Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Και να προσθέσω ότι έχουν γίνει προσπάθειες και στο εξωτερικό αντιμετώπισης του προβλήματος με ρυθμίσεις αλλά όπως είπες το μόνο που κατάφεραν ήταν να το μετακινήσουν σε άλλο μέρος της σκηνής.
Αυτά που βλέπω εγώ τα έβλεπες? Αν δεν τα έβλεπες πιστεύω ότι δεν είχες κανένα πρόβλημα με φίδια.

Υ.Γ. Μακάρι ρε Στέργιο να είναι αυτή η λύση και δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω τον κόπο σου! Να βοηθήσω θέλω κι εγώ όσο μπορώ να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Τώρα οι ρυθμίσεις οι οποίες μου βάλανε χθες τα παιδιά:

sub contrast: *περιέργως χάθηκε η ρύθμιση από το menu (???)
All drive: 130
R drive: 125
G drive: 130
B drive: 124
All cutoff: 118
R cutoff: 106
G cutoff: 118
B cutoff: 106
Sub bright: 2060

H εικόνα έγινε σε γενικές γραμμές πιο ζωντανή, πιο ανάγλυφη αλλά δε νομίζω ότι πρόκειται για βέλτιστη ρύθμιση. Έχει κι άλλο περιθώριο βελτίωσης.
Για μένα το καλύτερο είναι το ότι δεν βλέπω πλέον φίδια!

Μόλις έγινε η πρώτη αλλαγή D-board στην Αγγλία.

Ίσως σε συνδυασμό με ρύθμιση της συσκευής να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα από το 75% που λέει ο Άγγλος "ασθενής" παρακάτω. :grinning-smiley-043

Well - Certainly not 100% - I would say 75% and thats just purely from watching Flightplan recorded on SKY HD - The majority of the purple has gone replaced by Fizzing Pixels.

I haven't got too much time a I've being working from home / watching the "Fix"

I've taken a few photos of the New Board / work being completed will post the pictures later.

Regards

Nick

Έχουμε κανένα γενναίο που έχει πρόβλημα και θέλει να δοκιμάσει την λύση του Στέργιου? Εγώ δυστυχώς την έχω στο service.

Για το menu θυμίζω τα βήματα...

a. Press analogue on remote and go to channel 99
b. Turn up bass to maximum
c. Turn down treble to minimum
d. Press V/- on TV while holding index button on remote

Now you can see service menu 1

e. Keep pressing green button and watch throuh the options. you will reach one point where you cannot go further (ie. the same display though you press green button)
f. Press hold button on remote (next to index button)

Now you se can see service menu 2

g. Again browse through various options by pressing green button. After 7/8 screens you can see the screen showing number of hours used.

after noting the number of hours used, press exit button to return to original screen

Make sure that you press the button that actually has the full word index i.e.. white button below yellow

Βρε σεις. Με αφήνετε και μιλάω μόνος μου? :flipout:

Στέργιο τις ρυθμίσεις τις μοιράζεσαι με ξένους? Το λεω γιατί όλοι αυτοί τις έχουν σπίτια τους και ίσως να θέλουν να δοκιμάσουν.

Φίλε nektar δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γράψεις αυτά που δημοσιεύονται εδώ σε κάποιο άλλο Φόρουμ από τη στιγμή που αναφέρεις την πηγή σου.

Αντε να μην κάνουμε μόνο εισαγωγές ασ'το ρίξουμε και λίγο στις εξαγωγές \\;-)

Εγω παντως στην δικια μου ακομη δεν εχω δει τιποτα τετοιο .Παρακολουθω οσο πιο προσεκτικα μπορω τα επιμαχα σημεια αλλα τιποτα .Μηπως αν ανεβαζαμε τα serial θα μπορουσε κανεις να καταλαβει ποτε εχουν φτιαχτει αυτες με προβλημα
και ποτε αυτες που δεν εχουν μηπως εχει γινει αλλαγη απο καποιο σημειο της παραγωγης ?

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ακριβως αυτο φιλε...και οταν με το καλο ερθει λυση το βλεπουμε...(εχω και καποια αλλα προβληματακια τωρα...)

Όπως είπα και παραπάνω στην Αγγλία ξεκίνησε η αντικατάσταση των boards. Η πρώτη αλλαγή δεν έδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα!

Έχω ποστάρει και τις ρυθμίσεις του Στέργιου και μερικοί είπαν θα τις δοκιμάσουν. Θα σας κρατάω ενήμερους.

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=4219272&postcount=3099

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ακριβως αυτο φιλε...και οταν με το καλο ερθει λυση το βλεπουμε...(εχω και καποια αλλα προβληματακια τωρα...)

