Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Πολυ καλη τηλεοραση σε πολυ καλη τιμη.:ernaehrung004:

Αληθεια μηπως εχει ακουσει καποιος ποτε θα βγει η PV70?

Μάλλον εάν κρίνω ότι τα μοντέλα της τα βγάζει κάθε Μάρτιο, τότε υπολογίζω Μάρτιο 2007… :grandpa:

Στην αγορα παιζει μεχρι και λιγο κατω απο τα 1400, αλλα οχι σε μεγαλα μαγαζια. Γερμανια ξεκιναει απο τα 1200.

Τελος εχω ακουσει απο αλυσιδα οτι εχει αποσυρθει.( ;! )

Το κακό με τα Γερμανικά sides είναι ότι δεν διαβάζω Γερμανικά και δεν καταλαβαίνω τι γράφουν! :damnyou:
Τώρα αυτός που σου είπε ότι αποσύρθηκε ή νέος στην δουλειά είναι ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή κάποιο άλλο μοντέλο προωθεί! :Banane0:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ...Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ HDMI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ DENON 1920.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΝΙΣΕΙ ΛΙΓΟ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ-ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΟΛΗΤΙΚΗ-ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΤΟ CONTRAST.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

πριν απο λιγες μερες ειχα παει σε ενα ΜΕΔΙΑ ΜΑΡΚΤ εδω κοντα μας και ειχα παρατηρησει οτι οι ΠΛΑΣΜΑ Πανασονικ και Πιονεερ παιζανε απο πολυ καλα εως αριστα σε σημα 720ρ απο δορυφορο !!!
εντυπωση μου ειχε κανει η φυσικοτητα και τα χρωματα αλλα και η ελειψη τεχνουργηματων .....

καθως και σε υλικο DVD απλο ειχαν ενα κλικ πιο πανω εικονα απο τις LCD .....

αν εξαιρεσουμε την καταναλωση και την θερμοτητα που βγαζουν οι ΠΛΑΣΜΑ το καλοκαιρι .....δεν βρισκω λογω να μην επιλεξει καποιος ΠΛΑΣΜΑ ....
το μπερν ιν με λιγη προσοχη το γλιτωνεις .....

Λογω μεγαλυτερης καταναλωσης ενεργειας μερικες πλασμα θερμαινονται ποιο πολυ και αυτο μπορει το χειμωνα να μην ειναι προβλημα (καθε αλλο, λειτουργουν και ως καλοριφερ, χαχα) το καλοκαιρι ομως υπαρχει ενα μικρο προβλημα και για τις ιδιες που κινδυνευουν απο υπερθερμανση, και για εμας που μας ζεσταινουν επιπλεον τον χωρο. Αυτο εννοει ο Ευαγγελος, αλλα:

Αυτο οντως συμβαινει στις μισες περιπου πλασμα. Οι υπολοιπες μισες ειναι ελαχιστα ποιο ζεστες απο τις αντιστοιχες lcd καμια φορα και καλυτερες. Εχω ελεγξει παρα πολλες πλασμα και lcd και υπαρχουν πλασμα που ζεσταινονται αρκετα. Οπως υπαρχουν και καποιες lcd που ζεσταινονται πιο πολυ απο "καλες" πλασμα. Σε μεσο ορο ομως οι πλασμα θερμαινονται περισσοτερο, αλλα δεν ειναι η κατασταση οπως ηταν πριν 3-4 χρονια! Ευτυχως εχουν πεσει οι καταναλωσεις και δεν ειναι τοσο εντονα τα πραγματα Ευαγγελε.

ο ΜΑΤΡΙΧ πιο πανω επεσε 100% μεσα στο θεμα μου !

οι ΠΛΑΣΜΑ το καλοκαιρι υποφερουν !!!!!!!! ΟΧΙ ΟΛΕΣ !!!!! μερικες εχουν ηδη προνοησει το εργοστασιο και εχουν ανεμηστηρες ......

αλλα οσες εχουν παθητηκη ψυξη υποφερουν .
το πανελ μπροστα μπορει σε συνθηκες καυσωνα να φτασει 70 βαθμους !!!!!!!

σκεφτητε .... ειναι σαν να κανει 40 βαθμους ζεστη και εσεις να βαζετε και σομπα στο σαλονι ...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μεριμνησετε για ανεμηστηρα η ανοιχτα παραθυρα !!!!!

στις Βορειες χωρες της Ευρωπης αυτο δεν ειναι προβλεμ αλλα στην Ελλαδα τα καλοκαιρια ειναι .....

ας πει και καποιος που εχει ΠΛΑΣΜΑ τη γνωμη του επι τουτου ...

Last edited:

Εχω ελεγξει παρα πολλες πλασμα και lcd και υπαρχουν πλασμα που ζεσταινονται αρκετα. Οπως υπαρχουν και καποιες lcd που ζεσταινονται πιο πολυ απο "καλες" πλασμα. Σε μεσο ορο ομως οι πλασμα θερμαινονται περισσοτερο, αλλα δεν ειναι η κατασταση οπως ηταν πριν 3-4 χρονια! Ευτυχως εχουν πεσει οι καταναλωσεις και δεν ειναι τοσο εντονα τα πραγματα Ευαγγελε.

