κατα τη γνωμη μου η τιμη ειναι μια χαρα αν αναλογιστει κανεις το ποσο κανει καινουρια και τι χρηση εχει, το -20% ειναι λογικοτατο. Το προβλημα ειναι οτι και η τιμη της σαν καινουρια δεν ειναι τοσο καλη με βαση τις προσφορες που υπαρχουν στην αγορα...
Ας πουμε η 42PZ8 που ειναι ομοια (panasonic, plasma, ιδια γενια) ειναι 5" παραπανω και 1080p και κοστιζει 200 ευρω παραπανω (150 οταν την ειχε προσφορα το πλαισιο) και δεν ξερω πολλους που θα πανε να παρουν καινουρια την 37PX8 αντι αυτης...
Δηλαδη ενω προκειται για εξαιρετικη τηλεοραση, η τιμη της καινουρια δεν ειναι και πολυ συμφερουσα, ωστε να γινει δελεαστικη και μετα το -20% σε μεταχειρησμενη. Το λεω γιατι και εγω εχω παρει περσι μια 42PX7 και ειμαι κατευχαριστημενος, και πολυ θα ηθελα να την δωσω και να παρω την PZ8 τωρα που εχει τοσο καλη τιμη, αλλα ξερω οτι αν δεν την σκοτωσω δεν προκειται να την παρουν, οποτε δεν ασχολουμαι
Μη τη σκοτωσεις φιλε, κρατα την γιατι αξιζει, και αν βρεθει καποιος που θελει να βλεπει 90% τηλεοπτικο σημα ας την παρει στα 500, μια χαρα θα του κατσει...
ΥΓ: Ολα τα παραπανω με ολη την καλη διαθεση, αν υπαρχει αμφιβολια περι αυτου ας σβηστει το post δεν εχω κανενα προβλημα...