Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Όπως έχω postάρει και πιο πίσω,έχω (ελάχιστα) φίδια στο Panic Room, fizzing pixels σε 2-3 άλλα DVD (Superman Returns, Harry Potter GoF, κλπ) ΠΟΥ ΔΕΝ επιδεινώνονται μέχρι στιγμής (2 μήνες λειτουργίας).
Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα (tuner και filmnet1-supersrort) δεν εχω καθόλου πρόβλημα, η TV είναι εξαιρετική..
Πάντως θεωρώ μη εξηγήσιμο το γεγονός να φταίει MONO το software και να υπάρχει επιδείνωση με τον καιρό, καθώς δεν φορτώνεται πρόσθετο νέο software στην ΤV ώστε να επηρεάσει το υπάρχον...μάλλον πρέπει να υπάρχει πρόβλημα και με κάποιες παραμέτρους της TV που μεταβάλλονται με τον χρόνο (γήρανση) όπως το hardware...

Στα γνωστά DVD κανένα φίδι δε βγήκε στη δική μου μέχρι τώρα πάντως. Ολα καλα.
Απάντηση σε προηγούμενο ερώτημα.."Ηλεκτρονική Αθηνών, Ρέντη".

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ Panasonic TH-42PV60E. AMEΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΤΟ HTPC MOY ME HDMI ΣΕ 1024Χ768 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ VGA ΟΛΑ JET .ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ,ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ Panasonic TH-42PV60E. AMEΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΣΤΟ HTPC MOY ME HDMI ΣΕ 1024Χ768 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ VGA ΟΛΑ JET .ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ

Αν διαβάσεις το manual θα δεις ότι από τις HDMI εισόδους δε δέχεται σήμα 1024χ768, αλλά 1280x720.

Είναι λογικό αυτό που σου κάνει.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Εγώ τη σύνδεσα με HDMI-DVI και την έχω ως extended δευτερεύουσα οθόνη.

Είναι η μόνη λύση με την οποία κατάφερα να έχω άλλη ανάλυση στην οθόνη μου και άλλη στην τηλεόραση.

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ :ernaehrung004:

Με πήραν τηλέφωνο από Astra να πάρουν την τηλεόραση στο service.
Μίλησα και με τον διευθυντή μόλις τώρα και μου επιβεβαίωσε ότι ήρθε το dboard το οποίο το είχε παραγγείλει η intertech με οδηγίες από το Αγγλικό service (καθησυχαστικό αυτό).
Του είπα να κοιτάξουν το firmware ´του dboard μετά την αλλαγή για να δούμε ότι μπήκε όντως διαφορετικό dboard και μου είπε ότι ο κωδικός παραγγελίας του board που ήρθε είναι διαφορετικός από αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα και τους τον έδωσε το Αγγλικό service.

Σήμερα φεύγει η τηλεόραση για το service και περιμένουμε νεότερα.

Άντε να δούμε :beatnik2:

Χαιρετώ την ομάδα, έχω παραλαβει κι εγω την προηγούμενη βδομαδα (απο multirama - mall). Ειμαι εντυπωσιασμενος απο την εικονα, και ας παιζει με ενα dvd της πλακας (hdmi/htpc/dvi κλπ κλπ αργοτερα). Είχα διαβάσει ολο το thread, αλλά προς το παρον δεν με νοιαζει να ασχοληθω ουτε με φιδια ουτε με στρωσιματα ουτε τπτ, θα τη χαρω πρωτα και μετα :)
Είναι λίγο χτυπημενη η βαση της, οποτε θα ζητησω αντικατασταση (της βασης), ελπιζω να μην μπω σε μεγαλες διαδικασιες.
Dboard version θα κοιταξω καποια στιγμη αργοτερα και θα σας πω. Παντως playing hours ειχε 0 οταν ηρθε.

Άντε καλή επιτυχία... ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία σου. BTW στην Αμερική και στην Αγγλία διαβάζω σε φόρουμ ότι έρχονται τεχνικοί στα σπίτια και κάνουν την αλλαγή. Εδώ δεν παίζει αυτό το σενάριο? Αν όχι, γιατί???

Άντε καλή επιτυχία... ελπίζω να τελειώσει η ταλαιπωρία σου. BTW στην Αμερική και στην Αγγλία διαβάζω σε φόρουμ ότι έρχονται τεχνικοί στα σπίτια και κάνουν την αλλαγή. Εδώ δεν παίζει αυτό το σενάριο? Αν όχι, γιατί???