Πως μπορώ να την ελέγξω και εγώ την δική μου; (Pioneer PDP-427xd) :grandpa:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Πως μπορώ να την ελέγξω και εγώ την δική μου; (Pioneer PDP-427xd) :grandpa:

βαλε ενα καλο θερμομετρο μπροστα στο πανελ το καλοκαιρι με ζεστη και αστο καμια ωρα να δεις ποσο φτανει και μετα βλεπεις ......

για τη συγκεκριμένη τηλεόραση ειχα γράψει και εγώ παλιότερα , την ειχα δει κατ επανάληψη και μου ειχε αρέσει παρα πολύ. Ειδικά σε επίγειο τηλεοπτικο σήμα (και προπαντων σε ποδόσφαιρο ήταν οτι καλίτερο είχα δεί σε plasm & lcd)Ήμουν έτοιμος να την αγοράσω αλλά διάβασα στο AvForums πολλά παράπονα με ένα προβλημα που παρουσιασαν πολλά κομμάτια. Πρόκειται για το colour banding. Aν πάτε στο AvForums θα δείτε στη κατηγορία "Video components/Plasma Flat Panel Televisions" ενα τοπικ με τίτλο "Color problems in my Panasonic PV60/PX60" . Εχουν και φωτογραφίες για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται. Μιλάμε για πολύ χάλια αν σου τύχει τετοιο κομμάτι. Ελπίζω φίλε να μην έχει πεσει σε τετοια περίπτωση. Ελεγξε το σε παρακαλώ και ενημερωσε μας.Tσεκάρισε το μάλιστα με συγκεκριμένες σκηνές απο ταινίες που αναφέρονται εκει για να είσαι σίγουρος(Collateral,Hitler κτλ)
Και σόρι αν σε ξενέρωσα !!!

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=394430
Αυτό είναι το link για να μη ψάχνετε.
Επίσης να προσθέσω πως σήμερα πήγα σε ενα κατάστημα εδώ στη Λάρισα γιατι εμαθα πως ειχε φέρει την Ηitachi 9700. Eπαιζε δίπλα σε μια Panasonic pv60. Εβαλα τον υπάλληλο να τις ταίσει με ιδια ακριβώς σημα δηλ ιδιο επιγειο τηλ σημα , ιδιο dvd player και ίδια ταινία και έκανα συγκρίσεις. Η Ηitachi είναι σαφώς καλίτερη σε όλους τους τομείς (χρώμα, μαύρο, κινηση, ευκρίνεια και είναι ΠΟΛΥ ομορφότερη). ΟΜΩΣ κοστίζει γύρω στα 2300 ευρώ!!! Εχει βεβαια 1024Χ1080 ανάλυση, ψηφιακό δέκτη κτλ. είναι πάνελ νεότερης γενιάς (ήδη η panasonic εχει βγάλει νεα σειρά την 600 που είναι φοβερή αλλά πλησιάζει στο κοστος την Hitachi). Συμπερασματικά η panasonic pv60 πρέπει να είναι best buy στα λεφτά της σήμερα. Δεν έχω δει την Pioneer για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.Ψήνομαι πάντως για τη Hitachi την οποία μου τή δίνει 100ευρώΧ24δόσεις=2400 ευρώ.

(ήδη η panasonic εχει βγάλει νεα σειρά την 600 που είναι φοβερή αλλά πλησιάζει στο κοστος την Hitachi). Συμπερασματικά η panasonic pv60 πρέπει να είναι best buy στα λεφτά της σήμερα. Δεν έχω δει την Pioneer για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.Ψήνομαι πάντως για τη Hitachi την οποία μου τή δίνει 100ευρώΧ24δόσεις=2400 ευρώ.

Μαζί βγήκανε με την 60, απλά η 600 είναι η έκδοση «πολυτελείας» της Panasonic! :grandpa: -bye-

Ε τότε πρέπει να είναι πολύ πολυτελής γιατί "πιάνει" τα 2300 ευρώ!!
1087.gif

για να καταλαβεις χλιδα.. η Hitachi έχει τηλεκατευθυνόμενη βάση !!!!

Υ.Γ. Ήταν και μια άλλη βραδία που ανταλλάσαμε ποστς εμείς οι δύο ε? Πάλι ξενυχτούσαμε.

ΡΕ FUNKIA ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ CONTRAST ΤΗΣ?

Ήμουν έτοιμος να την αγοράσω αλλά διάβασα στο AvForums πολλά παράπονα με ένα προβλημα που παρουσιασαν πολλά κομμάτια. Πρόκειται για το colour banding.

Το ειχα αναφερει το προβλημα αυτο:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=81266&postcount=39

Επισης αν δεις στο ιδιο forum οι Panasonic και οι Pioneer ακομα αντιμετωπιζουν φαινομενα burn in αν και συνηθως οχι μονιμα (image retension). Θυμαμαι μερικους που εβλεπαν το σκορ απο ποδοσφαιρικο αγωνα στην οθονη δυο μηνες μετα το μουντιαλ!

Θυμαμαι μερικους που εβλεπαν το σκορ απο ποδοσφαιρικο αγωνα στην οθονη δυο μηνες μετα το μουντιαλ!

Ήταν για να το εμπεδώσουν καλύτερα! :flipout: