Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπράβο στην Panasonic!!!

Φίλοι μου καλό απόγευμα και χρόνια πολλά!!!
Λοιπόν χθες το βράδυ-όπως σας είχα γράψει-πήγα στο σπίτι ενός φίλου για να δω την PV60E που μόλις πριν από λίγες ώρες είχε αποκτήσει…
Για να μην πολυλογώ έπαθα ΣΟΚ από την εικόνα που είδα…Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου…δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο φίλος έδωσε-μόνο- 1450 ευρώ και έχει τέτοια εικόνα…
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας πω ότι έχει πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα(από κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας)..όμως-το ξαναγράφω-δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η τηλεόραση παίζει τόσο καλά…

Για τι να πρωτογράψω ???...για την τρισδιάστατη εικόνα της ,,για τα φυσικά χρώματα της ,για την ευγενική της φωτεινότητα(που δεν είναι επιθετική σαν των-περισσότερων-Lcd) και –πάνω-απ’ όλα για το καταπληκτικό της μαύρο…συγκρίνεται στα ίσια με την εικόνα που έχω από την-κορυφαία-32άρα CRT PHILIPS 9618…και όλα αυτά στις 42 ίντσες,όχι στις 32….
Το αστείο είναι όταν την συνδέσαμε με ένα πανάρχαιο-εξαετίας- dvd player PIONEER και με σύνδεση RGB scart…η τηλεόραση δεν καταλάβαινε τίποτα…
Βάλαμε το STARWARS : Η εκδίκηση των Σιθ…και έπαιξα λίγο με το THX Optimazer ρυθμίζοντας-πρόχειρα-φωτεινότητα,αντίθεση,τα λευκά,τα μαύρα και το sharpness..η τηλεόραση κεντούσε…ούτε κολλήματα στην κίνηση,ούτε τίποτα….ο scaler της ζωγραφίζει…φαντάσου να τη συνδέσεις με HDMI και να την ταϊσεις με σήμα 1080i/p…

Φίλε dp88 και nmastro και οι υπόλοιποι,ούτε color banding ,ούτε purple snakes..ούτε τίποτα…
είχα μαζί μου το MATRIX III ….δεν παρατήρησα τίποτα…ξεστραβώθηκα και δεν είδα καμιά ατέλεια…
ο Πάνος-σε παραπάνω μήνυμά του έχει δίκιο-δεν σημαίνει τίποτα,αν κάποιοι εγγλέζοι είδαν πρόβλημα…δεν σημαίνει ότι το μοντέλο είναι προβληματικό…

Έφυγα κατενθουσιασμένος και μόλις πήγα σπίτι και άνοιξα την 32άρα νόμιζα ότι κοιτούσα από κλειδαρότρυπα…μου ήρθε να την πετάξω από το μπαλκόνι και είναι και 60 κιλά η άτιμη…

Λοιπόν τελειώνοντας το 2006 και έχοντας δει αρκετές τηλεοράσεις ,μπορώ να γράψω-με ειλικρίνεια-ότι το τίτλο της ΠΙΟ ΤΙΜΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΗΣ τηλεόρασης για το 2006 τον κερδίζει(κατά την γνώμη μου) η PANASONIC TH-42PV60E!!!! :award: :award:

ΥΓ: φωτογραφίες αύριο..γιατί κάτι έπαθε-χθες-η ψηφιακή μου και θα την φωτογραφίσω σήμερα…ίσως ήθελα μια ευκαιρία για να την ξαναδώ!!!:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Νασο-τσεκαρω και εγω το βραδακι και τα λεμε.οχι τιποτε αλλο αλλα να μου φυγει η περιεργεια!!!(και η αγωνια!!)

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Χαίρομαι που λες αυτά που λες Νάσο.... - για ευνόητους λόγους - :smile:

Παρ´όλα αυτά αν θυμάμαι καλά ελάχιστοι τα είδαν from day one. Ελπίζω να είναι ΠΑΝΤΑ έτσι η τηλέοραση....

Θυμάσαι αν έχει 2 ή 3 ανεμιστήρες???

Ρε αθεόφοβοι δεν την στρώσατε καθόλου την τηλεόραση????

(Για λίγο καιρό και εγώ με RGB scart - μη βαράτε - θα την παίξω με ένα Pioneer 545 μέχρι να πάρω το player/recorder που θέλω...)