Δεν παίζει. Τους το ζήτησα. Έχουν δική τους πολιτική εδώ. :SFGSFGSF:

αλλά προς το παρον δεν με νοιαζει να ασχοληθω ουτε με φιδια ουτε με στρωσιματα ουτε τπτ, θα τη χαρω πρωτα και μετα :)

Με στρωσίματα δυστυχώς θα πρέπει να ασχοληθείς τώρα / άμεσα...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Εδώ αν μας αλλάξουν τα board θα πούμε κι ευχαριστώ! :singer:

Την τηλεόραση την πήρανε. Τώρα σε τι κατάσταση θα μου την φέρουν είναι άλλο θέμα! :flipout:

Λογικά είναι μισή ώρα δουλειά η αλλαγή του dboard οπότε μπορεί και μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουμε ρεπορτάζ :BDBDG54:

Μόλις διάβασα κάτι μηνύματα στο ξένο forum που δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Στο 90% των περιπτώσεων τα φίδια φεύγουν με το fix αλλά πολλοί ισχυρίζονται ότι άλλαξε η εικόνα της τηλεόρασης προς το χειρότερο. Και μάλιστα πολλοί λένε ότι το έχουν μετανιώσει που άλλαξαν το board. Βέβαια άλλοι λένε το αντίθετο! Ουσιαστικά κατάλαβα ότι η αλλαγή του board έχει τα ρίσκα της αλλά εδώ που έφτασα δεν κάνω πίσω. Όπως έχω αναφέρει και παλιά αν τα πράγματα δεν φτιάξουν η τηλεόραση θα φύγει κοψοχρονιά και θα τα χώσω για ακριβό μοντέλο να έχω το κεφάλι μου ήσηχο. Ή θα μείνει να παίζει Ανίτα και θα πάρω ένα προβολικό για τις ταινίες μου.

Το ότι έπεσε η τιμή της τηλεόρασης τόσο πολύ δεν μπορεί να είναι τυχαίο καθώς πούλαγε και χωρίς να πέσει η τιμή. Πιστεύω ότι στη δίνουν ένα χιλιάρικο και μετά θα σου πουν, εντάξει ρε φίλε ένα χιλιάρικο έδωσες. Αν ήθελες να τα παίζει όλα τέλεια άς έδινες 2 και 3 χιλιάρικα. Η intertech πλέον γνωρίζει το πρόβλημα της τηλεόρασης και ξέρει τι κάνει...

Μακάρι οι νέοι κάτοχοι να μην δουν ποτέ φίδια αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι αυτό το topic θα τραβήξει πολύ... Μακάρι να κάνω λάθος.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

HenryGrey@
πιθανόν! Αλλά επίσης πιθανό είναι να μη τη βρεις επειδή θα βγει νέο μοντέλο!

Μια μικρή σημείωση για όσους θέλουν να συνδέσουν την τηλεόραση με το PC τους.

Το πάνελ της τηλεόρασης έχει ανάλυση 1024Χ768. Οπότε θεωρητικά αν τη συνδέσουμε με PC θα έχουμε πολύ τζαμάτη εικόνα, αφού θα της δίνουμε την native ανάλυσή της.
Αυτό πήγα να κάνω κι εγώ χθες με καλώδιο DVI-HDMI, αλλά μάταια.
1024χ768 ΔΕΝ δέχεται η τηλεόραση από την HDMI είσοδο, παρά μόνον 1280Χ720.
Για να δώσουμε 1024χ768 πρέπει να τη συνδέσουμε μέσω VGA καλωδίου, κάτι το οποίο θα δοκιμάσω αυτές τις μέρες.

Για όσους έχουν κάρτα ATI με control panel Catalyst:
Για να έχουμε άλλη ανάλυση στην τιβι και άλλη στην οθόνη θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε το dual view. Δηλαδή να ενεργοποιήσουμε και τις δυο εξόδους της κάρτας γραφικών μας. Με αυτό τον τρόπο ορίζουμε την τηλεόραση ως extended desktop. Δηλαδή έχουμε ένα τεράστιο desktop όπου το ποντίκι "ταξιδεύει" από τη μια οθόνη στην άλλη.
Αν θέλουμε να κάνουμε "κλωνοποίηση" του σήματος (clone display) ΔΕΝ πρέπει να επιλέξουμε το dual view, αλλά το single view σε clone mode. Δυστυχώς όμως με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να επιλέξεις διαφορετική ανάλυση για το μονιτορ και την τηλεόραση, οπότε ή θα πρέπει να είναι συμβατά στις αναλύσεις που υποστηρίζουν, πράγμα λίγο σπάνιο.

Αυτάααααα

Χμμμ... Πρόβλημα αυτό.
Με Power Strip δοκίμασες? μήπως έτσι μπορούμε να στείλουμε από το Pc την ανάλυση που θέλει η TV?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Χμμμ... Πρόβλημα αυτό.
Με Power Strip δοκίμασες? μήπως έτσι μπορούμε να στείλουμε από το Pc την ανάλυση που θέλει η TV?

μπα, δεν ασχολήθηκα.

Το έχω σε dual view και δουλεύω με 1280χ720 προς το παρών.

Αλλά είναι θέμα εισόδων νομίζω.

Η ΑΤΙ9800χτ που έχω αναγνωρίζει την τηλεόραση κανονικά (panasonic tv) και αυτόματα βγάζει λίστα με τις αναλύσεις που υποστηρίζει η τηλεόραση.

Αλλά προς το παρών η σύνδεση δεν εξυπηρετεί τίποτε παραπάνω από κανένα παιχνιδάκι στο pc, οπότε δε καίγομαι κιόλας.

Θα το ψάξω αργότερα...