Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

αποκλείεται...
παιδιά δεν αμφιβάλλω γι αυτά που γράφετε..
αλλά πρέπει νάχετε υπόψη σας ότι αυτό που προβάλλει η τηλεόραση έχει να κάνει με όλο το setup που έχετε...τουτέστιν dvdplayer,καλώδια και τέλος tv...
και όταν γίνεται καλιμπράρισμα,γίνεται για το συγκεκριμένο setup...όταν αλλάξει κάτι,αλλάζουν όλα...
άρα κοιτάξτε και κατά την μεριά των καλωδίων και των players που χρησιμοποιείτε...

Προς Θεού δεν θέλω να σας αλλάξω την εντύπωση,απλά σημπληρώνω τον προβληματισμό...

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Μόλις είδα αυτό....

"Just wend to the shop (here in Barcelona) to see once more the 42px60 before buying one, to my surprise they had changed their TH-42PX60EH on display for a TH-42PX45EH. The specs on the card were identical as the PX60, so was the looks of the Plasma itself and it´s connections (3 scart, 1 comp, 2 hdmi, 1 vga). (I even verified the model number on the back of the plasma to confirm it was in fact a new model and not the px60)

According to the sales man the 42PX45 would is identical to the 42PX60. According to him the 45 is replacing the 60 which they stop producing.

Panasonic does not have any info on this model on their website, only Panasonic.de has some info about the 42PV45 (model without freeview) . It seems this model is a lower cost version of the 60, 2048 gradients of grey instead of 3072 and contrast ratio quoted to be 1:8000 instead of 1:10000

I wonder what this all mean, is this Panasonic's way to get rid of the purple snakes problems (the lower number of gradation would probably mean there is less error in the 2048 steps remaining)"

"Same thing in China. The 42PX60 is discontinued for a 42PX65. "

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=443694

Επίσης να προσθέσω κάτι που παρατήρησε η γυναίκα μου χτες το βράδυ όταν της είπα τα νέα από τον γνωστό μας. Παρατήρησε - και μετά επιβεβαίωσα και εγώ - ότι δεν υπάρχει καμία άλλη τηλεόραση (plasma or LCD) με το ίδιο ποσοστό πτώσης τιμής από τον Σεπτέμβρη και μετά. Κουφό ε; Εμένα μου φαίνεται λίγο ύποπτο να πω την αλήθεια....

EDIT: Να προσθέσω ότι η τιμή (αντιπροσωπίας) της PV60 και PV45 στην Γερμανία είναι ίδιες - 2099 euro
http://www.produkte.panasonic.de/product/product.asp?sStr=5@-@1@13@40@41@@@@@TH-42PV45EH@Viera|Plasma-Bildschirme@&altMod=N&upper=&prop=

Last edited:

Αντε και ειναι το καλιμπραρισμα και η εικονα φτιαχνει και θελω καποια στιγμη να δωσω λιγο παραπανω contrast η ευκρινεια,θα πρεπει να βλεπω τα «φιδια»?ΟΧΙ ρε παιδια.εντελως παραλογο μου φαινεται!!!

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τα κάτωθι settings και τα επίμαχα έργα/σκηνές?

Panasonic TH-42PX60U Optimal Picture Settings (ISF Calibration)
Picture Mode Standard
Picture +22
Brightness +8
Color -1
Tint -4
Sharpness -14
Color Temperature Warm
Enhanced Black Level Off

Οι ονομασίες μπορεί να είναι λίγο διαφορετικές γιατί αυτά είναι για την US version.

η pv δεν εχει Enhanced Black Level αλλα ουτε και Tint νομιζω.επισης το level σε καθε ρυθμιση δεν αριθμηται και εχει μονο την μπαρα

ερωτηση:υπαρχει περιπτωση να γινει επιστροφη η τηλεοραση στο καταστημα και να αναλαβει εκεινος την διαδικασια φερνοντας μου καινουργια?20 ημερες την εχω

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ερωτηση:υπαρχει περιπτωση να γινει επιστροφη η τηλεοραση στο καταστημα και να αναλαβει εκεινος την διαδικασια φερνοντας μου καινουργια?20 ημερες την εχω

πιστευω ετσι θα γινει !!!