οκ Δημήτρη! Όπως νομίζεις. Θα το παλέψω μόνος μου και ότι βγει. Αν δεν βγει δεν θα σκάσουμε κιόλας. Θα την ξεφορτωθούμε σε κανένα μαγαζί που βλέπουν μόνο ποδόσφαιρο! :flipout:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Τώρα οι ρυθμίσεις οι οποίες μου βάλανε χθες τα παιδιά:

sub contrast: *περιέργως χάθηκε η ρύθμιση από το menu (???)
All drive: 130
R drive: 125
G drive: 130
B drive: 124
All cutoff: 118
R cutoff: 106
G cutoff: 118
B cutoff: 106
Sub bright: 2060

H εικόνα έγινε σε γενικές γραμμές πιο ζωντανή, πιο ανάγλυφη αλλά δε νομίζω ότι πρόκειται για βέλτιστη ρύθμιση. Έχει κι άλλο περιθώριο βελτίωσης.
Για μένα το καλύτερο είναι το ότι δεν βλέπω πλέον φίδια!

Στέργιο το sub contrast το αλλάξατε? Πως γίνεται να μην το βρίσκεις?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έστειλα στο service από το superman.

Παντως στις δικιες σου φωτο βλεπω πολυ λιγοτερο προβλημα απο οτι στου Στεργιου πριν τις νεες ρυθμισεις. Ρε παιδια μηπως τρελαινεστε αδικα?

Λοιπόν φιλαράκια είμαι ο πρώτος(?) που δοκιμάζει τις νέες ρυθμίσεις του Στέργιου.
Θυμίζω ότι δεν έχω δει φίδια (εκτός από δυό-τρείς σκηνές στο Panic Room και εκεί όμως όχι πολύ έντονα) έχω μόνο fizzing pixels (που τρεμοπαίζουν δλδ)
Με τις νέες ρυθμίσεις λοιπόν είδα ότι υπάρχει σαφής μείωση ΚΑΙ στα φίδια ΚΑΙ στα pixels (χωρίς όμως να εξαφανισθούν εντελώς) κάτι που ως ένα βαθμό μπορούσα να το επιτύχω και από το φανερό menu της TV παιζοντας με το contrast την φωτεινότητα και την θερμοκρασία χρώματος.
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω άλλο DVD (μόνο το Panic Room που είναι το χειρότερο) αλλά αυριο θα βάλω κι άλλα (Superman, Πειρατές κλπ), θα δοκιμάσω και διαφορετικές ρυθμίσεις και θα ενημερώσω...Προς το παρόν πάντως στην TV μου δεν εξαφανίσθηκε εντελως το πρόβλημα.
Επισημαίνω ότι μετά την είσοδο στο menu οι κατηγορίες ρυθμίσεων αλλάζουν με το πράσινο και κόκκινο πλήκτρο (εμπρός- πίσω), οι ρυθμίσεις με το κίτρινο και μπλέ (μεγαλύτερο -μικρότερο νούμερο) και η απομνημόνευση της νέας ρύθμισης γίνεται με το ΟΚ. Η έξοδος από το menu με το EXIT...αφού επιστρεψετε στην εισαγωγική οθόνη...
Επίσης να σημειώσω ότι το sub contrast δεν ανεβοκατεβαίνει σειριακά αλλά με το πατημα του μπλε ή του κίτρινου κουμπιού αλλάζει αυτόματα τιμή μεταξύ 660 και 668 (από 586 που ήταν αρχικά και δεν μπορώ να το επαναφέρω οπότε καλλίτερα μην το πειράξετε αυτό, άν και δεν είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά στο 663 που το έχω τώρα)

Καλή επιτυχία σε όποιον δοκιμάσει..

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Παντως στις δικιες σου φωτο βλεπω πολυ λιγοτερο προβλημα απο οτι στου Στεργιου πριν τις νεες ρυθμισεις. Ρε παιδια μηπως τρελαινεστε αδικα?

Φίλε Αντώνη, δεν είναι τα ίδια καρέ. Εγώ βλέποντας το πρώτο 8λεπτο της ταινίας δεν τόλμησα να πάω παρακάτω!
Θα ψάξω σήμερα να βρω τα σημεία που έβγαλε φωτό ο Νεκταρ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Στέργιο το sub contrast το αλλάξατε? Πως γίνεται να μην το βρίσκεις?

Αυτό που πρέπει να προσέξει ο κόσμος είναι ότι το service menu κρατάει κάποιες από τις ρυθμίσεις ανάλογα με την είσοδο που έχουμε πριν μπούμε σε αυτό!
Το sub contrast μου το βγάζει μόνο σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, δηλαδή όταν πριν μπω στο service menu βλέπω τη Δρούζα.
Όταν μπαίνω στο service από HDMI αυτή η ρύθμιση δεν υπάρχει!

Προσοχή λοιπόν, μη ρυθμίζετε το tuner και μετά μπαίνετε στην HDMI και δε βλέπετε διαφορές! -bye-

Για να μπείς στο menu πρέπει να πάς πρώτα στο πρόγραμμα 99, σωστά?
Άρα είσαι ήδη σε αναλογικό πρόγραμμα όταν μπαίνεις στο service menu...
Πως μπάινεις από HDMI? Υπάρχει άλλος τρόπος?
Εγώ σε component συνδέω το DVD, και έχει διαφορα στην εικόνα...