Το καλύτερο έργο για να τσεκάρετε είναι μακράν το Panic Room....πάμπολες σκηνές...
(Εννοείται πως θα το τσεκάρω και εγώ μόλις γυρίσω - γιατί παραλαμβάνω και φεύγω μέχρι Τετάρτη)

παιδια δυστηχως το panic room τα εβγαλε ολα στην φορα.δεν χρειαστηκε να παω στην συγκεκριμενη σκηνη γιατι ολη η ταινια στα σκοτεινα σημεια της ειναι γεματη με μοβ αποχρωσεις και περισσοτερο στα σημεια που το backround ειναι στις αποχρωσεις του γκρι,πρασινου,γαλαζιου.

παιδια δυστηχως το panic room τα εβγαλε ολα στην φορα.δεν χρειαστηκε να παω στην συγκεκριμενη σκηνη γιατι ολη η ταινια στα σκοτεινα σημεια της ειναι γεματη με μοβ αποχρωσεις και περισσοτερο στα σημεια που το backround ειναι στις αποχρωσεις του γκρι,πρασινου,γαλαζιου.

ΝΑ ρωτήσω - προτείνω κάτι : Μπορουμε να τσεκάρουμε πώς συμπεριφέρεται στην συγκεκριμένη ταινια 2-3 ανταγωνιστικές υλοποιήσεις αλλων εταιρειών με παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά ? Πιστεύετε οτι εχει κάποιο νόημα ?

Παντως δεν μπορώ να το καταλάβω... Σχεδον ολοι πλέκουν εγκώμια για την συγκεκριμένη συσκευή. Και οσοι την έχουμε δει από κοντά λεμε μονο τα καλύτερα λόγια ..................

Γιωργο δεν ειναι θεμα ποιοτητας εικονας αλλα τεχνουργηματων που βγαζει η τηλεοραση και δεν ειναι παραξενια που την βλεπουμε μονο εμεις-μεχρι και η γυναικα μου που δεν ασχολειται το πηρε χαμπαρι!!!
ζητωωωω!ειμαι ο μοναδικος Ελληνας που απεκτησε μια pv60e με προβλημα!!
τα εχω παρει στο κεφαλι.....κοντευω να σκασω

Γεια σας παιδιά και Χρόνια πολλά!!!
Την τηλεόραση την πήρα και εγώ τελικά πριν καμμιά βδομάδα. Πριν απο 20 μέρες ομως ειχα σοβαρότατο πρόβλημα υγειας του πατέρα μου και δεν σας διάβασα καθόλου , δεν ασχολήθηκα καθόλου. (ευτυχώς αύριο βγαίνει απο το νοσοκομείο γερός!!!). Ισως επειδή πέρασα 20 φριχτές μέρες και κατάλαβα για ακόμη μια φορά πως τα άψυχα αντικείμενα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ σας λέω και να εμφανίσει ολα αυτά τα "φίδια" δεν πρόκειται" να σκάσω!!!
Πάμε λοιπον στο θέμα.
Πριν απο πολύ καιρό σας είχα ενημερώσει για αυτό το προβλημα με τις pv60. Ειχα διαβάσει 100 αδες ποστς. ΟΜΩΣ 100αδες ποστς ειχα διαβάσει για προβλήματα για όλες τις τηλεοράσεις.
Τελος παντων απο τις ταινίες που ανάφεραν στο AVForums ειχα προχειρη το Sin City. Το πήρα λοιπόν και πήγα στο κατάστημα. Το εβαλα να παίξει , πρόσεξα προσεκτικά αλλά ήταν "καθαρό". Την αγόρασα λοιπον εχοντας υπόψιν πως ΜΠΟΡΕΊ και να μου παρουσιάσει πρόβλημα.
Δεν εχω ασχοληθεί και πολύ ομως. Σε τηλεοπτικο σημα εχω μετριότατη εικόνα ΟΜΩΣ εχω και χάλια ληψη (και στην crt μου χάλια εβλεπα). Θαμπάδα και πολύ θόρυβο.
Στο dvd (ενα recorder της Lg σε Hdmi) καλή εικόνα.
Το πρόβλημα πάντως το είδα ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε ΣΥΝΝΕΦΑ στην ταινία "Μικρόκοσμος" η οποία αρχίζει με σύνεφα.!!!
Οπως σας είπα δεν τρελλαίνομαι κιόλας.
Εγώ και οι ανθρωποι μου να είναι καλά και τα άλλα βρίσκονται.
ΙΣΩΣ να μη πάω να πάρω το Panic Room για να δω τα μπινελίκαι και σπαστώ!!!

Δεν ξέρω που είνα κατασκευασμένη η δικιά μου (οπως σας είπα απλά την συνέδεσα).
Εχει πάντως 3 ανεμιστήρες και η συσκευασία ήταν σε μονό κουτί.
Απο αυριο που ξεκινάνε και οι διακοπές μου θα την ψάξω και θα σας πω
Αυτά προς το παρόν.
Φιλε dp88 ηρέμησε, μη τρελαίνεσαι !!!
Αντικατάσταση μπορεί να σου κάνει αλλά και πάλι την ίδια τηλεοραση θα σου δώσει.

φιλε funkia καταρχην περαστικα για τον πατερα σου και σιγουρα για τα αψυχα πραγματα δεν πρεπει να τρελενομαστε.απλα ειναι το γ.......το και η στραβη μεσα στις γιορτες που σε ξενερωνει λιγο.ασε που μετα απο την πρωτη φρικη που εφαγα σημερα πηρα αγκαλια τον γιο μου και......ποια pv60 και πρασινα αλογα.....?θα την βρω την ακρη,αυτα λυνονται.χρονια πολλα και σιδερενιος ο πατερας σου

Απάντηση: Μπράβο στην Panasonic!!!

Φίλοι μου καλό απόγευμα και χρόνια πολλά!!!
Λοιπόν χθες το βράδυ-όπως σας είχα γράψει-πήγα στο σπίτι ενός φίλου για να δω την PV60E που μόλις πριν από λίγες ώρες είχε αποκτήσει…
Για να μην πολυλογώ έπαθα ΣΟΚ από την εικόνα που είδα…Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου…δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο φίλος έδωσε-μόνο- 1450 ευρώ και έχει τέτοια εικόνα…
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας πω ότι έχει πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα(από κεντρική εγκατάσταση πολυκατοικίας)..όμως-το ξαναγράφω-δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η τηλεόραση παίζει τόσο καλά…

Για τι να πρωτογράψω ???...για την τρισδιάστατη εικόνα της ,,για τα φυσικά χρώματα της ,για την ευγενική της φωτεινότητα(που δεν είναι επιθετική σαν των-περισσότερων-Lcd) και –πάνω-απ’ όλα για το καταπληκτικό της μαύρο…συγκρίνεται στα ίσια με την εικόνα που έχω από την-κορυφαία-32άρα CRT PHILIPS 9618…και όλα αυτά στις 42 ίντσες,όχι στις 32….
Το αστείο είναι όταν την συνδέσαμε με ένα πανάρχαιο-εξαετίας- dvd player PIONEER και με σύνδεση RGB scart…η τηλεόραση δεν καταλάβαινε τίποτα…
Βάλαμε το STARWARS : Η εκδίκηση των Σιθ…και έπαιξα λίγο με το THX Optimazer ρυθμίζοντας-πρόχειρα-φωτεινότητα,αντίθεση,τα λευκά,τα μαύρα και το sharpness..η τηλεόραση κεντούσε…ούτε κολλήματα στην κίνηση,ούτε τίποτα….ο scaler της ζωγραφίζει…φαντάσου να τη συνδέσεις με HDMI και να την ταϊσεις με σήμα 1080i/p…

Φίλε dp88 και nmastro και οι υπόλοιποι,ούτε color banding ,ούτε purple snakes..ούτε τίποτα…
είχα μαζί μου το MATRIX III ….δεν παρατήρησα τίποτα…ξεστραβώθηκα και δεν είδα καμιά ατέλεια…
ο Πάνος-σε παραπάνω μήνυμά του έχει δίκιο-δεν σημαίνει τίποτα,αν κάποιοι εγγλέζοι είδαν πρόβλημα…δεν σημαίνει ότι το μοντέλο είναι προβληματικό…

Έφυγα κατενθουσιασμένος και μόλις πήγα σπίτι και άνοιξα την 32άρα νόμιζα ότι κοιτούσα από κλειδαρότρυπα…μου ήρθε να την πετάξω από το μπαλκόνι και είναι και 60 κιλά η άτιμη…

Λοιπόν τελειώνοντας το 2006 και έχοντας δει αρκετές τηλεοράσεις ,μπορώ να γράψω-με ειλικρίνεια-ότι το τίτλο της ΠΙΟ ΤΙΜΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΗΣ τηλεόρασης για το 2006 τον κερδίζει(κατά την γνώμη μου) η PANASONIC TH-42PV60E!!!! :award: :award:

ΥΓ: φωτογραφίες αύριο..γιατί κάτι έπαθε-χθες-η ψηφιακή μου και θα την φωτογραφίσω σήμερα…ίσως ήθελα μια ευκαιρία για να την ξαναδώ!!!:ernaehrung004:

Θελω να πω και εγω τα ιδια με τον ΝΑΣΟ !!!!

την ειδα και εγω πριν 2 μερες ......

απλα κορυφαια εικονα σε τιμη χωμα για 42 ιντζες.....

τωρα για προβληματα δεν ειδα .....

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

dp88 μην τρελλαίνεσαι...η τηλεόραση θέλει καλιμπράρισμα...αν δεν ρυθμιστεί δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα...όλα αυτά που είδες θα μειωθούν πάρα πολύ (έως θα εξαφανιστούν) με σωστή ρύθμιση...δεν θέλω να σε παρηγορήσω ,αλλά τόχω δει σε άλλες τηλεοράσεις...

και φυσικά ο funkia έχει δίκιο...

ο ενθουσιασμός μου για την PV60 δεν αλλάζει...

πέστε μου ποιά τηλεόραση μπορείς ν´αγοράσεις-αυτή την στγμή-με 1450 ευρώ στις 42" και να δείχνει-συνολικά-τέτοια εικόνα????...

εγώ ΔΕΝ έχω δει...

Τώρα τράβηξα αρκετές φωτογραφίες αλλά-επειδή είμαι άσχετος και έχω ψηφιακή της πλάκας-δεν βγήκαν καλές....και βγήκαν με φλας...έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μια φωτογραφία...

επαναλαμβάνω η σύνδεση είναι με RGBscart με dvdplayer της Pionner(τουλάχιστον πενταετίας) και το σήμα που έπαιρνε η τηλεόραση ήταν-φυσικά-576i..

Στην τελευταία φωτογραφία έχω μπει στο service menu(δεν πείραξα τίποτα) και αυτή είναι η πρώτη οθόνη που βλέπεις...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Attachments

• PANASONIC TH-42PV60E 001.jpg
    PANASONIC TH-42PV60E 001.jpg
    49.7 KB · Views: 75
  • PANASONIC TH-42PV60E 013.jpg
    PANASONIC TH-42PV60E 013.jpg
    54.5 KB · Views: 72
  • PANASONIC TH-42PV60E 020.jpg
    PANASONIC TH-42PV60E 020.jpg
    52.3 KB · Views: 82
  • PANASONIC TH-42PV60E 012.jpg
    PANASONIC TH-42PV60E 012.jpg
    135.4 KB · Views: 69
Last edited:

καλημερα σε ολους.νασο,τι καλιμπραρισμα ρε φιλε αφου οπως ειδες και εσυ στου φιλου με χυμα ρυθμισεις δεν ειχες κανενα προβλημα.δυστηχως φαινεται πολυ σοβαροτερο.αυτα τα "φιδια" που κανει σε ολη την οθονη πως θα φυγουν......οοεεοοοο????

αλλο pv60 δεν εχω δει.αλλα οταν μου λες οτι στου φιλου σου δεν βλεπεις κατι και εγω βλεπω ακριβως τα ιδια συμπτωματα με αυτα που εχουν"ανεβασει" οι αγγλοι στην δικια μου ,κατι δεν παει καλα.ειδικα απο το εκτο λεπτο της ταινιας και για λεπτα αρκετα μετα που ο τυπος δειχνει το σπιτι και ειναι ολο το τοπιο με περιεργες αποχρωσεις(ειδικα του γκρι)γινεται χαμος.ασε που γενικοτερα υπαρχει μια αισθηση οτι τα προσωπα και τα αντικειμενα γυρω ειναι ζωγραφιστα!

Tι να πρωτοπώ. Φίλε funkia εύχομαι περαστικά για τον πατέρα σου. dp88 λυπάμαι γιατί σας έβαλα όλους στο τριπάκι να ψάχνετε για προβλήματα στην τηλεόραση. Δεν είχα δει τα posts σας παρά σήμερα το πρωί. Όμως βρήκα κάποιον γνωστό φίλου που την είχε πάρει πριν από περίπου 15 μέρες. Και αυτός δεν είχε παρατηρήσει απολύτως τίποτα. Τον έβαλα (χτες) να τσεκάρει με συγκεκριμένες ταινίες (Panic Room, LOTR, Matrix) και ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμφανίστηκαν και σε αυτόν τα ίδια προβλήματα. Δεν το πίστευε. (Την τηλεόρασή του την είχε καλιμπράρει με ένα DVD από Hitech). Επίσης μου είπε ότι θα προσπαθήσει να τσεκάρει και με Sky με κάνα ντοκιμαντέρ με σκούρα πλάνα και θα μου πει. Στεναχωρέθηκε και αυτός πολύ. Θα επικοινωνήσει με αντιπροσωπία να δει τι θα κάνει.

Το αποτέλεσμα, για μένα, είναι ότι πήγα σήμερα το πρωί και έκανα ακύρωση της παραγγελίας. Δεν το διακινδυνεύω με ΤΙΠΟΤΑ.

Για μένα ή πάω για την Pioneer 4270XD ή ΧΑ από βδομάδα και δίνω 2000+ ευρώ, ή περιμένω λίγο ακόμη να πέσουν οι τιμές και την χτυπάω.
Δυστυχώς στεναχωρέθηκα και εγώ πολύ με αυτή την εξέλιξη. Κρίμα!

@Νάσο: Φίλε μακάρι να εξαφανίζονταν με καλιμπράρισμα...αλλά ΔΕΝ. Διάβασε τα προηγούμενα posts μου και προσπάθησε (το ξέρω είναι πολλά posts!) να διαβάσεις τα σχετικά topics που έδωσα στα ξένα fora.

Αν την καλιμπραρεις σωστα την καθε τηλεοραση, τοτε ναι, εχεις μεγαλη διαφορα στην εικονα, ιδιως αν οι default ρυθμισεις ειναι ψιλοχαλια...
Τα εχουμε πολλες φορες οτι οι προρυθμισεις των τηλεορασεων ειναι ετσι απο το εργοστασιο ωστε να δειχνουν εντυπωσιακα και φωτεινα στα καταστηματα. Επισης και τα demo dvd των εταιριων που βλεπουμε πολλες φορες στα καταστηματα κι εντυπωσιαζομαστε ειναι φτιαγμενα πανω σε αυτες τις ρυθμισεις. Οποτε καταλαβαινεις οτι στα σπιτια μας, οπου οι συνθηκες φωτισμου και το περιβαλλον ειναι διαφορετικο, ποσο επηρεαζεται η εικονα! :grandpa:
-bye-

Πολύ σωστή ενημέρωση φίλε Πάνο, με αυτά τα δισκάκια καλιπράρονται όλες οι tv?

παιδια,να κανω μια ηλιθια ερωτηση....υπαρχει περιπτωση να επηρεαζεται απο κατι(στατικο ηλεκτρισμο,εαν τα ηχεια ειναι κοντα κτλ?μαγνητισμενη αποκλειεται...ετσι?

Χτες είδα δύο απο τις ύποπτες ταινίες: Matrixa Reloaded και ένα LOTR. ΔΕΝ παρατήρησα τίποτα. Να προσθέσω πως το πρώτο dvd που είδα ήταν το SinCity που είναι πολύ δύσκολη ταινία για τηλεόραση. Και εκεί δεν είδα τίποτα, μάλιστα επειδή ήταν η πρώτη που ειδα κατενθουσιάστηκα με την εικόνα. Θα πάω να νοικιάσω σήμερα το Panic Room. Οπως ομως σας είπα ήδη είδα κάτι πρασινίλες στις πρώτες σκηνές του "Microcosmos" η οποία ξεκινάει με σύννεφα και απο ότι φαίνεται τα σύννεφα είναι ευαίσθητα σε αυτό το πράγμα.
Σε τηλεοπτικό σήμα ΔΕΝ μου εμφανίστηκε τίποτα, είμαι σίγουρος για αυτό.
Αν μου το εμφανίσει στο "panic room" τι να πώ?