Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Δε συζητω για hdmi για το dvd player που εχω της pioneer δεν εχει...!
Σκεφτομαι να παρω αργοτερα το Pioneer DV-696AV αλλα...αργοτερα.
Αυτη τη στιγμη διαθετω ενα scart σε scart της monster cable με το οποιο σκεφτομαι να συνδεσω κ την plasma.
Πιστευω να παρω πολυ καλη εικονα (αν κρινω απο το Media Markt που οπως σας ειπα επαιζε με ενα scart των 10 ευρω..)

Δηλαδή μεταξύ plasma & LCD Panasonic, η plasma είναι καλύτερη?
Γιατί σκεφτόμουνα να αγοράσω την 32 LX700 μόλις έρθει

Γενικά η panasonic "ειδικεύεται" σε plasma. Βέβαια αν δε δούμε την lcd δε μπορούμε να πούμε...

Δε συζητω για hdmi για το dvd player που εχω της pioneer δεν εχει...!
Σκεφτομαι να παρω αργοτερα το Pioneer DV-696AV αλλα...αργοτερα.
Αυτη τη στιγμη διαθετω ενα scart σε scart της monster cable με το οποιο σκεφτομαι να συνδεσω κ την plasma.
Πιστευω να παρω πολυ καλη εικονα (αν κρινω απο το Media Markt που οπως σας ειπα επαιζε με ενα scart των 10 ευρω..)

Λογικά θα'ναι μια χαρά. Βλέπω ψηφιακή μέσω scart και είναι μια χαρά. Βεβαια θα πρέπει να δοκιμάσεις αν δείχνει καλύτερα με scart ή με component...

Επειδή μπορεί και να την κλείσω σήμερα, μία απάντηση svp; :o

Δεν ξέρω τι είναι το overscan πάντως δεν είναι το να μην φαίνεται όλη η εικόνα. To HDMI δίνει σούπερ εικόνα my friend. Καμία σχέση με Scart -bye-

Γενικά η panasonic "ειδικεύεται" σε plasma. Βέβαια αν δε δούμε την lcd δε μπορούμε να πούμε...

Είδα την 32 LX600 στο Media Markt στο Μαρούσι και έπαθα πλάκα ειλικρινά φτάνει ανώτερα επίπεδα αν και δεν είμαι και κανένας ειδικός

Την έκλεισα κι εγώ σήμερα :D
Αφού ταλαντεύτηκα αρκετά μεταξύ λογικής και αισθήματος (panny 1.090 vs 40''w2000 2.500 ) πήρα το δρόμο της λογικής (της δικής μου τουλάχιστον). Εντυπώσεις κατά το τέλος της εβδομάδας που θα την έχω στα.. μάτια μου :BDGBGDB55:

Την έκλεισα κι εγώ σήμερα :D
Αφού ταλαντεύτηκα αρκετά μεταξύ λογικής και αισθήματος (panny 1.090 vs 40''w2000 2.500 ) πήρα το δρόμο της λογικής (της δικής μου τουλάχιστον). Εντυπώσεις κατά το τέλος της εβδομάδας που θα την έχω στα.. μάτια μου :BDGBGDB55:

Καλορίζικη φίλε μου,
όντως με 1100 είναι πολύ δύσκολο να βρεις 42'' σε αυτή την ποιότητα.
Από που την πήρες αν επιτρέπεται?

Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στους κατόχους της pv60: Υπάρχει κάτι, πέρα από τα βασικά, (να μην είναι ανοιγμένο το κουτί) που πρέπει να προσέξω όταν θα την παραλάβω; Για παράδειγμα, το κουτί πρέπει να είναι σφραγισμένο με ταινία της intertech ή της Panasonic; Γιατί αν είναι της intertech, ποιος με διαβεβαιώνει ότι δεν είναι από το service της; Γενικά, από την εμπειρία σας στην παραλαβή, τι πρέπει να προσέξω;
Ευχαριστώ :)

