Panasonic vs Samsung

εγώ νομίζω ότι δεν πρόκειται να δούμε φέτος τρελές διαφορές στη εικόνα από τις samsung. τα πρώτα reviews για την 8000 (αν και από sites που θεωρούνται μη αξιόπιστα) μιλούν για χειρότερη αντίθεση - χειρότερο μαύρο - περισσότερο crosstalk κλπ σε σχέση με την σειρά d. σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για τελικά συμπεράσματα στην εικόνα τους αλλά η samsung το γυρίζει προς έξυπνες συσκευές που ακούνε hitv άνοιξε και ανοίγουν - hitv βενιζέλος και πάνε στο mega hitv hdmi και πάει στo ps3. το ότι στην εναλλαγή πηγής στο μαύρο που παρεμβάλεται το clouding κάνει πάρτυ δεν νομίζω πως ενοχλεί κανέναν. εχει πιάσει η samsung τον παλμό του αγοραστή. ντιζάιν και έξυπνες συσκευές που πάνε προς συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας με την ευρύτερη έννοια.

κάπου πήρε το μάτι μου ότι φέτος θα ξαναβγάλουν 9000.

Last edited:
H ES8000 στο κατάστημα δείχνει παρόμοια με την D8000.

Σαν ποιότητα κατασκευής όμως είναι χειρότερη , είδα πιο πολλά φτηνιάρικα ασημένια πλαστικά τμήματα σε σχέση με πέρυσι.

Το μονο πλαστικο ασημένιο τμήμα που εχει η es8000, ειναι η βαση της. (το περιγραμμα ειναι μεταλλικο) Η υπολοιπη TV ειναι σαν την D. Αρα η βαση ναι ειναι πιο φτηνιάρικη, οχι ομως ολη η tv. Αρα ετσι οπως το λες βγαίνει λανθασμένο συμπέρασμα για ολη την tv.

Δεν είναι κανονικό μέταλλο , είναι ασημένιο γυαλιστερό πλαστικό.

Δοκίμασε να το πιέσεις την επόμενη φορά , εγώ που το δοκίμασα έτριζε.

Last edited:
Δεν είναι κανονικό μέταλλο , είναι ασημένιο γυαλιστερό πλαστικό.

Δοκίμασε να το πιέσεις την επόμενη φορά , εγώ που το δοκίμασα έτριζε.

Τελικα για την ιστορια το πλαισιο γυρω απο την tv ειναι μεταλλικό. Με την αφη με δυσκόλεψε. Τρίξιμο δεν άκουσα. Ισως αμα το πιεσεις πολυ να ακουσεις κατι αλλο να τριζει απο κατω. Μου το επιβεβαίωσε τεχνικός της εταιριας ο οποιος μου τονισε πως ειναι μεταλλικό οχι μονο λόγω φινιρίσματος, αλλα δρα και ως ψήκτρα για τα power led που βρίσκονται απο κατω. Τεστ με μαγνήτη δεν υφίσταται καθως το υλικο ειναι αλουμίνιο.

Ξερω τι ειναι. Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι εισαι μονιμα πνευμα αντιλογιας. Εφοσον η ιδια εταιρια αναφερει οτι ειναι ανοδιομενο αλουμινιο, γιατι επιμενεις οτι με την αφη σου εσυ καταλαβες αμεσως οτι ειναι απατη και προκειται για χρωμιομενο πλαστικο??

Αν πίστευα ότι έλεγε η Samsung θα πίστευα ότι η τηλεόραση έχει αντίθεση "MEGA" , ότι έχει ανανέωση "800 Hz" , ότι το microdimming ultimate μεταβάλλει τον οπίσθιο φωτισμό , ότι η γωνία θέασης είναι 178 μοίρες και διάφορες άλλες ιστορίες για αγρίους.

Αρχικα μπες στο συλλογισμο οτι μιλαμε για 4 λωριδες αλουμινιο. Οχι χρυσο..Δηλαδη συμφερει την εταιρια να να χρησιμοποιησει μεθοδο ηλεκτρολησης για να χρωμιωσει ενα πλαστικο κομματι, απο το να χρησιμοποιησει αλουμινιο?

Τωρα τα αλλα που αναφερεις ειναι γνωστα μαρκετιστικα κολπα ολων των εταιριων.. Οπως ετσι καταργηθηκε η αντιθεση με αριθμους γιατι ο καθενας ελεγε οτι ηθελε, ετσι και τα hertz. Καμια εταιρια δεν εξαιρειται.

Αλλα οταν ρωτας κατι σαφες, ειναι μεταλλο η πλαστικο ρε αδερφε....Δεν υπαρχει ενδιαμεση κατασταση.

E!!!σας βρηκα την λυση!!!καποιος που εχει την samsung να λυγισει το πλαισιακι.αν σπασει ειναι πλαστικο,αν λυγισει ειναι αλουμινιο!!!χεχεχε χωρις αστεια ειχα την d8000 και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι αλουμινιο και απο υλικα γνωριζω...επισης ισχυει οτι λειτουργει σαν ψυκτρα.τωρα η es σειρα τι εχει βαλει......δεν το ξερω

το mega contrast παντως ειναι πιο "τιμιο" απο τις αηδιες των 5.000.000 (και βαλε) προς ενα των υπολοιπων.

Την επόμενη φορά θα πάω με έναν ανιχνευτή μετάλλων στο κατάστημα.

Καλά κάνει και το ονομάζει MEGA γιατί σε λίγο τα μηδενικά δεν θα χωράνε στην σελίδα.