDMI ( HDMI1 ) δεν έχει ήχο!Στο HDMI 2 παίζει κομπλέ.
Οι παρεμβολές στα κανάλια της TV υπάρχουν ακόμη,δεν άλλαξε τίποτα.Επίσης εξακολουθεί να υπάρχει και το άλλο θέμα που βγαίνει και ξαναμπαίνει στο HDMI όταν φορτώνω παιχνίδι,ούτε σε αυτό άλλαξε κάτι.Αυτό το έχω σε βίντεο αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το περάσω στο PC από το κινητό για να το ανεβάσω.Θα ξαναπροσπαθήσω όμως...
Θα προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν πρόκειται να ξενοιάσω.Τη Δευτέρα που θα έρθει ο τεχνικός να τη δει,θα ακούσω τι θα μου πει και θα ξεκινήσω την πίεση προς αυτή τη κατεύθυνση.
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον!

Καλημέρα.Μετά από αρκετό κόπο κατάφερα να μπορείτε να δείτε και τις παρεμβολές αλλά και αυτό που κάνει μόλις φορτώνω κάποιο παιχνίδι στο PS3.Ζητώ την κατανόησή σας επειδή φαίνεται κάθετα αντί για οριζόντια αλλά με τα λίγα που ξέρω δεν μπόρεσα να το αλλάξω.Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κινητό.Σήμερα θα συναντηθώ με τον τεχνικό για να τη δει.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Επειδή δεν το βγάζει Full screen,εδώ είναι και το link μήπως χρειαστεί.http://www.dailymotion.com/video/k5fXLYdYqPEfUc3MpZ1

Last edited:
Γεια σας πάλι.
Ήρθε ο τεχνικός σήμερα να δει την τηλεόραση.Έχουμε και λέμε λοιπόν...
Για τις γραμμές επιμένει οτι είναι μέσα στις προδιαγραφές της τηλεόρασης,όταν τον ρώτησα αν αυτό το βγάζει σε όλες τις plasma ή είναι θέμα Panasonic είπε οτι συμβαίνει σε όλες!
Υπάρχει πρόβλημα με τις παρεμβολές στα κανάλια.Όταν παίζει το HDMI χάνεται το σήμα και είπε οτι θα πάει για επισκευή.
Όσον αφορά τη σύνδεση με το PS,μου είπε ότι σας έγραψα εδώ,οτι όφειλε να το ξέρει το κατάστημα που την πήρα,και ανεξάρτητα με την επισκευή που θα γίνει τα προβλήματα δεν θα φύγουν.
Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα,και θα ζητήσω αλλαγή.Για καινούρια τηλεόραση πολλά προβλήματα..

Απάντηση: Re: Panasonic UT50 : Πρόβλημα σύνδεσης με PS3 και κάθετες γραμμές

Για τις γραμμές επιμένει οτι είναι μέσα στις προδιαγραφές της τηλεόρασης,όταν τον ρώτησα αν αυτό το βγάζει σε όλες τις plasma ή είναι θέμα Panasonic είπε οτι συμβαίνει σε όλες!
Όσον αφορά τη σύνδεση με το PS,μου είπε ότι σας έγραψα εδώ,οτι όφειλε να το ξέρει το κατάστημα που την πήρα,και ανεξάρτητα με την επισκευή που θα γίνει τα προβλήματα δεν θα φύγουν.
:BXVZCBXZ6: