Panasonic UT50 : Πρόβλημα σύνδεσης με PS3 και κάθετες γραμμές

Για τις γραμμές επιμένει οτι είναι μέσα στις προδιαγραφές της τηλεόρασης,όταν τον ρώτησα αν αυτό το βγάζει σε όλες τις plasma ή είναι θέμα Panasonic είπε οτι συμβαίνει σε όλες!
Όσον αφορά τη σύνδεση με το PS,μου είπε ότι σας έγραψα εδώ,οτι όφειλε να το ξέρει το κατάστημα που την πήρα,και ανεξάρτητα με την επισκευή που θα γίνει τα προβλήματα δεν θα φύγουν.

Οτι να'ναι..:furious3::ADFADF1::guitarist::flipout::huh2::bebored::ciao::thrasher::shot::flipout:Αφου λοιπον ειναι μεσα στις προδιαγραφες οι γραμμες του οφσαιντ κι απ την επισημη αντιπροσωπεια εμεις που δεν βλεπουμε ποδοσφαιρο θα ξερουμε να μην τους προτιμησουμε!!!Το λενε και δεν ντρεπονται,τι να πω!Κυνηγα το φιλε μ'οποιο τροπο μπορεις

Απλώς και η Panasonic προσαρμόστηκε σε αυτά που κάνουν άλλοι κατασκευαστές εδώ και χρόνια. Το τελευταίο διάστημα πολλά μέλη με LG έχουν δοκιμάσει να αναφέρουν στο σέρβις περιπτώσεις με αρκετό clouding/banding και η απάντηση είναι ότι είναι εντός προδιαγραφών.

για να σταματησουμε να αγοραζουμε και θα δης,τους εχουμε καλομαθη και δεν μας σεβοντε σαν καταναλωτες

Να σταματήσουμε να αγοράζουμε μια μάρκα και να πάμε σε μια άλλη είναι μια λύση αλλά και η δεύτερη μάρκα πολύ πιθανό να έχει και αυτή κάποια προβλήματα/θέματα/βλάβες.

LOL εγώ ευτυχώς την γλίτωσα νωρις με την VT50...Πήγα samsung και ησυχασα απο γραμμες κλπ ανομοιομορφιες. Μόνο κάτι πίξελ καμμένα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα...

για να σταματησουμε να αγοραζουμε για κανατριμηνο τηλεωρασεις και θα δης,αυτα που κανουν οι εδω αντιπροσσωπειες δεν γυνοντε σε σοβαρα κρατη .ο κουνιαδος μου τη γερμανια ενα τηλεφωνο εκανε και μονο συγνωμη γιατην τελαπωρια του ελεγαν οι ανθρωποι απο την πανασονικ

Απάντηση: Re: Panasonic UT50 : Πρόβλημα σύνδεσης με PS3 και κάθετες γραμμές

LOL εγώ ευτυχώς την γλίτωσα νωρις με την VT50...Πήγα samsung και ησυχασα απο γραμμες κλπ ανομοιομορφιες. Μόνο κάτι πίξελ καμμένα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα...

LOL ευτυχώς φίλε polakis που μας ειδοποίησες και σε αυτό το νήμα γιατί ανησηχούσα...

Παίδες καλησπέρα.Πέρασε πάνω από μήνας για να έχω νέα αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά όπως φαίνεται.
Μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα στο Κωτσόβολο και ζάλισμα,και αφού μου έλεγαν οτι περιμένουν επίσημη ενημέρωση απο την Panasonic σχετικά με την συνδεσιμότητα με το PS3 με πήραν τηλ.προχθές και μου είπαν πως θα γίνει αντικατάσταση της τηλεόρασης.Θα μου πιστώσουν το ποσό σε κάποιο μαγαζί και μόλις μου παραδώσουν την καινούρια θα παραλάβουν και την παλιά.Μάλιστα μου είπαν οτι δεν έχει νόημα να γίνει αντικατάσταση με νέα Panasonic αφου τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν,οπότε πιθανότατα όντως πρέπει να υπάρχει θέμα στη σύνδεση των Panasonic με PS3.
Τώρα είμαι ξανά στο ψάξιμο και προσπαθώ να ζυγίσω τις επιλογές που έχω χωρίς να ξεφύγω πολύ σε φράγκα.Μέχρι στιγμής είμαι ανάμεσα σε Toshiba 46TL938G,LG 42LM640S και στην πρόταση του Yperion για την Sony KDL40HX750,αν και δεν θα ήθελα να πέσω κάτω απο 42´.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια και τις απαντήσεις σας.Να είστε όλοι καλά!:2thumb22sup: