Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Πάρτε και τα attachments. Ας είναι καλά το freeze της οθόνης...

Είναι τραβηγμένες με κινητό αλλά πιστεύω θα καταλάβετε....

Attachments

• DSC01851.JPG
    DSC01851.JPG
    27.7 KB · Views: 45
  • DSC01852.JPG
    DSC01852.JPG
    32.5 KB · Views: 48
  • DSC01849.JPG
    DSC01849.JPG
    33.4 KB · Views: 44
  • DSC01848.JPG
    DSC01848.JPG
    33.3 KB · Views: 40

Αυτή τη στιγμή γίνεται χαμός από φίδια στην οθόνη. Οπότε ο μύθος ή η ελπίδα αν θέλετε ότι στο τηλεοπτικά σήμα δεν θα δούμε φίδια καταρίπτεται. Τις έστειλα και στο service τις φωτογραφίες. Παιδιά το θέμα δεν θα το αφήσω με τίποτα. Ή θα μας αλλάξουν τα boards ή δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει... Το υπογράφω.:violent-smiley-030:

Τελειώνει η ταινία...το γυρίζω στο filmnet1 και τι βλέπω σε μια ταινία που παίζει? Ελάτε τώρα... Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία.... -bye-

Αυτό δεν είναι το γνωστό burn-in? Να αρχίσω να ανησυχώ? Δηλ, κάθε φορά που δεν θα βλέπω 16:9 έτσι θα γίνεται?
-bye-

Αυτό είναι το λεγόμενο image retention. Αν παραμείνει γίνεται burn in και τότε .... :bigcry:

Έχω ευχάριστα ΝΕΑ!!!!

Μόλις μίλησα με τον διευθυντή της ASTRA.

Είχε ενημέρωση από την Intertech ότι έχει γίνει η παραγγελία του νέου D-board με το νέο λογισμικό πάνω (μου το τόνισε αυτό για να ησυχάσω ότι ξέρουν τι παρήγγειλαν). Η παραγγελία έγινε προχθές με urgent σημείωση (δηλ, θα έρθει πιο γρήγορα λογικά από μια απλή παραγγελία!).

Έχω την εντύπωση ότι θα είμαι ο πρώτος που θα αλλάξει D-board στην Ελλάδα! :BDGBGDB55:

Τέλος θα ήθελα να πω δημόσια ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον διευθυντή της ASTRA (δεν έχω ιδέα αν μας διαβάζει) γιατί αν δεν ήταν αυτός ίσως ακόμα να έτρεχα!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Nektar, θα σε κάνουμε άγαλμα!

Αναμένεται επίσημη ανάκληση ή όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε?

Στέργιο αν κατάλαβα καλά αυτό που εννοείς, κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ξεχωριστά (όπως και στο εξωτερικό). Η παραγγελία έγινα για ένα d-board (το δικό μου) και για όποιον άλλο το έχει ζητήσει.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Να αρχίσουμε τις πιέσεις λες δηλαδή?

Ή να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη δικιά σου?

Αν έχετε υπομονή περιμένετε να μου βάλουν το D-board να δούμε ότι όλα εντάξει και μετά σας δίνω και ονοματεπώνυμο και τους λέτε ο τάδε το έβαλε, απαιτούμε και εμείς το ίδιο. Καλύτερα λίγοι λίγοι μην πάθουν συγκοπή και τα κάνουν κράτει όλα. Ξέρω γω... :ernaehrung004:

Ύστερα από 200 ώρες περίπου θέασης, τα φίδια έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους στο Filmnet ενώ εμφανίζονται μωβ σημάδια και σε Ελληνικά κανάλια ενώ έχω πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα. Γενικώς η τηλεόραση δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο σε αυτό το θέμα με την χρήση. Οπότε όσοι δεν τα έχετε δει ακόμα ή τα βλέπετε ελάχιστα, στη θέση σας δεν θα ήμουν και τόσο ήσυχος...
Αλλά προτείνω να περιμένετε τουλάχιστον και την επόμενη εβδομάδα να δούμε τι θα κάνουν με την δική μου και αν θα φτιαχτεί το πρόβλημα γιατί θα πρέπει να την πάτε στο service την τηλεόραση, οπότε μην την πάτε τσάμπα. Πήγαινε έλα γίνονται οι ζημιές και μένα μου έγινε μια μικροζημιά (την οποία θα μου την φτιάξουν βέβαια).
Αυτά... και αναμένουμε εξελίξεις (από βδομάδα πιστεύω)

Τώρα, τι λέτε για το παρακάτω...
1050 ευρώ στην Ηλεκτρονική Αθηνών του Ρέντη, μετά από παζάρια με τον Διευθυντή για την 42PV60.... Kαι να σκεφτείτε ότι τον Σεπτέμβριο την πήρε συνάδελφος 2400. Δηλαδή αν δεν είχε τα φίδια μιλάμε για δώρο. Αλλά αν δεν είχε τα φίδια θα την έριχνε η αντιπροσωπεία τόσο...??? Μήπως πάνε για ξεστοκάρισμα??? Πάντως είχα φτάσει στο ταμείο με τα 1050 στο χέρι και κάτι με κράτησε ....
Ρε παιδιά, άλλος εκτός από τον Νεκτάριο και τον Δημήτρη έχει πρόβλημα με τα τηλεοπτικά?´
Τελικά το πρόβλημα εμφανίζεται επιλεκτικά? Κρίμα τέτοια τηλεόραση και να θάβεται μόνη της. Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι εκτός forum αγοραστές της TV έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται...

