Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

δεν ξερω.εμενα αυτα μου ειπαν και νομιζω οτι εαν κατι περιεργο υπηρχε εστω και μια δακτυλια στην οθονη θα την ειχε η κατι θα φαινοταν καπου!τελος παντων τρελαθηκαμε τωρα για ενα αυτοκολλητο και μαλλον δεν σημαινει τιποτε.απλα επηρεασμενος απο παλαιοτερη περιτωση με εναν av ενισχυτη την ακουσα!!
 
Re: Panasonic TH-42PV60E.

dp88 τελικά παρατήρησες τίποτα σχετικά με το πρόβλημα με τα χρώματα που σου ειχα αναφέρει? Πες μου γιατί σκέφτομαι να τη χτυπήσω και εγώ γιατί η τιμή της είναι πλέον πολύ δελεαστική.
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

προς το παρον κανενα!μετα απο περιπου 20 μερες μαζι της ειμαι πολυ ικανοποιημενος.ζωντανη εικονα,αψογη κινηση,ευκρινεστατη.απλα οπως ειχα αναφερει και στην αρχη το μονο που με "χαλαει" ειναι το υψηλο contrast(που εχουν ολες οι plasma αλλα ειδικα αυτη..!)και στις βραδυνες θεασεις μεχρι να την συνηθισω θα μου παρει λιγο χρονο.ειδικα απο το nova που εχει απαραδεκτη εικονα τα λευκα μοιαζουν "καμενα" και πιστευω οτι εκει αν μπορουσε η τηλεοραση να "κατεβασει" λιγο το contrast της θα ερχοταν καλυτερα στο ματι.οτιδηποτε αλλη πληροφορια θελετε εδω ειμαι..
 
Re: Panasonic TH-42PV60E.

Ωραία φίλε. Χαίρομαι που δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Η τηλεόραση σου είναι made in Spain? Κύτα σε παρακαλώ και ενημέρωσε με.
 
Re: Panasonic TH-42PV60E.

Ευχαριστώ πολύ.
Μου την δίνουν 1490 ευρώ σε 24 άτοκες δόσεις και είμαι ένα τικ πριν πω το ναι.
 
Re: Panasonic TH-42PV60E.

Λάρισα, και "Ηλεκτρονική Αθηνών" και "Expert". Mετά από παζάρια μου τη δίνουν στην τιμή αυτή με 24 άτοκες.
Μάλλον θα την πάρω και ελπίζω να μη πέσω σε κανένα κομμάτι "μυστήριο".
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

4 μετρα-μια χαρα-γεμιζει το ματι μου.κοιτα μονο εγγυηση intertech.δινει 2 χρονια.τωρα κομματι μυστηριο πιστευω οτι μπορει να σου κατσει σε οποιοδηποτε ειδος.ποσα ελλατωματικα μοντελα εχουν κατσει σε μεγαλες εταιριες αυτοκινητων και οχι μονο?παραγωγη ειναι και νομιζω οτι ειναι λογικο.το θεμα ειναι να μην εισαι ο "τυχερος"!
 
Re: Panasonic TH-42PV60E.

funkia εαν δεν την χτυπησες ακομη περιμενε.....μετα απο λιγο χρονο που βρηκα το σ/κ(επιτελους)ασχοληθηκα λιγακι με την τηλεοραση και οπως εγραψα και σε ενα αλλο θεμα που εχω ανοιξει ειχα καποια προβληματακια(δες με τιτλο "τι εγινε ρε παιδια?".σημερα λοιπον συνδεσα το laptop(ενα ibm)με την tv για να δω κατι hd trailers που εχω κατεβασει.ολα καλα,ολοζωντανες εικονες,ωραια χρωματα...να ομως σε ενα trailer με ονομα amazon σε μια σκηνη με ηλιοβασιλεμα και στο σκοτεινιασμα της σκηνης να σκαει το καψιμο(color banding-ετσι νομιζω) στα συνεφα.καλως τα παιδια....!!!!!δεν ξερω, μια υποθεση κανω γιατι μολις το ειδα σε θυμηθηκα.δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω(η καρτα γραφικων του laptop,το τραιλερ)παντως το ψαχνω ακομα!!
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Φιλε dp88, πως εκανες τη συνδεση του λαπτοπ με την τηλεοραση?
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Εκανες δηλαδη pixel mapping κανονικα. Εκανες τις απαραιτητες ρυθμισεις ομως μετα στην εικονα? Γιατι αν δεν εκανες, ειναι φυσικο σε καποια trailers να εχεις αυτα τα φαινομενα που αναφερεις με το καψιμο κι ολα αυτα...
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

τι εννοεις ρε πανο?μετα εκανα και στο superman return που αναφερεται στο αγγλικο forum σαν τιτλος δοκιμης και μου το εσκασε σε 2 σκηνες.ξερω ρε γ....ο...παω να σκασω!!μακαρι να κανω λαθος
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Μην αγχωνεσαι. Να τα παρουμε ενα ενα. Καταρχην εχεις κανει κανενα καλιμπραρισμα της τηλεορασης σου με καποια απο τις πηγες που χρησιμοποιεις ή παιζει με τις default ρυθμισεις η τηλεοραση?
 
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Πως εννοεις το "πειραγμενες"? Με το ματι τις πειραξες ή με καποιο ειδικο δισκακι με patterns?