Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic Viera TH-42PV60E

απλα να αναφερω πως η συγκεκριμενη τηλεοραση κερδισε την πρωτη θεση σε συγκριτικο τεστ 21 τηλεορασεων plasma και lcd απο το περιοδικο hi tech στο τευχος Ιουνιου. Ενδεικτικα αναφερω τις 10 πρωτες..

Panasonic TH-42PV60E
Panasonic TH-42PV500E
Philips 42PF9730/10
Pioneer PDP-436SXE
Sony KDL-40S2010
Sony KDL-40V2000
Toshiba 42WLG66
Toshiba 42WL66Z
Samsung PS-42Q7H
LG 42LB1R

*Για οποιον ενδιαφερεται να δει αναλυτικα τις μετρησεις και το ποιες τηλεορασεις πηραν μερος στο test μπορει στο:

http://www.hitech.gr/swf/indexloader.html ""Συγκριτικα Δοκιμων"

PANASONIC 42PV60 ΚΡΙΤΙΚΗ...

Kαλημερα και παλι στο εξαιρετο φορουμ. Αφου διαβασα προσεκτικα τα threads των μελων για το θεμα που ανοιξε ο φιλος μας o Parallax(αν δεν κανω λαθος) θελω να πω και εγω την γνωμη μου για την PANASONIC την οποια εχω αγορασει εδω και 3 μηνες. Καταρχην να πω οτι απο θεμα αισθητικης σιγουρα δεν ειναι ουτε PHILIPS ουτε PIONEER αλλα απεχει απο το να θεωρηθει κακογουστη αισθητικα. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι ανθρωποι στην Ελλαδα εχουν χασει προ πολλου την κριτικη τους στην αισθητικη, και ειδικα οταν βλεπεις παρουσιασεις κορυφαιων a/v συστηματων σε σαλονια που εχουν ακομα σεμεν. Για το τι διαβαζουν και τι ακουνε αστο καλυτερα. Παμε παρακατω.
Η τηλεοραση ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ. Την εχω συνδεδεμενη το 989 με hdmi καλωδιο και βλεπω στα 720p ή στα 1080i αναλογα με το κεφι μου. Δεν ειμαι ειδημων στην εικονα ουτε ποτε θα γινω Καστρουνης, ουτε Μανιατης (ας με συγχωρεσουν οι παραπανω κυριοι για την αναφορα τους), αλλα εχει τεραστια διαφορα απο την προηγουμενη που ειχα που δεν ηταν και κανενα μοντελο της πλακας.
Η εικονα εχει κατα την γνωμη μου πολυ καλο μαυρο, πολυ καλη αντιθεση, και πραγματικα μια απιστευτη παλετα χρωματων. Ισως παιζει ρολο και το dvd το οποιο ειναι αναφορας, (οτι ταισεις το panel παιζει (;)), ομως επειδη τυγχανει να εχω πολλα dvd region 1 και καποια εχουν εκπληκτικη εικονα η PANASONIC απλα εχει τοσο συμπαγη εικονα και τοσο καλο μαυρο που για τα λεφτα της ειναι απλα KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ. Θα μου πειτε βλογαω τα γενια μου επειδη την εχω, αλλα πιστεψτε με σε αυτην την κατηγορια τιμης ειδα αρκετες, και η PANNY ηταν πολυ καλυτερη. Δεν ισχυριζομαι οτι πηρα την καλυτερη PLASMA πως θα μπορουσα αλλωστε, αλλα και παλι τονιζω οτι για τα λεφτα της ειναι παρα πολυ καλη. Και θα το δηλωσω και δημοσια, οτι για μενα η τεχνολογια PLASMA εχει σαφως πολυ καλυτερη εικονα απο τις LCD ειδικα στο μαυρο, αλλα και σαν συμπαγη αισθηση. Και οταν την πουλησω την PANNY παλι πλασμα θα παρω και ισως και PANASONIC. Σας ευχαριστω και συγγνωμη για το μακροσκελες του thread.

Απάντηση: PANASONIC 42PV60 ΚΡΙΤΙΚΗ...

Φιλε route66, το πιο σημαντικο ειναι οτι την χαιρεσαι εσυ που την αγορασες. Οι γνωμες φυσικα ολων των υπολοιπων μελων και μη μπορει να ειναι ιδιες με τις δικες σου ή και αντιθετες. Αυτο δεν πιστευω οτι εχει σημασια, αφου η εικονα στα ματια του καθενος ειναι διαφορετικη.
Προσωπικα, επειδη την εχω δει απο κοντα αρκετες φορες, θα συμφωνησω μαζι σου. Προκειται για μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις στην ποιοτητα εικονας.

Να την χαιρεσαι και σε ευχαριστουμε για τα σχολια σου. :ernaehrung004:

Αν εχεις χρονο, βαλε και καμια φωτογραφια.
-bye-

Tην πηρα 2.000 ευρω απο Κωτσωβολο. (μου εγινε καλυτερη τιμη) απο 2.300

Παιδες δυστυχως δεν εχω ψηφιακη μηχανη οποτε λιγο δυσκολο αυτο να γινει αν εχει καποιος φιλος τοτε κατι θα γινει. Αυτο που επισης θα ηθελα να προσθεσω στο thread μου ειναι οτι ξεχασα να πω για την βαση της. Στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου ηταν σαν παπια, τωρα μαλλον με τον καιρο την συνηθιζω περισσοτερο.Ισως ειναι το μονο σημειο που υστερει εμφανισιακα.

Η πλασμα εχουν καπως καλυτερη εικονα στο Μαυρο και ειδικα οι πανασονικ ειναι πολυ καλες σε εικονα ......
το διαπιστωσα πριν λιγο καιρο οπου εβλεπα πολλες συσκευες μαζεμενες .......... εδω ...

www.saturn.de

Panasonic TH-42PV60E.

ΛΟΙΠΟΝ...ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ Η
Panasonic TH-42PV60E.
ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ:
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ-ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΑΡΙΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ,ΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΨΟΓΗ,ΣΤΟ NOVA Η ΓΝΩΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΕΤΟΥ ΕΝΩ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΡΤ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ!!!
ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ CONTRAST ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ 32ΑΡΑ SONY ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ TO ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE MENOY ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!ΤΕΛΙΚΑ......ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!

Re: Panasonic TH-42PV60E.

ΛΟΙΠΟΝ...ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ Η
Panasonic TH-42PV60E.
ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ:
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ-ΠΛΑΣΤΙΚΟ.
ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΑΡΙΣΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ,ΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΨΟΓΗ,ΣΤΟ NOVA Η ΓΝΩΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΕΤΟΥ ΕΝΩ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΡΤ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ!!!
ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ CONTRAST ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ 32ΑΡΑ SONY ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ TO ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE MENOY ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!ΤΕΛΙΚΑ......ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!
μου κεντρισες το ενδιαφερον,παω να την δω(το που δε ξερω! mediamarket?)

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

TO MEDIAMARKT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ(1799)ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ELECTRONET 1450.ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ.......

Καλορίζικη και καλοθέατη!!

Την είχα δεί στο Fnac την προηγούμενη εβδομάδα στα 1499 Ευρώ (που απο οτι κατάλαβα απο μια σύντομη συζήτηση με τον - διαβασμένο - πωλητή ειναι "διαπραγματεύσιμη"). Να πώ οτι στην θεαση αναλογικού σήματος η διαφορά της απο τις LCD που ειχε εκεί (και δείχνανε ολες το ιδιο πρόγραμμα) ήταν η μέρα με την νύχτα υπέρ της Panasonic και ειδα οτι αρκετός κοσμος την κοιτάζε με ενδιαφέρον

Πραγματικά πολύ καλή περιπτωση για οποιον ενδιαφέρεται για Plasma με λογικό κόστος :grandpa:

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Φιλε dp88, καλωριζικη :ernaehrung004:

Εκανες πολυ καλη επιλογη, αφου η συγκεκριμενη μαρκα στις Plasma τηλεορασεις, μαζι με τη Pioneer, ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα. Θα περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις σου.

-bye-

Πολύ καλή επιλογή. Καλορίζικη και καλές τηλεθεάσεις…

μου κεντρισες το ενδιαφερον,παω να την δω(το που δε ξερω! mediamarket?)

Υπαρχει για να την δεις εκει.
Απο τιμη καπου στα 1600 ειναι στα MM.
Εκει την ειδα και εγω πριν 3 μερες, ειδα και την 427XD και ολες τις αλλες.
Δεν μου εκανε εντυπωση καθως εχουμε μπει πλεον σε ενα τριπακι ευκολιων και εξοπλισμου. Και εκει πασχει η pana. 1 tuner, οχι pip-pap. Ειναι καλη για οποιον την θελει κυριως για ταινιες.
Παντως ειναι καλη σαν εικονα (οπως ολες οι πλασμα).
Στην αγορα παιζει μεχρι και λιγο κατω απο τα 1400, αλλα οχι σε μεγαλα μαγαζια. Γερμανια ξεκιναει απο τα 1200.

Τελος εχω ακουσει απο αλυσιδα οτι εχει αποσυρθει.( ;! )