Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Πάντως, το τελευταίο δεκαήμερο την τηλεόραση αγόρασαν 2 συνάδελφοι οι οποίοι δεν έχουν, μέχρι τώρα, δει κανένα φίδι. Βέβαια δεν "την ψάχνουν" και ιδιαίτερα, απλά ρώτησαν, του στύλ, "ποια παιζει καλύτερα στα 1300" τους είπαν η Pana και την αγόρασαν χωρίς να ξέρουν για φίδια και δράκους. Και όταν τους το συζήτησα (ίσως και να μην έπρεπε) μου είπαν οτι ολα οκ.
Άντε βγάλε άκρη....

Πάντως, το τελευταίο δεκαήμερο την τηλεόραση αγόρασαν 2 συνάδελφοι οι οποίοι δεν έχουν, μέχρι τώρα, δει κανένα φίδι. Βέβαια δεν "την ψάχνουν" και ιδιαίτερα, απλά ρώτησαν, του στύλ, "ποια παιζει καλύτερα στα 1300" τους είπαν η Pana και την αγόρασαν χωρίς να ξέρουν για φίδια και δράκους. Και όταν τους το συζήτησα (ίσως και να μην έπρεπε) μου είπαν οτι ολα οκ.
Άντε βγάλε άκρη....

Αναλόγως τι βλέπει ο καθένας. Αν δεν βλέπει ταινίες από απλό σήμα ή αν δεν πέσει σε κάποια περίεργα DVD δεν θα τα δει ποτέ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ !

Πρίν μου στρίψει εντελώς (και μιας και όλοι εδώ έχετε εντρυφήσει στα περί της συγκεκριμένης τηλεόρασης) υπάρχει ποτέ περίπτωση να συνδέεις με HDMI καλώδιο ένα Marantz DV4001 στην συγκεκριμένη τηλεόραση (στην είσοδο HDMI 1 ή 2 δεν έχει σημασία) και εκείνη να αρνείται πεισματικά να δείξει εικόνα ενώ δείχνει περίφημα αν συνδεθεί με SCART σε οποιοδήποτε socket (1,2, ή 3)? Και αυτό ανεξάρτητα απο το resolution ???

Πείτε καμμιά γνώμη γιατί με βλέπω να κάνω πραγματικότητα το αγαπημένο μου ρητό ....

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Πρίν μου στρίψει εντελώς (και μιας και όλοι εδώ έχετε εντρυφήσει στα περί της συγκεκριμένης τηλεόρασης) υπάρχει ποτέ περίπτωση να συνδέεις με HDMI καλώδιο ένα Marantz DV4001 στην συγκεκριμένη τηλεόραση (στην είσοδο HDMI 1 ή 2 δεν έχει σημασία) και εκείνη να αρνείται πεισματικά να δείξει εικόνα ενώ δείχνει περίφημα αν συνδεθεί με SCART σε οποιοδήποτε socket (1,2, ή 3)? Και αυτό ανεξάρτητα απο το resolution ???

Πείτε καμμιά γνώμη γιατί με βλέπω να κάνω πραγματικότητα το αγαπημένο μου ρητό ....

εγω εχω το παραθυρο για τετοια ......:flipout: :flipout:

...δεν δοκιμαζεις αλλο καλωδιο ;;;;;

Επέλεξες από το Menu του DVD το Video Out να είναι HDMI?

Δοκίμασε να το βάλεις στην 2. Αν θυμάμαι καλά το manual λεει στην πρώτη χρήση του HDMI interface χρησιμοποιήστε το 2.

Ευχαριστώ για το τάχιστο των απαντήσεων !

Λοιπόν το manual του Marantz λέει τα ακόλουθα...

No video appears on the connected HDMI/DVI
component.

• Can the connected TV or HDMI/DVI component use the
selected resolution?
Set the HDMI VIDEO under HDMI Setup. (page 40)
• Set the input selector on the connected TV or HDMI/DVI
component to this unit.
TVs or HDMI/DVI components that do not support HDCP
cannot output video from this unit.

Το μόνο πιθανό θα ήταν αυτό... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Δοκίμασα και στην είσοδο 1 και στη 2 ... Θά αλλάξω και καλώδιο κι αν και πάλι δε δουλεύει, θα βάλω το σφυρί σε δράση ....

Ευχαριστώ για το τάχιστο των απαντήσεων !

Λοιπόν το manual του Marantz λέει τα ακόλουθα...

No video appears on the connected HDMI/DVI
component.

• Can the connected TV or HDMI/DVI component use the
selected resolution?
Set the HDMI VIDEO under HDMI Setup. (page 40)
• Set the input selector on the connected TV or HDMI/DVI
component to this unit.
TVs or HDMI/DVI components that do not support HDCP
cannot output video from this unit.

Το μόνο πιθανό θα ήταν αυτό... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Δοκίμασα και στην είσοδο 1 και στη 2 ... Θά αλλάξω και καλώδιο κι αν και πάλι δε δουλεύει, θα βάλω το σφυρί σε δράση ....

Set the HDMI VIDEO under HDMI Setup

Αυτό το έκανες από το menu του DVD-Player?

Ειχα ενα τετοιο προβλημα με το δευτερο καλωδιο HDMI που εβαλα στην Pana μου και ενω το πρωτο επαιζε μια χαρα (το αλλαξα γιατι ηταν μικρο πλεον μετα την μεταφορα του dvd), το δευτερο εβγαζε μαυρη οθονη οποτε μετα απο πολλα βαλε βγαλε προσπαθησα και το κουνησα στην πλευρα της τηλεορασης και εκανε κατι βλασιες οποτε με λιγο υπομονη του βρηκα την θεση και παιζει μια χαρα. Λιγο μπακαλιστικο αλλα δουλεψε :firstprize:

Τι καλώδιο έχετε?

Εγώ έχω πάρει ένα από το Πλαίσιο, 30 ευρώ και δουλεύει μια χαρά. 1,5 μέτρο.

Set the HDMI VIDEO under HDMI Setup

Αυτό το έκανες από το menu του DVD-Player?

Το έκανα ... κι αυτό και όλα όσα είχαν σχέση ... Μετά απο 20 χρόνια στο λούκι, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ...

Θα επικεντρωθώ στο καλώδιο γιατί αλλιώς τα βλέπω όλα να γυρίζουν εκεί που αγοράστηκαν. Δε θα χαλάσω τα νεύρα μου με δαύτα !!!! :violent-smiley-030:

Το έκανα ... κι αυτό και όλα όσα είχαν σχέση ... Μετά απο 20 χρόνια στο λούκι, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ...

Θα επικεντρωθώ στο καλώδιο γιατί αλλιώς τα βλέπω όλα να γυρίζουν εκεί που αγοράστηκαν. Δε θα χαλάσω τα νεύρα μου με δαύτα !!!! :violent-smiley-030:

Πάρε ένα από το πλαίσιο (ζήτα το καλό όμως που έχει γύρω στα 30). Δουλεύει σίγουρα.

Λοιπόν...
Δεν ξέρω αν έκανα μ@####α αλλά την παράγγειλα σήμερα. Με συγχωρείτε αλλά στα 1060 τελική με μεταφορά στο σπίτι δεν παίρνεις ούτε 32άρα. Θα την χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για Ευαγγελάτο, Χατζηνικολάου και ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ (ούτε με DVD δεν θα συνδεθεί) μιας και τις ταινίες αναλαμβάνει το....ομόσταυλο προβολικό. Ευελπιστώ να μην βρεθούν φίδια μπροστά μου. Επί 10 ημέρες γύρναγα στα μαγαζια. Καλυτερη εικόνα από αυτήν έβλεπα μόνο στις Full HD των 4000.... Τι να πω...Ας ελπίσω να μη το μετανοιώσω.
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Λοιπόν...
Δεν ξέρω αν έκανα μ@####α αλλά την παράγγειλα σήμερα. Με συγχωρείτε αλλά στα 1060 τελική με μεταφορά στο σπίτι δεν παίρνεις ούτε 32άρα. Θα την χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για Ευαγγελάτο, Χατζηνικολάου και ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ (ούτε με DVD δεν θα συνδεθεί) μιας και τις ταινίες αναλαμβάνει το....ομόσταυλο προβολικό. Ευελπιστώ να μην βρεθούν φίδια μπροστά μου. Επί 10 ημέρες γύρναγα στα μαγαζια. Καλυτερη εικόνα από αυτήν έβλεπα μόνο στις Full HD των 4000.... Τι να πω...Ας ελπίσω να μη το μετανοιώσω.

ελα ρε ...... οχι πανικους !!! αντε ΜΕΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -bye-

Λοιπόν...

καλοριζικη Κωστα....τα ανακοντα ξεχασε τα και δεν θα δεις κανενα...περιμενουμε εντυπωσεις!!

Λοιπόν...

Κωστα καλορίζικη που την βρήκες σε τέτοια τιμή ?

Στην ηλεκτρονική Αθηνών του Ρέντη. Προσέξτε:
Πάω την περασμένη Τρίτη και ο πωλητής μου δίνει τιμή 1110.
Πάω την Δευτέρα στην Ηλεκτρονική του Φαλήρου και μου δίνουν τιμή 1280 (!). Ξαναπάω το Σάββατο στου Ρέντη και ο πωλητής σε συνεννόηση με τον Διευθυντή μου δίνουν την τιμή που την αγόρασα. Με άλλα λόγια είναι όπου τους πετύχεις ακόμα και μαγαζιά της ίδιας αλυσίδας.

Παίδες στο AvForums υπάρχει το πιό κάτω post (#3726)
Code:
In my case, I believe that my TH42PX60 was suffering more from the purple blotches/snakes because I had [B]V1.010 [/B]Firmware.
My Brother, and Sister-in-law's TH42PX60 which had [B]V1.020 [/B]Firmware had a lot better picture quality than my TH42PX60, and their purple blotches/snakes where only about a quarter as bad as mine.
Η δικιά μου έχει το δεύτερο firmware και όντως δεν έχω πολύ έντονο πρόβλημα...
Οι δικές σας τι firmware έχουν??

Λοιπόν...

....Θα την χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για Ευαγγελάτο, Χατζηνικολάου και ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ (ούτε με DVD δεν θα συνδεθεί)...

με γειά την TV, πολύ καλή αλλά όχι τόσο που μπορείς να βλέπεις και πράγματα που δεν ...προβάλονται από τα κανάλια..(εκτός αν έχεις το Χ"νικο στο ...βίντεο:flipout: )

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

εαν τελειωσω νωρις(πρεπει να παω σε εναν καραγκιοζη πελατη)οπου κατσει αρκει να ειμαι μεσα...