δεν μπορει να σου πει οχι....

Εμένα μου είπαν ότι αν δεν ακύρωνα πριν παραλάβω θα έπρεπε να την πάω εγώ ο ίδιος. Αυτό για το κατάστημα και μόνο για τις πρώτες 10 μέρες. Αργότερα και εφόσον η τηλεόραση είναι σε εγγύηση τα πάντα γίνονται μέσω αντιπροσωπείας. Δηλαδή θα πρέπει να τους πάρεις τηλ και να συνενοηθείς. Πάντως θα μου φανεί απίθανο να συμφωνήσουν να στην αλλάξουν με τη μία. Θα τη δει τεχνικός πρώτα - όπου κατά πάσα πιθανότητα θα βρει ότι όλα είναι εντάξει - και μετά βλέπετε.

dp88 έχεις δίκιο για τα νούμερα στα μενού. Μόνο τα U μοντέλα τα έχουν. Αλλά δεν είναι δύσκολο να τα πετύχεις γιατί εύκολα βρίσκεις τα -min +max από τα sites. Οπότε στη χειρότερη θα παίξεις +-1 από τις ρυθμίσεις. Στη χειρότερη. Αυτές θεωρητικά είναι και οι καλύτερες ρυθμίσεις (κατά ISF) για θερμοκρασία γύρω στους 6500Κ.

δεν μπορει λεει-αναλαμβανει η αντι/πεια τετοιες περιπτωσεις κτλ.. κτλ...
το θεμα ειναι εαν απο τον νομο υποχρεουται να γινει ετσι λογω των λιγων ημερων που την εχω.δηλαδη να λεει οτι μεχρι ενα μηνα υποχρεουται αλλαγη στο καταστημα και μετα το μηνα αναλαμβανει η αντι/πεια...η καπως ετσι...

οκ nmastro.μετα τις γιορτες ξεκιναει το τρεξιμο.μεχρι τοτε καλα να περασουμε ολοι με υγεια πανω απο ολα!!

Λοιπόν σήμερα είδα το "panic room". Εγώ ΔΕΝ πρόσεξα κάτι άσχημο. Η ταινία βέβαια είναι πραγματικό crash test για το πρόβλημα που μιλάμε γιατί οι τοίχοι είναι ένα σκατογκρί παντού και αντανακλώνται διάφορα καφέ και πράσινα απο τα έπιπλα. Τι να πω ? Εκτός αν είμαι στραβός.
Υποθέτω πως στα καλά καθούμενα θα έπρεπε να πετάγονται αυτά τα "φίδια".
Πάντως σίγουρα αν δεν ήμουν ενήμερος για το πρόβλημα ΔΕΝ θα πρόσεχα τίποτα, οπότε την εκλαμβάνω τη κατάσταση ως ΟΚ και ας ελπίσω πως επειδή την τηλεόραση την έχω μόλις μια εβδομάδα δεν θα μου εμφανίσει τίποτα στην συνέχεια.
Να προσθέσω πως καπάκι με το "panic room" έβαλα για την κόρη το "Incredibiles" το οποίο είναι και αυτό στην "μαύρη λίστα" και δεν παρατήρησα τίποτα και μάλιστα ήταν απολαυστικό.
Εμένα το πρόβλημα είναι με το τηλεοπτικό σήμα αλλά σκασίλα μου γιατί τηλεόραση δεν βλέπω σχεδόν καθόλου.(μόνο ποδόσφαιρο σχεδόν)
Και το δικό το μοντέλο είναι pv60EH. Γράφει πίσω Espana αλλά συναρμολογημένη στη Τσεχία.

