ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.
ελα ρε dion....δικος μου εισαι...????
μαζι σου και εγω! :award:
ελα ρε dion....δικος μου εισαι...????
Ο μονος τρόπος να κουνηθεί το πλεκτό του Αντωνάκη, είναι να φυσάει παιδιά
![]()
Ο μονος τρόπος να κουνηθεί το πλεκτό του Αντωνάκη, είναι να φυσάει παιδιά
![]()
λοιπον....thenet....σου δινω και 2 τερματα διαφορα....(μπραβο μου αισιοδοξια!)και βαζω στοιχημα.......μια panasonic pv60 ΧΩΡΙΣ ΦΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....!!:music-smiley-005:
Λοιπόν, ο φίλος Konin έχει δίκιο.
Το brightness έχει άμεση σχέση με τα φίδια.
Αυτό γιατί όταν είναι αυξημένο τότε δεν υπάρχουν επικύνδινες διαβαθμίσεις στα σκοτεινά πλάνα.
Αυτό που απομένει να δω με το DVE είναι αν στη βέλτιστη ρύθμιση με τα φίλτρα το αποτέλεσμα είναι προβληματικό ή όχι.
Γιατί δεν είμαι βέβαιος ότι στο panic room οι ρυθμίσεις με τις οποίες βλέπουμε φίδια είναι σωστές ή όχι.
Πάντως είναι η αλήθεια ότι ζήλεψα από τα πλάνα που έβαλε κάποιος με φτιαγμένη τηλεόραση...
μούμπλε...μούμπλε...
Παιδιά ερωτησούλα σημαντική!
Επειδή δεν προλαβαίνουν να μου την στείλουν μέχρι αύριο και επειδή θέλω κι εγώ να δω τα δίχτυα του Νικοπολίδη να κουνιούνται σε 42' :music-smiley-005: , μπορεί να χωρέσει σε αυτοκίνητο να παω να την πάρω? Είναι αρκετά κοντά από το σπίτι μου!
με τιποτε......!!!!ουτε σε jeep δεν χωραει!!!!
Έχω νέα.
Μόλις μίλησα με τον διευθυντή της Astra.
Πάμε στα καλά νέα πρώτα.
1. Μου είπε ότι ο τεχνικός τους αναγνώρισε το πρόβλημα (φίδια)
2. Μίλησαν με Intertech και τους διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει η παραγγελία του D-Board και του Software καθώς υπάρχει οδηγία από το Ευρωπαικό service.
3. Με διαβεβαίωσε ότι θα φτιαχτεί η τηλεόραση έτσι όπως τους είπα. Του ζήτησα επίσημη επιβεβαίωση και μου είπε ότι θα πρέπει να την ζητήσει από την Intertech. Αλλά μου εγγυήθηκε προσωπικά ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει.
4. Μου είπε αν θέλω να μου την φέρουν πάλι σπίτι μέχρι να πάρουν τα ανταλλακτικά γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί χρόνους. Φυσικά μπορούν και να την κρατήσουν εκεί αλλά θα ζητήσω να έρθει σπίτι γιατί δεν μπορώ άλλο με την 17άρα!
Τα άσχημα τώρα...
Χμμμμ. Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω...
Παιδιά ερωτησούλα σημαντική!
Επειδή δεν προλαβαίνουν να μου την στείλουν μέχρι αύριο και επειδή θέλω κι εγώ να δω τα δίχτυα του Νικοπολίδη να κουνιούνται σε 42' , μπορεί να χωρέσει σε αυτοκίνητο να παω να την πάρω? Είναι αρκετά κοντά από το σπίτι μου!
Εσύ πως την πήρες ρε Δημήτρη?
Αυτόν τον διευθυντή της Astra πολύ τον έχω συμπαθήσει.
Τον ξαναπήρα και τον παρακάλεσα να βρει τρόπο να την έχω αύριο. Κάτσε μου λεει να πάρω το φορτηγό τηλ. να του ζητήσουμε την χάρη (γιατί αύριο έχουν εταιρική μεταφορά και είναι δύσκολο).
Μπαμ μπουμ :violent-smiley-030: τα κανόνισε ο τσάκαλος και αύριο κατά τις 10 θα την έχω στο σπίτι.
:award:
Αυτόν τον διευθυντή της Astra πολύ τον έχω συμπαθήσει.
..............τα κανόνισε ο τσάκαλος και αύριο κατά τις 10 θα την έχω στο σπίτι.
Μπράβο Νεκτάριε για την επιτυχία με το service!!!! :fahne90:
Λές, τώρα που πήγε βόλτα η TV και πήρε αέρα, ... να φύγανε τα φίδια????opcorn:
Hi, I have a PX60 and haven't seen the snakes. However I have noticed that the picture wasn't too sharp. I have spent ages with DVE and calibrating but still not sharp enough ( I have sharpness up full). The picture seems saturated in colour.
I took a look at the service menu settings posted and changed mine according. I used the same range of settings given but kept the R, G & B drives in the same proportion as out of the box. This gave me much better sharpness and have re-calibrated TV and it is much better.
Whilst playing around I did notice a couple of things which make the purple snake appear as follows:-
1. changing the B drive has an effect on this. I moved it down to 130 in service menu and the purple was worse. Moved to 140 and it is gone.
2. Outputing HDMI over RGB colourspace show purple tinges occasionally especially on grey textured backgrounds. Setting the colourspace to YUV(component) removed it.(on the DVD player)
3. Putting the colour temperature to normal gives more purple snakes. Setting to either cool or warm makes it disappear.
I used an Arcam DV137 DVD player throughout.
Picture is now superb with that extra bit of sharpness I was looking for and consequently turned the sharpness down to just over half.
Usual disclaimer about changing your own settings and I do not accept any responsibility for anyone following my experience above.
Dan
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.