Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Παίδες στο AvForums υπάρχει το πιό κάτω post (#3726)
Code:
In my case, I believe that my TH42PX60 was suffering more from the purple blotches/snakes because I had [B]V1.010 [/B]Firmware.
My Brother, and Sister-in-law's TH42PX60 which had [B]V1.020 [/B]Firmware had a lot better picture quality than my TH42PX60, and their purple blotches/snakes where only about a quarter as bad as mine.
Η δικιά μου έχει το δεύτερο firmware και όντως δεν έχω πολύ έντονο πρόβλημα...
Οι δικές σας τι firmware έχουν??

Που το βλέπεις το version του firmware?

Χαιρετω τους παντες στο forum
Μεχρι χθες ημουν βρε παιδια ετοιμος να αγορασω την Panasonic TH-42PV60EΗ αλλα με ολα αυτα που διαβασα στο forum εχω...τρελαθει!!!
Πηγα σημερα κ ειδα την Samsung LΕ40R71B (απ'οτι καταλαβατε Panny γιοκ!)
κ ηταν υπεροχη!
Μια συμβουλη θα ηθελα απο ολους οσους εχουν την Panny!!!
Please help!!!

Επαιζε με DVD player (Ι Robot) συνδεδεμενη με Scart!!! κ η εικονα της ηταν πολυ καλη.
Σαν την 42PV60EH δεν ηταν αλλα αν εχεις να μου προτεινεις κατι σε 40''-42'' αξιας 1200-1700eurο.....

Δε λέω, με DVD μαμάει αλλά στα τηλεοπτικά ρε γ@$#$το...δε τις μπορώ τις LCD παρόλο που έχω τη SONY S40. Είδες τη ΗΙΤΑCHI 42DP8600 (1350) ή την Phillips 5471/10 ?Για να μη σου πω να δώσεις κάτι παραπάνω για την Ηιtachi 42PD9700 που έχει βγει κορυφάια επίδοση σε όλα τα ευρωπαικα περιοδικά και είναι γεμάτη καλούδια (PIP, PAP , DVB-T, USB, SD card reader και περιστρεφόμενη ηλεκτρικά βάση τηλεχειριζομενη...) και όλα αυτα με 2000, είναι και κουκλί !!!
Να μου πεις γιατί δεν την πήρα??? Διέθετα μόνο χίλια!!!
****sorry για το Off topic****

Δεν υπαρχει κατα την γνωμη μου τηλεοραση στα λεφτα που λες που να πλησιαζει την panasonic και εκτος αυτου στην δικια μου δεν βλεπω φιδια .
Οσο για το προβλημα πιστευω οτι θα διορθωθει πολυ συντομα

Κατα την ταπεινη μου γνωμη μια LCD ή Plasma θα την ευχαριστηθεις σε ταινιες DVD κ οχι βλεποντας τηλεοραση!
Αυτοι στο Hi Tech ηθελα να ηξερα 2 φορες σε tests που κανανε κ την εβγαλαν ως ''Κορυφαια επιδοση'' κ ''Αριστη αγορα'' την αλλη ΔΕΝ εβλεπαν????
Αφου λεω καμια φορα να μην ειχα διαβασει αυτα που διαβασα στο forum....

Με τα μοντελα της Panny ιανουαριου κ φεβρουαριου ξερετε τι παιζει??
Συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα?
Μπορει να τσεκαριστει αυτο απο το serial στο πισω μερος?
Παιδια sorry αν σας εχω ζαλισει αλλα ειμαι απ'οτι καταλαβατε ΠΟΛΥ μπερδεμενος!!!!!

Εγω παντως την δικια μου την αγορασα γεναρη και προς το παρον δεν εχω δει το προβλημα (ασχετο αν μπορει να υπαρχει). Ετσι και αλλιως δεν ψαχνω για οφηδες. Και αν κατα τυχη πεσω μπροστα σε κανενα μαλλον θα το αγνοησω. Εχω αλλα πραγματα να φτιαξω στο καινουριο σπιτι οποτε...
Παντως σαν τηλεοραση ειναι απαιχτη.(και τηλεοπτικο προγραμμα και dvd). Οσες και να ειδα (γυρισα ολη την Αθηνα και το Ηρακλειο Κρητης οπου και μενω ) και ηταν η καλυτερη με διαφορα σε τηλεοπτικο προγραμμα και dvd. Με 1000 ευρω πλεον απο οτι ακουω που κανει δεν το συζηταω. Ουτε 32αρα δεν παιρνεις .
Καλες αγορες!!!:afro:

Που το βλέπεις το version του firmware?

Πρέπει να μπείς στο secret menu.
Για να μπεις στο secret menu πρέπει να βάλεις τα μπάσα στο τέρμα, τα πρίμα στο μηδέν και να πατήσεις από το χειριστήριο το index, πατώντας ταυτόχρονα το κουμπάκι -/V από το panel της τηλεόρασης.Μετά κινείσαι στο μενού με το πράσινο και κόκκινο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ.
Εκει γράφει διάφορα στοιχεία και το firmware.
Βγαίνεις με το exit.Προσοχή μην πατήσεις το κίτρινο και μπλέ κουμπί (και το ΟΚ) γιατί αλλάζει τις ρυθμίσεις της TV.

Συγγνώμη παιδιά που δεν έχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση , αλλά τι πρόβλημα υπάρχει με την 42άρα και τα φίδια που λέτε?

