Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ΡΕ FUNKIA ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ CONTRAST ΤΗΣ?

Σου ζήτησα συγνώμη αν σε ξενέρωσα μη με βαράς !!!:twoguns:
Έπρεπε ομως να το αναφέρω και εγώ. Για αυτό εξάλου γουστάρω το ιντερνετ και χώρους σαν το avclub : δεν μένει τίποτα κρυφό, αργά η γρήγορα θα βγεί στην επιφάνεια και πως υπάρχει η ωριμότητα να αναφέρω ΑΝ υπάρχει πρόβλημα σε μια συσκευή. Εξάλλου πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης να εχεις πέσει σε τέτοια παρτίδα.
Απο φαίνεται το προβλημα δεν είναι στο πανελ αλλα στο processing unit.
Δεν ξέρω αν μπορώ εδώ να βάλω μερικές φωτογραφίες που εχω κατεβάσει απο το avforums εννοώ αν είναι δεοντολογικό η οχι. Αν είναι οκ ας μου πουν οι admins για να μη παιδεύονται τα άλλα μέλη ...

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Καλησπερα και απο μενα. Εχω την Panny περιπου 6 μηνες και εχω να πω μονο πολυ καλα λογια. Τοσο ξεκουραστα και γεματα χρωματα και απιστευτο μαυρο νομιζω οτι δεν εχω ξαναδει σε πλασμα ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Βεβαια εγω την πηρα πιο ακριβα απο οτι την πηρανε καποια μελη τωρα αλλα δυστυχως μολις ειχε πρωτοβγει στην αγορα. Δεν το εχω μετανοιωσει καθολου και οσοι φιλοι την εχουν δει να παιζει πραγματικα μου εχουν πει τα καλυτερα λογια. Σε τηλεοπτικο σημα ειναι απλως αξιοπρεπης ( και οχι σε ολα τα καναλια) αλλα σε ΗDMI συνδεση με το 989 ειναι απλως απαιχτη.

Re: Panasonic TH-42PV60E.

ΧΑΖΕΥΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΛΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ PANASONIC ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΉΛΕΟΡΑΣΗΣ(HDMI,VIERA ΚΤΛ).ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Αν δεν ειχε αυτοκολητο μπορει και να μην σημαινει τιποτα , μπορει ομως και να σημαινει οτι ειχαν ανοιξει το κουτι στο καταστημα και το ειχαν βγαλει. Μπες στο κρυφο μενου να δεις ποσες ωρες λειτουργιας εχει.

Περίμενε…
Το αυτοκόλλητο μάλλον ´το βάζουν όταν την βγάλουν από το κουτί και μετά, σωστά;
Δεν νομίζω στο εργοστάσιο μετά την κατασκευή να τις κολλάνε και αυτοκόλλητα από πάνω. Εάν ήθελαν δεν θα το χάραζαν πάνω στον σκελετό της;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΙΛΑΩ?Η 26ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η SONY ΕΙΧΕ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ BRAVIA ENGINE,HDMI,HDREADY ΚΤΛ...ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η TV ΗΡΘΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERTECH ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?

δεν το νομίζω, αλλά δες και αυτό που σο γράφει ο Rivers...

Μονο μην πειραξεις τιποτα στο κρυφο μενου γιατι μετα θα χρειαστεις τεχνικο για να φερει την τηλεοραση στις αρχικες ρυθμισεις.

η τηλεοραση οταν την πηρα καινουργια ειχε πανω τα αυτοκολητα τα οποια φυσικα τα εβγαλα μετα.Οταν ειναι καινουργια ΠΡΕΠΕΙ να εχει τα αυτοκολητα επανω.

η τηλεοραση οταν την πηρα καινουργια ειχε πανω τα αυτοκολητα τα οποια φυσικα τα εβγαλα μετα.Οταν ειναι καινουργια ΠΡΕΠΕΙ να εχει τα αυτοκολητα επανω.

Αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις. Ισως να τα εβγαλαν στο μαγαζι για καποιο λογο.

με intersys που μιλησα μου ειπαν οτι καποια κομματια δεν εχουν.το ιδιο μου ειπαν και στα mediamarkt αλλα και στον "κοσμα" στην στοα φεξη.η τηλεοραση παντως μετα απο εξωνυχιστικο ελεγχο δεν δειχνει κατι υποπτο(δακτυλιες,γρατζουνιες...).τωρα στο service menu δεν καταλαβα ποια ενδειξη ειναι οι ωρες λειτουργιας!!

Τοτε ισως δεν αξιζει τον κοπο να ανησυχεις. Μπορει απλως να μην εβαλαν αυτοκολητο σε καποια παρτιδα η κατι τετοιο.

ετσι πιστευω και εγω.επισης μου ειπαν οτι εαν ηταν απο service θα ειχε καποια καναλια συντονισμενα και δεν θα ξεκιναγε απο το πρωτο μενου επιλογη χωρας,αυτ.συντονισμος κτλ..

Δε νομίζω πως ισχύει αυτό. Στην πρώτη philips 37pf9830 που είχα παραλάβει είχε πάνω δαχτυλιές, σκόνη και στραβά κολλημένο αυτοκόλλητο. Κι όμως ξεκίνησε κανονικά από το πρώτο menu (επιλογή γλώσσας, χώρας, κλπ.). Α! Και είχε 2 ώρες περίπου στο counter....