Θα ήθελα πραγματικά να δώ το "Panic Room" σε μια άλλη οποιαδήποτε τηλεόραση και τότε θα έλεγα με σιγουριά τι γίνεται.
Φιλε dp88 απόλαυσε με την οικογένεια σου τις γιορτές και μετά βλέπεις τι κάνεις. Η άποψη μου είναι πως δεν πρόκειται να βρείς άκρη με την Αντιπροσωπεία. Τους ξέρουμε τους τύπους πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Εμένα αν μου το εμφανίσει το πρόβλημα θα τη κρατήσω για οσο την αντέχω και μετά θα τη πουλήσω μισοτιμής σε κάποιον που θα του εχω πει το πρόβλημα αλλά δεν θα τον πειράζει. (εχω ένα υποψήφιο φίλο μου προποτζή ! ΧαΧα)

Είμαι λίγο πελαγωμένος με όσα διαβάζω στις σελίδες του AVCIaub-Opera σχετικά με τις τηλεοράσεις ειδικά για την Αμοι 37ϴ καί την Πανασόνικ 42PV60E,για τις οποίες ενδιαφέρομαι για να κάνω αναβάθμιση του όλου μου συστήματος.Δεν ξέρω τώρα ποιά να επιλέξω.¨Εχουν και οι δύο τόσα υπέρ ,όσα και κατά. επειδή πρέπι να ομολογήσω δέν μπορώ απο τεχνικής πλευράς να εκτιμήσω τα όσα υπέρ και κατά διαβάζω από τους φίλους των σελίδων αυτών δυστάζω να αποφασίσω.Έχω μια 36ϴΧιτάτσι,αλλά δεν έχει όσα νέα στοιχεία έχουν οι καινούργιες όπως HDMI,Ανάλυση σε pixel κλκ.Θα είθελα κάποιος φίλος να με βοηθήσει να βγώ από το αδιέξοδο.Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Οι δυο τηλεορασεις ειναι εντελως διαφορετικες. Plasma η μια HD Ready και απο γνωστο και καταξιωμενο ονομα του χωρου, LCD η αλλη , full HD και απο οχι ευρυτερα γνωστο κατασκευαστη που μπορει ομως να γινει μεγαλο ονομα στο μελλον.

Γενικα μαλλον περιεργο το διλημα σου.-bye-

Θέλω πρώτα να σε ευχαριστήσω φίλε ΓΙΑΝΝΗ για την απάντησή σουκαι νά σου ευχηθώ χρόνια πολλά λόγω των ημερών φυσικά. Μεταξύ ομοίων Τηλεοράσεων συγκρίνοντας τα βασικά τους στοιχεία μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα και να κλίνω στη μια ή στην άλλη.Το πρόβλημα όμως είναι ακριβώς όταν είναι να συγκρίνεις δύο διαφορτικές τηλεοράσεις,όπου και χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Συγκεκριμένα μεταξύ Amoi 37" και Panasonic 42pv60 .Εκτιμώντας ποιά στοιχεία της κάθε μιάς να προτιμήσω τη μια από αυτές;
Ευχαριστώ και πάλι.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Θέλω πρώτα να σε ευχαριστήσω φίλε ΓΙΑΝΝΗ για την απάντησή σουκαι νά σου ευχηθώ χρόνια πολλά λόγω των ημερών φυσικά. Μεταξύ ομοίων Τηλεοράσεων συγκρίνοντας τα βασικά τους στοιχεία μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα και να κλίνω στη μια ή στην άλλη.Το πρόβλημα όμως είναι ακριβώς όταν είναι να συγκρίνεις δύο διαφορτικές τηλεοράσεις,όπου και χρειάζομαι λίγη βοήθεια.Συγκεκριμένα μεταξύ Amoi 37" και Panasonic 42pv60 .Εκτιμώντας ποιά στοιχεία της κάθε μιάς να προτιμήσω τη μια από αυτές;

Φιλε dim (απο το Δημητρης?) κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο απο οτι μπορεις ο ιδιος. Παρε τα μαγαζια σβαρνα να δεις τις τηλεορασεις , ρωτα κατοχους , διαβασε κριτικες κτλ.
Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

Last edited: