Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Παρόμοιες καταστάσεις έχω ζήσει ουκ ολίγες.

Απλώς τα τελευταία χρόνια (λόγω πείρας και ωριμότητας πλέον) μπορώ πλέον να διαχωρίζω (στις περισσότερες περιπτώσεις πάντα) το αν έχει πραγματικά πρόβλημα το συγκεκριμένο κομμάτι ή αν είναι παραξενιά / κουσούρι γενικά του μοντέλου.

Στην 2η περίπτωση (που συνήθως αποτελεί και την συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) απλώς έχω αποφασίσει πως δεν ασχολούμαι καθώς ο χρόνος που θα σπαταλήσω δεν αξίζει (δεδομένου ότι κατά 99% δεν θα αλλάξει κάτι – μιας και δεν μιλάμε για προβληματικό κομμάτι – αλλά και του ότι το μοντέλο έχει αγοραστεί κατόπιν σκέψης και σύγκρισης και έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα έναντι άλλων τα οποία δεν αναιρούνται από το μικροπρόβλημα / παραξενιά).

Μπράβο πάντως στην αντιπροσωπεία για την επαγγελματική στάση τους (αν και δεν φημίζονταν παλιά (επί εποχής που είχαν τις τηλεπικοινωνίες μόνο της Panasonic) για κάτι τέτοιο).

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Φίλε nektar μη κάνεις απότομες κινήσεις.
Μη ξεχνάς ότι είμαστε πολλοί που έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε όλοι μαζί.
Θα έχει άλλο βάρος.
Μόνο και μόνο τα serial numbers να δώσουμε στην intertech (και αν δεν υπάρξει σύντομα λύση στη μαμά Panasonic) θα θορυβηθούνε.

Χαλαρά και μεθοδικά.

Φίλε nektar μη κάνεις απότομες κινήσεις.
Μη ξεχνάς ότι είμαστε πολλοί που έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Ότι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε όλοι μαζί.
Θα έχει άλλο βάρος.
Μόνο και μόνο τα serial numbers να δώσουμε στην intertech (και αν δεν υπάρξει σύντομα λύση στη μαμά Panasonic) θα θορυβηθούνε.

Χαλαρά και μεθοδικά.

μου αρεσει που ηταν και ο πιο αισιοδοξος απο ολους μας -πριν λιγο καιρο-οτι θα βρεθει λυση και να μην τρελενομαστε!!ρε φιλε Νεκταριε....τι σταθερος χαρακτηρας εισαι βρε αγορι μου..!!!!:bang:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

μου αρεσει που ηταν και ο πιο αισιοδοξος απο ολους μας -πριν λιγο καιρο-οτι θα βρεθει λυση και να μην τρελενομαστε!!ρε φιλε Νεκταριε....τι σταθερος χαρακτηρας εισαι βρε αγορι μου..!!!!:bang:

Δεν είπα ότι δεν θα βρεθεί λύση. Απλά δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό, γιατί θα πάρει καιρό!!!!

Είμαι ανυπόμονο άτομο, τι να κάνουμε? Εσείς όμως μην με ακούτε. Να κάνετε υπομονή! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Δεν είπα ότι δεν θα βρεθεί λύση. Απλά δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό, γιατί θα πάρει καιρό!!!!

Είμαι ανυπόμονο άτομο, τι να κάνουμε? Εσείς όμως μην με ακούτε. Να κάνετε υπομονή! :grinning-smiley-043

ωραια....και αντε αρχιζεις τα μπινελικια και γινεται ενας τζερτζελες..!!θα ερθει μηπως πιο γρηγορα το fixαρισμενο board?εδω δεν εχουν καταληξει ακομα αυτοι που τις κατασκευαζουν...θα σου φτιαξουν την τηλεοραση αυτοι που τις επισκευασουν?δεν ξερω....οτι νομιζεις....εγω παντως βλεποντας και κανοντας θα παω γιατι δεν βλεπω και αλλη λυση!!!

Λοιπόν. Πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι έχω αρκετά νεύρα.

Μίλησα με τον ίδιο τεχνικό που μιλάω. Τώρα μου λεει άλλα και πιο συγκεκριμένα....

Μίλησε με την Intertech η οποία του είπε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα της συσκευής.

Έχουν παραγγείλει καλώδιο HDMI για να συνδέσουν το DVD να δουν progressive σημα! (άκουσον άκουσον. Δεν έχουν καλώδιο HDMI). Μετά θα τσεκάρουν να δουν το φαινόμενο.

Μα τους λεω τόσο καιρό άλλα μου λέγατε!!!! Ότι θα το φτιάξετε και τέτοια. Τώρα θέλετε να το δείτε το πρόβλημα? Άντε λεω να το δείτε αλλά να βάλετε και τα DVD που θα σας πω εγώ!
Τέλος πάντων... Μου είπε να κάνω υπομονή 2 μέρες και θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει τι θα γίνει.

Με λίγα λόγια ξέρετε τι κατάλαβα? Η Intertech θα κάνει την πάπια και θα πει ότι δεν είναι πρόβλημα και να μου το θυμηθείτε. Οπότε ετοιμαστείτε για τα χειρότερα και να δουμε πως θα δράσουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ωραια....και αντε αρχιζεις τα μπινελικια και γινεται ενας τζερτζελες..!!θα ερθει μηπως πιο γρηγορα το fixαρισμενο board?εδω δεν εχουν καταληξει ακομα αυτοι που τις κατασκευαζουν...θα σου φτιαξουν την τηλεοραση αυτοι που τις επισκευασουν?δεν ξερω....οτι νομιζεις....εγω παντως βλεποντας και κανοντας θα παω γιατι δεν βλεπω και αλλη λυση!!!

Σε αυτό κάνεις λάθος. Η Panasonic UK έχει παραλάβει τα boards και ετοιμάζει να τα περάσει την επόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες αυτά λένε.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Λοιπόν. Πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι έχω αρκετά νεύρα.

Μίλησα με τον ίδιο τεχνικό που μιλάω. Τώρα μου λεει άλλα και πιο συγκεκριμένα....

Μίλησε με την Intertech η οποία του είπε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα της συσκευής.

Έχουν παραγγείλει καλώδιο HDMI για να συνδέσουν το DVD να δουν progressive σημα! (άκουσον άκουσον. Δεν έχουν καλώδιο HDMI). Μετά θα τσεκάρουν να δουν το φαινόμενο.

Μα τους λεω τόσο καιρό άλλα μου λέγατε!!!! Ότι θα το φτιάξετε και τέτοια. Τώρα θέλετε να το δείτε το πρόβλημα? Άντε λεω να το δείτε αλλά να βάλετε και τα DVD που θα σας πω εγώ!
Τέλος πάντων... Μου είπε να κάνω υπομονή 2 μέρες και θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει τι θα γίνει.

Με λίγα λόγια ξέρετε τι κατάλαβα? Η Intertech θα κάνει την πάπια και θα πει ότι δεν είναι πρόβλημα και να μου το θυμηθείτε. Οπότε ετοιμαστείτε για τα χειρότερα και να δουμε πως θα δράσουμε.

οκ...περιμενουμε...ειναι καποιες κινησεις που πρεπει να γινουν ετσι κι αλλιως...κατσε και βλεπουμε...χαλαρα ειπαμεεεε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Σε αυτό κάνεις λάθος. Η Panasonic UK έχει παραλάβει τα boards και ετοιμάζει να τα περάσει την επόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες αυτά λένε.

ωραια..κατσε να φτασουν και εδω...μηπως θελεις να σου περασει κανενα απο τα stock που ειχε και να βλεπεις παλι τα ιδια?

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Μετά από ώριμη σκέψη, λέμε τώρα, και ζυγίζοντας τα δεδομένα λέω να την παραγγείλω. Παρακολουθώ της σκέψης σας από την αρχή και έχω αλλάξει 40 γνώμες, αλλά δεν πάει άλλο. Εχθές είδα την 55 rear projector της Sony, και την Hitachi 9700. Όλες έχουν υπέρ και κατά.
Αυτό που είδα στην Panasonic με το κλιπάκι της παρουσίασης ήταν μαγικό.
Έχοντας παραγγείλει και την Sony 52Χ2000, αλλά με παράδοση των Μάιο, θέλω μια εδώ και τώρα.
Άσε που με συγκίνησε και αυτό το κλίμα συναδερφικότητας και σύμπνοιας που υπάρχει.
Ας βρούμε την λύση όλη μαζί.
Την ASTRA την βλέπω από το παράθυρο του γραφείου μου κάθε μέρα. Έτσι θα έχω άμεση ενημέρωση.
Λέω να την πάρω το Σαββάτο.
thanks
:music-smiley-005:

Μετά από ώριμη σκέψη, λέμε τώρα, και ζυγίζοντας τα δεδομένα λέω να την παραγγείλω. Παρακολουθώ της σκέψης σας από την αρχή και έχω αλλάξει 40 γνώμες, αλλά δεν πάει άλλο. Εχθές είδα την 55 rear projector της Sony, και την Hitachi 9700. Όλες έχουν υπέρ και κατά.
Έχοντας παραγγείλει και την Sony 52Χ2000, αλλά με παράδοση των Μάιο, θέλω μια εδώ και τώρα.
Άσε που με συγκίνησε και αυτό το κλίμα συναδερφικότητας και σύμπνοιας που υπάρχει.
Την ASTRA την βλέπω από το παράθυρο του γραφείου μου κάθε μέρα. Έτσι θα έχω άμεση ενημέρωση.
thanks

Εξαιρετική επιλογή, αρχηγέ μου, και καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα μας.-bye-

thanks

Φίλε θες να σου δώσω την δική μου σε τιμή ευκαιρίας? -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ωραια..κατσε να φτασουν και εδω...μηπως θελεις να σου περασει κανενα απο τα stock που ειχε και να βλεπεις παλι τα ιδια?

Για να φτάσουν εδώ θα πρέπει να δώσει εντολή η Intertech για παραγγελία. Σου έδωσε εσένα κανένας καμία ένδειξη ότι έτσι θα γίνει? Μάλλον για το αντίθετο έχουμε ενδείξεις θα έλεγα...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Εξαιρετική επιλογή, αρχηγέ μου, και καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα μας.-bye-

καλοσορισες στην (γκρινιαρικη)παρεα μας.....(πλακα κανω,απ` ολα εχει ο μπαξες).εαν δεν εχεις προβλημα με ολα αυτα που αναφερουμε(υπερβολικα και μη)δεν το συζηταμε...χτυπα τη....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Για να φτάσουν εδώ θα πρέπει να δώσει εντολή η Intertech για παραγγελία. Σου έδωσε εσένα κανένας καμία ένδειξη ότι έτσι θα γίνει? Μάλλον για το αντίθετο έχουμε ενδείξεις θα έλεγα...

βρε παληκαρι μου....κατσε να δουμε και αναλογως πρατουμε!!!

ασε που τωρα εχω και μεγαλυτερο βαθμο απο εσενα και πρεπει να με ακους...
nektar
Established Member

dp88
Senior Member

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

καλοσορισες στην (γκρινιαρικη)παρεα μας.....(πλακα κανω,απ` ολα εχει ο μπαξες).εαν δεν εχεις προβλημα με ολα αυτα που αναφερουμε(υπερβολικα και μη)δεν το συζηταμε...χτυπα τη....

....να συμπληρώσω ότι εάν πραγματικά σου αρέσει δες την πρώτα και άσε τις κριτικές που ακούς λίγο στην άκρη.:firstprize: -bye-

Φίλε θες να σου δώσω την δική μου σε τιμή ευκαιρίας? -bye-

Φίλε nektar λέω να το ρισκάρω με μια άλλη μπας και δεν μου παρουσίαση πρόβλημα.
Στις αγορές μου είμαι τυχερός, συνήθως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

βρε παληκαρι μου....κατσε να δουμε και αναλογως πρατουμε!!!

Δημήτρη καταλαβαίνω ότι είσαι υπομονετικό άτομο, άλλωστε γι αυτό και άργησες να την πας για service. Αλλά σε αυτή τη χώρα που ζούμε αν δεν φωνάξεις δεν γίνεται τίποτα. Με το μαλακό δεν θα καταφέρουμε τίποτα και θα μείνουμε και χωρίς τηλεόραση για κανά μήνα ακόμα.
Στην Αγγλία οι άνθρωποι παίρνουν τηλέφωνο, δίνουν το serial number και περιμένουν την πλακέτα. Ούτε καν την έχουν παει την τηλεόραση στο service. Την πήγαν 1-2 στην αρχή και μετά μέσω τηλεφώνου τα έκαναν όλα και περιμένουν να έρθει η σειρά τους να πάει τεχνικός στο ΣΠΙΤΙ τους να τους αλλάξει το board.
Εδώ μήπως είμαστε 10 χρόνια πίσω? Μήπως θέλουν πίεση για να πάρουν μπρος? Η πείρα μου (όχι με τηλεοράσεις) αυτό λεει!

Φίλε nektar λέω να το ρισκάρω με μια άλλη μπας και δεν μου παρουσίαση πρόβλημα.
Στις αγορές μου είμαι τυχερός, συνήθως.

Φίλε πραγματικά σου εύχομαι να μην σου τύχει! Τώρα για το τι πιστεύω εγώ το έχεις διαβάσει οπότε μην τα ξαναγράφουμε...

Καλώς ήρθες στην παρέα μας