Last edited:

Γεια σου Κώστα.

Η Panasonic δεν θα ξαναβγάλει αυτό το μοντέλο - πάει για το καινούριο γι αυτό και πιστεύω αυτές οι τιμές.
Δεν ξέρω αν θες να το ρισκάρεις. Να είσαι έτοιμος όμως να μπλέξεις με το service. Κατά τη γνώμη μου δεν θα το αποφύγεις. Το πρόβλημα όπως όλα δείχνουν έχει λύση αλλά ακόμα δεν την έχουμε δει στην πράξη.

Όσο για τα φίδια στο τηλεοπτικό σήμα τα έχω δει στην NOVA σε ταινίες. Προφανώς δεν φταίει η NOVA αλλά οι συγκεκριμένες ταινίες. Αλλά μπορεί να φταίει και η κακή ποιότητα της NOVA. Αν και από ότι έχω διαβάσει δεν έχει σχέση με την φτωχή ποιότητα καθώς σε HD άνετα εμφανίζεται.

Σε μπέρδεψα? :afro:

Υ.Γ. Η τιμή που την βρήκες είναι τσάμπα όντως. Πριν 1 μήνα την πήρα 1350 με παζάρια (από 1500). Αλλά αυτό ίσως και να μην λεει τίποτα. Μπορεί και να ξέρουν το πρόβλημα και θέλουν να την σπρώξουν.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Τώρα, τι λέτε για το παρακάτω...
1050 ευρώ στην Ηλεκτρονική Αθηνών του Ρέντη, μετά από παζάρια με τον Διευθυντή για την 42PV60.... Kαι να σκεφτείτε ότι τον Σεπτέμβριο την πήρε συνάδελφος 2400. Δηλαδή αν δεν είχε τα φίδια μιλάμε για δώρο. Αλλά αν δεν είχε τα φίδια θα την έριχνε η αντιπροσωπεία τόσο...??? Μήπως πάνε για ξεστοκάρισμα??? Πάντως είχα φτάσει στο ταμείο με τα 1050 στο χέρι και κάτι με κράτησε ....
Ρε παιδιά, άλλος εκτός από τον Νεκτάριο και τον Δημήτρη έχει πρόβλημα με τα τηλεοπτικά?´
Τελικά το πρόβλημα εμφανίζεται επιλεκτικά? Κρίμα τέτοια τηλεόραση και να θάβεται μόνη της. Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι εκτός forum αγοραστές της TV έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται...

Κωστα καταρχην οπως εχουμε ξαναπει θεμα εικονας δεν τιθεται..την πτωση τιμων- απο οσο παρακολουθω τουλαχιστον- η panasonic την ακολουθει και σε παλαιοτερα μοντελα της(προφανως ξεστοκαρει εν αναμονη των καινουργιων.)
αρα νομιζω οτι η ηλ.αθηνων εξαντλησε οτι περιθωρια τιμης ειχε-υπαρχει και μια σχετικη "πεινα" στα καταστηματα αυτον τον καιρο-και στην δινει σε τιμη "χωμα"!!
τωρα οσο αναφορα το προβλημα πρεπει να δεις γιατι συζηταμε και να καταλαβεις εαν σε ενοχλει η οχι.απο εκει και περα αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι εχουμε μπερδευτει λιγο...δηλαδη δεν το κανει στην αρχη και το κανει μετα....???το κανει απο την αρχη και οσο παει χειροτερευει η το προσεχουμε εμεις περισσοτερο....??εσυ αποφασιζεις.......

Η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Δεν υπάρχει ταινία στην TV που να έχω χαζέψει και να μην έχω δει φίδια. Παντού, και από απλό σήμα και από NOVA. Μου κάνει εντύπωση... Κανείς δεν το έχει προσέξει σε τηλεοπτικό σήμα? Αν δεν φτιάξει με το board θα την πάρουν πίσω όπως είναι. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να δεις τα φίδια. Είναι παντού σας λεω :violent-smiley-030:

Πολύ ενδιαφέρον...:grandpa:

Μάλλον φτιάχνει μόνο με software update. Να πάρω να τους το πω?

Finnish service knows the problem

They said it can be corrected by changing D-board or only updating the SW.

They said the D-board has nothing else changed except the SW and thats why it can also be corrected by changing only the SW. They said SW can be updated also so that D-board is not needed to be changed.

What do you think, should I trust them? Or should I require them to change D-board also?

They also said that they have checked and changing only SW has cured the problem

Morning all

Just to clarify - some Panasonic Service agents are set up to upgrade the software. For those that cannot do this they need to swap the D board which has the firmware upgrade on it.

Regards

Alastai

Got the same answer from german pana-service yesterday!

Said:" changing d-board didnt bring the fix...its all a firmware-prob".

Will phone me if available....

llorc

Last edited:

Άσε πρώτα να σου το αλλάξουν και μετά τους το λες ώστε ΑΝ μπορούν να κάνουν sw upgrade (εδώ δεν είχαν hdmi καλώδιο) να το κάνουν στους επόμενους...