Κατα την ταπεινη μου γνωμη μια LCD ή Plasma θα την ευχαριστηθεις σε ταινιες DVD κ οχι βλεποντας τηλεοραση!
Αυτοι στο Hi Tech ηθελα να ηξερα 2 φορες σε tests που κανανε κ την εβγαλαν ως ''Κορυφαια επιδοση'' κ ''Αριστη αγορα'' την αλλη ΔΕΝ εβλεπαν????
Αφου λεω καμια φορα να μην ειχα διαβασει αυτα που διαβασα στο forum....

Με τα μοντελα της Panny ιανουαριου κ φεβρουαριου ξερετε τι παιζει??
Συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα?
Μπορει να τσεκαριστει αυτο απο το serial στο πισω μερος?
Παιδια sorry αν σας εχω ζαλισει αλλα ειμαι απ'οτι καταλαβατε ΠΟΛΥ μπερδεμενος!!!!!

Και γω αγόρασα την TV (πριν 2,5 μήνες) ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ το πρόβλημα, ακριβώς γιατί έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της εικόνας από τις άλλες (ακόμη και απο τις πολύ ακριβότερες)
Σ´εμένα εμφανίσθηκε το πρόβλημα στις δυό-τρεις συγκεκριμένες ταινίες DVD και όχι πολύ ενοχλητικά (με το DVD player στην είσοδο component).
Σε όλες τις άλλες (καμιά 40αριά μεχρι τώρα ) και τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν έχω δει τίποτα...Ως προς τα τεστ..αν δεν επαιξαν τα συγκεκριμένα DVD προφανώς δεν θα είδαν κανένα πρόβλημα...

Last edited:

Συγγνώμη παιδιά που δεν έχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση , αλλά τι πρόβλημα υπάρχει με την 42άρα και τα φίδια που λέτε?

Διάβασε το post #88 του thread ...

Πρέπει να μπείς στο secret menu.
Για να μπεις στο secret menu πρέπει να βάλεις τα μπάσα στο τέρμα, τα πρίμα στο μηδέν και να πατήσεις από το χειριστήριο το index, πατώντας ταυτόχρονα το κουμπάκι -/V από το panel της τηλεόρασης.Μετά κινείσαι στο μενού με το πράσινο και κόκκινο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ.
Εκει γράφει διάφορα στοιχεία και το firmware.
Βγαίνεις με το exit.Προσοχή μην πατήσεις το κίτρινο και μπλέ κουμπί (και το ΟΚ) γιατί αλλάζει τις ρυθμίσεις της TV.

Thanx

Σε είσοδο component ή scart εχεις καλυτερη εικονα?
(Δεν το συζηταω για HDMI..)
Πηγα εχθες στο Media Markt στο μαρουσι, ξαναειδα την 42PV60 κ εντυπωσιαστηκα απο την εικονα της βρε παιδια για ακομη μια φορα!!!
Ειχαν 2 με σημα digital που επαιζαν, η μια συνδεδεμενη με scart(της πλακας!!!), η αλλη στην εισοδο component...
Μονο η εικονα της Philips 42PF7621 D/10 με εκανε να παρω τα ματια μου λιγο απο πανω της, την οποια βεβαια την ειχαν 1689 ευρω κ επαιζε HD (την εχω βρει κ φθηνοτερη..)
Θα παω να παρω τελικα την Panny κ οτι θελει ας γινει...
Η λυση στο ''προβλημα'' απ'οτι φαινεται (κ απο ξενα forums) υπαρχει κ θα δοθει

Για HDMI γιατί δεν το συζητάς; Χειρότερα ή καλύτερα; Το πρόβλημα με τα φίδια με HDMI είναι εμφανές;

Σε είσοδο component ή scart εχεις καλυτερη εικονα?
(Δεν το συζηταω για HDMI..)
Πηγα εχθες στο Media Markt στο μαρουσι, ξαναειδα την 42PV60 κ εντυπωσιαστηκα απο την εικονα της βρε παιδια για ακομη μια φορα!!!
Ειχαν 2 με σημα digital που επαιζαν, η μια συνδεδεμενη με scart(της πλακας!!!), η αλλη στην εισοδο component...
Μονο η εικονα της Philips 42PF7621 D/10 με εκανε να παρω τα ματια μου λιγο απο πανω της, την οποια βεβαια την ειχαν 1689 ευρω κ επαιζε HD (την εχω βρει κ φθηνοτερη..)
Θα παω να παρω τελικα την Panny κ οτι θελει ας γινει...
Η λυση στο ''προβλημα'' απ'οτι φαινεται (κ απο ξενα forums) υπαρχει κ θα δοθει

Πράγματι γιατί δεν το συζητάς για hdmi??? Εγω με hdmi "παίζω", έχω λίγο overscan αλλά σε διαβεβαιώνω ότι η εικόνα είναι φανταστική... Είδα χθες το sin city πάλι και ξετρελάθηκα. Καμία σχέση με τον lcd προβολέα μου. Αυτο το μαύρο της πάνυ είναι άλλο πράγμα...
Αν παντως επιμένεις για μη χρήση hdmi έχω το xbox360 συνδεδεμένο με component και η εικόνα είναι πολύ καλή (βέβαια το xbox στέλνει hd σήμα)...

Συγγνώμη για το off-topic: Το overscan τι είναι ακριβώς; Δε φαίνεται όλη η εικόνα;

Δηλαδή μεταξύ plasma & LCD Panasonic, η plasma είναι καλύτερη?
Γιατί σκεφτόμουνα να αγοράσω την 32 LX700 μόλις έρθει