Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Άλλος ένας που έπαιξε με τις ρυθμίσεις από ότι κατάλαβα με βάση αυτές που έκανε ο Στέργιος.

Φανταζομαι οτι θα μας ενημερωσεις μολις τσεκαρεις και εσυ τις ρυθμισεις του Στεργιου.

Φανταζομαι οτι θα μας ενημερωσεις μολις τσεκαρεις και εσυ τις ρυθμισεις του Στεργιου.

Αν μου την φέρουν, γιατί κάτι μου λεει ότι θα με "ξεχάσουν" σήμερα. Έχω αυτό το κακό προαίσθημα :grinning-smiley-043

Λοιπόν. Μου την έφεραν.

Θέλω την βοήθεια των κατόχων. Κάτω δεξιά στο γκρι πλαίσιο κάνει μια μικρή γούβα που είναι αισθητή στο μάτι! Μπορείτε να δείτε ρε παιδιά αν το κάνει και σε σας? Δεν νομίζω να ήταν έτσι πριν! Πάντως καλού κακού πήρα αμέσως τηλέφωνο και μίλησα με τον διευθυντή και του το είπα και μου είπε θα μου παραγγείλει καινούριο πλαίσιο (σιγά σιγά θα την αλλάξω όλη την τηλεόραση! :grinning-smiley-043 ).

Για δείτε και πείτε μου γιατί τα έχω πάρει κρανίο!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Η δικιά μου δεν έχει κάποια γούβα πουθενά.

Θα μας τρελλάνουν οι τύποι.

Προφανώς μου την χτύπησαν. Είπαν θα μου το αλλάξουν το πλαίσιο. Τι να πω...? Αυτή η τηλεόραση δεν με παει μου φαίνεται!

Στέργιο (ή όποιος ξέρει) μια βοήθεια.

Είμαι στο service menu και θέλω να αλλάξω τις τιμές. Πως το κάνω? π.χ. είμαι στο All Drive και γράφει 252. Πως το αλλάζω?

Εντάξει το βρήκα!

Θα βάλω ρυθμίσεις Στέργιος και θα σας πω εντυπώσεις. Θα ρίξω και ένα καλιμπράρισμα με το DVE πρώτα.

Λοιπόν...

Έβαλα ρυθμίσεις Στέργιος, τράβηξα και ένα καλιμπράρισμα με DVE αλλά τα φίδια δεν έφυγαν. Η εικόνα άλλαξε κατά πολύ αλλά δεν μπορώ να πω ότι την προτιμώ από τις μανήσιες ρυθμίσεις. Τέλος πάντων, αφού δεν έφυγαν τα φίδια έβαλα πάλι τις μανήσιες και περιμένω πλέον λύση από Panasonic.

Και πολύ ασχοληθήκαμε μου φαίνεται... :ernaehrung004:

Ως καινούργιος , χεραιτώ ολα τα μέλη. Μιας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω και γω μια Panasonic 42PV60E, ξερει κανεις αν στις καινούργιες παρτίδες υπάρχει ακόμη το πρόβλημα ?

Ως καινούργιος , χεραιτώ ολα τα μέλη. Μιας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω και γω μια Panasonic 42PV60E, ξερει κανεις αν στις καινούργιες παρτίδες υπάρχει ακόμη το πρόβλημα ?

Φυσικά και υπάρχει. Δεν πρόκειται να αλλαχτεί το Dboard από το εργοστάσιο. Αν στο εμφανίσει θα πρέπει να μπλέξεις με το service...

Λοιπόν...

Έβαλα ρυθμίσεις Στέργιος, τράβηξα και ένα καλιμπράρισμα με DVE αλλά τα φίδια δεν έφυγαν. Η εικόνα άλλαξε κατά πολύ αλλά δεν μπορώ να πω ότι την προτιμώ από τις μανήσιες ρυθμίσεις. Τέλος πάντων, αφού δεν έφυγαν τα φίδια έβαλα πάλι τις μανήσιες και περιμένω πλέον λύση από Panasonic.

Και πολύ ασχοληθήκαμε μου φαίνεται... :ernaehrung004:

Ετσι είναι Νεκτάριε, υπάρχει πρόβλημα στο software που δεν καλύπτεται ΜΟΝΟ με χρωματικές ρυθμίσεις. Εγώ, που έκανα κάποιες αλλαγές και μειώθηκε, ή διορθώθηκε το πρόβλημα εκεί που ήταν αρχικά ορατό, τώρα βλέπω ότι εμφανίζονται fizzing pixels αλλού, που πρώτα δεν υπήρχαν...
Οριστική λυση λοιπόν μόνο με αναβάθμιση του D-Board θα δοθεί....

Ως προς την ερώτηση του φίλου Jkatsiou, στο Αγγλικό forum αναφερεται από τον Lgans316 ( που ζει στην Ιαπωνία) ότι η Panasonic του αντικατέστησε την προβληματική TV του, με άλλη όμοια, αλλά παραγωγής 2007 ή οποία ΔΕΝ παρουσιαζει το πρόβλημα τόσο έντονα (έχει βελτιωθεί κατά 90% όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος). Ενδεχομένως λοιπόν εάν έχουν φθάσει στην Ελλάδα αυτές οι TV του 2007, να μην παρουσιάζουν πρόβλημα.

Παραθετω το σχετικό απόσπασμα: (post #2438)
3. They acknowledged the issue and offered me a brand new 2007 make Panny with the latest board, I.C and firmware. They didn't want to replace the parts in the existing Panny as it might have consumed a bit more time and so they offered me a new set. The fix will contain a board replacement with I/C and software change. The previous fix wasn't successfull as some step was missed out by the service engineer.
4. I tested the new TV for the purple snakes and it was almost gone.....

Τα καλά νέα συνεχίζουν να έρχονται. Είναι πλέον προφανές ποια είναι η λύση στο πρόβλημα με τα φίδια. Για να δούμε τους δικούς μας εδώ αν θα μας ικανοποιήσουν ή θα μας βγάλουν την ψυχή!

Hi I have some good news!!!!!
I had the engineer from my local Panny shop here today with the replacement board... It took 40 mins to strip, install and put back together again. He said it was his second install so far and the first was happy!!!
I am also pleased to report that so far all is well, the picture looks sharper and colours seem better, i also have seen no signs of snakes. So far have checked superman returns on BLU-RAY, HD-DVD and SD, no signs.
Sky Hd seems good too although i have only checked on Sky+ stargate sg1, just checking 2010 that was on sci fi channel last night, nothing there either....
So hopefully this is the cure to our problems, i havent noticed anymore fizzing than before and as already stated the picture seems more colourful and sharper... Lets all hope our troubles are far behind us now and we have the best Plasma tv on the market to date!!!!!

EΛΑ ΑSTRA SERVICE ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:fahne90:

Και άλλα καλά νεα

In Panasonic Italia main laboratory in Milan a d-board has been changed and the user confirm this fix the panel.

και μερικά όχι τόσο καλά γιά όσους τους αντικαθιστούν την TV με άλλη..

Just got my replacement set from Currys today [remember, I didn't want one - I wanted the fix instead, but they insisted]. Brand new, out the box and guess what ............ they're back! Not as bad as before but we all know it will get worse.

Είπαμε! Η αντικατάσταση δεν βγάζει πουθενά. Η Panasonic δεν αλλάζει την παραγωγή της με καινούρια boards. Πάμε για fix. Μονόδρομος...

Γεια σας παιδιά!! Καλή χρονιά σε όλους.
Ο funkia επέστρεψε! ("funkia's return")
Μετά απο πολύ καιρό μπόρεσα επιτέλους να ασχοληθώ με το φορουμ και τη τηλεόραση.
Οπως βλέπω το θέμα το προχωρήσατε πολύ.
Λοιπόν ας μπω κατευθείαν στο ψητό.
Είδα όλες τις ταινίες που έχουν αναφερθεί ως επίκινδυνες. Η μόνη με την οποία πρέπει να ασχοληθώ είναι ο Superman. Στις άλλες δεν παρατήρησα κάτι το αξιοπερίεργο.
Ειδα το Superman τρεις φορές !!!!!
Το συμπέρασμα είναι πως και ασφαλώς η τηλεόραση μου έχει ΚΑΠΟΙΟ πρόβλημα. ΟΜΩΣ :

Τη 1η φορά είδα τη ταινία προσπαθώντας να αφοσοιωθώ μόνο στην ταινία αυτή καθ'αυτή χωρίς να ψάχνω για ψεγάδια. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ! Δηλαδή ΑΝ δεν ήξερα ολη αυτή την ιστορία, δεν ειχα διαβάσει τα χιλιάδες πόστς και δεν είχα δει τις δεκάδες φωτογραφίες δηλαδή ΑΝ αγνοούσα το προβλημα πιστεύω πως δεν θα ειχα χαμπάρι τίποτα.
Τη 2η φορά δεν πρόσεχα την ταινία αλλά έψαχνα για τα φίδια. Εδώ πρόσεξα κάποια χρωματικά προβληματα αλλά και πάλι οχι κάτι το φοβερό. Θυμάμα στην αρχή εκεί στους παγους στο σπίτι του superman που πήγε ο Lex Luther οταν ήταν στο φόντο έβλεπα κάτι ΠΡΑΣΙΝΙΛΕΣ. Το τονίζω γιατί ΜΩΒ ΦΙΔΙΑ δεν είδα πουθενά. Εγώ έχω παρατηρήσει μόνο σε γκρί-άσπρο φόντο μερικές πρασινίλες. (οπως και στο Panic room που ξαναείδα). Για να σιγουρευτώ περι τίνος πρόκειται ριπάρισα το dvd στο σκληρό μου δίσκο και το είδα παλι (!!!) στον υπολογιστή μου . Ε ΛΟΙΠΟΝ & ΕΚΕΙ υπήρχαν κάποιες πρασινίλες !!!!! μικρότερες οπωσδήποτε αλλά ήταν εκεί!!! Μη ξεχνάτε πως στο "panic room" έχουν δει φίδια και σε CRT!!
Τη 3η φορά την είδα με ένα φίλο μου και του είπα να προσέχει αν παρατηρήσει κάτι παράξενο να μου πεί.
Υπόψιν πως ο φίλος μου είναι πιο ψαγμένος απο μένα σε θέματα ήχου και εικόνας. Δεν πήρε χαμπάρι τίποτα!!!

Να προσθέσω πως κατέβασα τα αρχεία με τα οποία τεστάρεις την τηλεόραση και οντως ΕΙΔΑ μωβ μυρμηγκάκια σε μια γωνιά.

Αυτά είναι παιδιά τα νέα μου. Οπως φαίνεται απο τη κατάσταση που περιέγραψα θα περιμένω και εγώ το fix. Εφόσον δεν εχω πρόβλημα που να με ενοχλεί θα περιμένω.
Να σας πω μάλιστα πως εκτός απο τις "ύποπτες" ταινίες έχω δεκάδες άλλες χωρίς βέβαια το παραμικρό πρόβλημα.