Νεκταριε και Δημητρη τι εχει γινει με την τηλεοραση τελικα? Σε αναμονη ειστε ακομα? (ειχα καιρο να μπω στο site και δεν ειδα να εχετε postarei καποια εξελιξη στο θεμα)

Νεκταριε και Δημητρη τι εχει γινει με την τηλεοραση τελικα? Σε αναμονη ειστε ακομα? (ειχα καιρο να μπω στο site και δεν ειδα να εχετε postarei καποια εξελιξη στο θεμα)

εγω την εχω αφησει εκει μηπως εχουμε καμια αμεση εξελιξη-γιατι ετσι και αλλιως δεν μπορεσα να την παρω ακομα-αλλα εαν δεν υπαρχει κατι νεοτερο μεχρι αυριο θα στειλω να την παρουν..

Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στους κατόχους της pv60: Υπάρχει κάτι, πέρα από τα βασικά, (να μην είναι ανοιγμένο το κουτί) που πρέπει να προσέξω όταν θα την παραλάβω; Για παράδειγμα, το κουτί πρέπει να είναι σφραγισμένο με ταινία της intertech ή της Panasonic; Γιατί αν είναι της intertech, ποιος με διαβεβαιώνει ότι δεν είναι από το service της; Γενικά, από την εμπειρία σας στην παραλαβή, τι πρέπει να προσέξω;
Ευχαριστώ :)

Αύριο παραλαμβάνω παίδες :o :o Καμία συμβουλή;

Glaswegian το κουτί όταν θα στο φέρουν να το ανοίξουν μπροστά σου. Να ελέγξεις ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ την τηλεόραση μπροστά, επάνω, πίσω κτλ για χτυπήματα και τέτοια ΠΡΙΝ υπογράψεις. Το κόλπο που συνήθως κάνουνε είναι την ώρα που ο ένας ανοίγει το κουτί, ο άλλος σου πασάρει το χαρτί τάχα μου να κερδίσετε χρόνο. Και γενικά η τακτική είναι να σε παρασύρουν να υπογράψεις πριν ελέγξεις. Και αυτό όχι γιατί απαραίτητα έχουν κάνει κουτσουκέλα στην μεταφορά αλλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Οπότε έλεγχος καλός.

Επίσης, όταν με το καλό την βάλεις μπροστά, να πας να δεις στο secret menu (γράφουμε αλλού πως...ψάξε) πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση. Αν δείχνει 0 ή 1, τότε είσαι Ok, αλλιώς τηλ. αμέσως από εκεί που την πήρες και τους λες τα καθέκαστα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Στο φλέγον θέμα τώρα (snakes, etc), εγώ να πω ότι εκτός από τις 1-2 ταινίες που έχω πει και στο παρελθόν δεν μου έχει εμφανίσει πουθενά αλλού τίποτα. Έχω δει ΠΟΛΛΑ DVD αλλά ευτυχώς τίποτα. Γενικά απολαμβάνω μια εξαιρετική τηλεόραση και χαίρομαι που την αγόρασα. Δεν ξέρω καν αν θα αλλάξω το D-board, ακόμη και όταν το αλλάξουν σε κάποιος (είμαι της συνομοταξίας "if it works, don't touch!).

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε nmastro. Βοήθησες και με το παραπάνω!
Σχετικά με τη συσκευασία, έχετε προσέξει κάτι; Για παράδειγμα η 1η philips που μου είχαν φέρει ήταν με αυτοκόλλητα της philips Hellas αλλά έδειχνε ανοιγμένη. Η 2η αντίθετα, ήταν απόλυτα σφραγισμένη χωρίς ίχνος "παραβίασης". Η panasonic πως έρχεται γενικά; Ελπίζω να μην την ανοίγει έτσι κι αλλιώς η Intertech για να προσθέσει οτιδήποτε στη συσκευασία γιατί έτσι άντε να βγάλεις άκρη αν είναι από το service...

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Τσέκαρε το κάτω μέρος της κούτας.
Αν είναι ανοιγμένη θα έχει ανοιχτεί από κάτω.