Αγαπητέ nmastro καλωσήρθες στο club και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
μια σημείωση: αυτό που έγραψα για το γράμμα στο τέλος ΔΕΝ μου το είπε κάποιο κατάστημα,αλλά η INTERTECH η επίσημη αντιπροσωπεία της Panasonic στην χώρα μας...δεν ξέρω τι να πω...επειδή σε βρίσκω ιδιαίτερα πληροφορημένο...
βρες μας που αντιστοιχούν τα συγκεκριμένα γράμματα...
Καλό απόγευμα!!
Η pv60 δεν έχει dvb-t ενώ η px60 έχει.
Αυτή είναι η διαφορά τους.
Φιλε μας καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ !!!
Εαν ψάξεις ολα τα σχετικά φορουμς θα βρείς διαφορα πράγματα θετικά και αρνητικά για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεόραση. Κατά τη γνώμη μου ειναι φυσιολογικό αφού ο παράγοντας "ποιότητα απεικόνισης" εξαρτάται απο εκατοντάδες πράγματα τα οποια στα όρια του εφικτού λαμβάνονται μεν υπόχη απο τους σχεδιαστές / κατασκευαστές των εταιρειών αλλά συχνα κατι θα ξεφύγει. Μην ξεχνάμε οτι περα απο τις δυνατότητες του κάθε πανελ (που ειναι δεδομένες) την σημαντικοτερη δουλειά κανουν τα ηλεκτρονικά της συσκευής και κυρίως ο scaler. Αν και οι επεξεργαστές που κανουν την συγκεκριμένη εργασία (upscaling/downscaling) ειναι πλεον πολυ ισχυρα τσιπ εν τουτοις η ποιότητα και ο σχεδιασμος του software (firmware) που τρέχουν καθοριζει σε μεγάλο βαθμο το τελικο αποτέλεσμα. Πάντα ομως κατι θα ξεφύγει..
Η τηλεόραση που πήρες ειναι αριστη από ολες τις απόψεις στην κατηγορία τιμής της Δεκαδες τεστ και review σε ολα τα σχετικά εντυπα το επιβεβαιώνουν και αυτο δεν αλλάζει εαν σε 2-3 περιπτώσεις αποκλίνει από το τέλειο. Επίσης καλό ειναι να κοιτάζουμε τα φορουμς αλλά πάντα με θετική σκέψη και συνδιαζοντας πληροφορίες να βάζουμε τα πραγματα στο σωστό τους πλαίσιο.
Οταν εγώ αγορασα την δική μου LCD ειχα ψάξει καλά (οπως και εσύ) και αντιστοιχα ειχα βρεί διάφορες θετικές και αρνητικές κριτικές τόσο απο reviews όσο και σε ξεχωριστά φορουμς . Αυτό δεν με αποθάρρυνε στην τελική μου επιλογή και πιστεψέ με δεν το μετανοιωσα ούτε στιγμή. Και βέβαια δεν θα σκάσω εαν στην σκηνή 1:35 στο κεφάλαιο 3 στο έργο ΑΒΓΔ
μου εμφανίζει λιγο πιο εντονο μώβ ή φουξια ή λιλά :music-smiley-005: :music-smiley-005: οταν η συνολική ποιότητα θέασης ειναι πολύ καλή έως άριστη.
(Παρένθεση : Η Panasonic ειναι πολύ καλύτερη απο την δική μου και εαν αγόραζα τώρα και με ενδιεφερε η κατηγορια τιμης που παίζει θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια..:ernaehrung004: )
σε αυτες που δεν εχουν sd πως γινεται το update?
mmastro κατσε να ερθει με το καλο και βλεπουμε.νοιωθω και τυψεις γιατι ισως τελικα επηρεασμενος απο τοσα που γραφτηκαν να πανικοβληθηκα τσαμπα και απλα να ηταν θεμα ρυθμισεων.
αντε με το καλο.εγω σημερα μιλησα με intertech(με εναν πολυ προθυμο να ακουσει τεχνικο)και μου ζητησε να του στειλω screenshot στο mail του.το απογευμα θα παω να νοικιασω τα "περιεργα" dvd που κανουν το προβλημα και θα σας ενημερωσω το βραδακι(αντε...με βαλατε στην πριζα!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.