Panasonic XL32U10 (LCD) ή Samsung LE32B650

lzrs21lz

Established Member
28 September 2007
152
Χρόνια πολλά σε όλους/ες.

Ενδιαφέρομαι για 32άρα(δε χωράει ούτε ίντσα παραπάνω) κυρίως για pc monitor sto 1m απόσταση).

Ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω την Samsung LE32B650, αφού την είδα, και τη θαύμασα, πηγαίνω στο διπλανό μαγαζί και βλέπω την :

Panasonic XL32U10 (LCD)
http://www.skroutz.gr/s/82622/Panaso...X-L32U10E.html

Και μένω! Και παθαίνω! (κυρίως απ' την ευκρίνεια. Έδειχνε Sport+ της ΕΡΤ). Δίπλα της μια αδιάφορη Sony και παραδίπλα η ξαδέρφη της πρώτης: η Samsung LE32B653 (μοντέλο λέει της Expert), καλή μεν, αλλά χωρίς την ευκρίνεια της XL32U10 (ας πούμε στο λογότυπο του καναλιού ή στην μόνιμη μπάρα με το σκορ η διαφορά ήταν εμφανέστατη). Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ρυθμίσεων (...πιθανότατα) αλλά μου 'κανε κλικ. Ψάχνω κριτικές, σχόλια αγοραστών, αλλά σχεδόν τίποτα. Ούτε καν στο επίσημο site της Panasonic δεν υπάρχει, παρόλο που είναι φετινό μοντέλο. Απ' την άλλη είναι και κανα 100 (και παραπανω) φθηνότερη απ τη Β650

Καί τώρα τι κάνω?

ΥΓ Συγγνώμη, αν ...βεβηλώνω το thread με την αναφορά μου σε LCD, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να ποστάρω

ΥΓ2 Τα 100Hz (Β650) χρήση pc monitor μέσω hdmi λέτε να έχουν διαφορά στην εικόνα στο 1μ θέασης περίπου?

Για να μην απαντάει κανείς, μάλλον κανείς δεν εχει την Panasonic XL32U10.
(Μήπως φταίει ότι μεταφέρθηκε το νήμα ?)
Κρίμα γιατί χθες που την είδα πλάι στην 32Β653 εντυπωσιάστηκα.

Αν σου αρεσει παραπανω γιατι δεν την αγοραζεις?-bye

Παντως η 650 ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις της αγορας και δοκιμασμενη...

φίλε για την u10 την lcd και εγώ έψαξα παντού...αλλά ελάχιστες πληροφορίες βρήκα-σε σχέση με άλλα μοντέλα...όοτι βρήκα...κυρίως απο 2 ψαγμένους υπαλλήλους..

εγώ αύριο θα έχω σπίτι μου την u10 την lcd...αλλά την 42''..δεν γνωρίζω αν θα παίζει καμια διαφορά με την 32''

πάντως και μένα μου έκανε καλή εντύπωση όταν την είδα σε κάποιο κατάστημα..!

Αν σου αρεσει παραπανω γιατι δεν την αγοραζεις?-bye

Παντως η 650 ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις της αγορας και δοκιμασμενη...

Διότι με προβληματίζει η τόση "σιωπή" (ανυπαρξία διεθνώς σχολίων ή/και κατόχων) γι' αυτό το μοντέλο.

φίλε για την u10 την lcd και εγώ έψαξα παντού...αλλά ελάχιστες πληροφορίες βρήκα-σε σχέση με άλλα μοντέλα...όοτι βρήκα...κυρίως απο 2 ψαγμένους υπαλλήλους..

εγώ αύριο θα έχω σπίτι μου την u10 την lcd...αλλά την 42''..δεν γνωρίζω αν θα παίζει καμια διαφορά με την 32''

πάντως και μένα μου έκανε καλή εντύπωση όταν την είδα σε κάποιο κατάστημα..!

ΣΥΝΤΡΟΦΕ venetinho
Στον ουρανό σε γύρευα, κι εδώ σε βρήκα.

Με γεια κατ' αρχάς και περιμένω με καρτερία (sic!) τις εντυπώσεις σου. Απ' ό,τι κατάλαβα είσαι από περιοχή που δεν θα πιάνει η Digea από 14 Ιανουαρίου, οπότε δε θα μπορείς να πείς εντυπώσεις από ψηφιακό MPEG4. Δεν ξέρω αν στην περιοχή σου πιάνεις ψηφιακά της ΕΡΤ. Εγώ Έδεσσα (θα) πιάνω και τα 2.

Αν μπορέσεις να τη συνδέσεις και με PC μέσω HDMI θα σου ήμουν ευγνώμων.

Περιμένω...:drummer:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝ ΤΟ FORUM :

Στο http://www.fullhd.gr/lcd-tv/2008-03-05-01-46-47/2814---lcd-32.html#yvComment

φωνάζουν :

...(για PC monitor) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!!!

Tην σάρωση στα 50Ηz...

Συμφωνείτε και γιατί ?

Γενικότερα στο forum οι κάτοχοι LCD της Panasonic είναι μετρημένοι στα δάχτυλα...σε αντίθεση με τους κατόχους plasma της Panasonic που πρέπει να ξεπερνάν τους 400....δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, ίσως κάποιος ψαγμένος υπάλληλος καταστήματος να γνωρίζει περισσότερα.

Re: Απάντηση: Panasonic XL32U10 (LCD) ή Samsung LE32B650

Γενικότερα στο forum οι κάτοχοι LCD της Panasonic είναι μετρημένοι στα δάχτυλα...σε αντίθεση με τους κατόχους plasma της Panasonic που πρέπει να ξεπερνάν τους 400....

Εκαστος στο ειδος του...-bye-

Οι LCD της Panasonic κατα την γνωμη μου ειναι σε εικονα στα επιπεδα των LG , δηλαδη ενα σκαλι κατω απο καλες Samsung και Sony...

λοιπόν φίλε λάζαρε(αν κατάλαβα καλά απο το username) ,θα σε απογοητεύσω όπως απογοητεύτηκα και εγώ όταν τόμαθα...αλλά ενώ την είχα παραγγείλει και ήταν όλα κομπλέ,ήρθε..αλλά με άλλο κοστολόγιο(80e παραπάνω)...οπότε δεν την πήρα-οπότε δεν θα καταθέσω άλλη άποψη για το μοντέλο αυτό...(τελικά αγόρασα την samsung 530 και είμαι κομπλέ)

το μόνο που μπορώ να σου προτείνω,είναι να πας στο saturn στην συγγρού,εκεί που την είδα..και έπιασα και συζήτηση με έναν καλό ψαγμένο πωλητή...να πάρεις άλλη μια άποψη...

καλή χρονιά!

Φίλε venetinho μόλις διάβασα το μήνυμα. Κρίμα, ήσουν η τελευταία μου ελπίδα. (BTW to extra κοστολόγιο έγινε από ιντερνετικό μαγαζί?)

Anyway, με γεια την 530. Εντυπώσεις? Τη σύνδεσες με PC ?

PS Είσαι ο πρώτος και ο μόνος που αποκρυπτογραφεί το lzrs. Από IQ πώς πάμε?

απο τον λημναίο έγινε...έχει και μαγαζί στο κέντρο..και site...αλλά δεν ήταν λάθος μαγαζιού..απλά είχαν τελιώσει τα κομμάτια,οπότε έκανε παραγγελία απο την panasonic..εκεί έγινε η ''πικρή'' αλλαγή..

κοίταξα λίγο πόσο έχει η 32'' u10 στο skoutz,και την είδα στα 500!αρκετά ψηλά μου φάνηκε,αν σκεφτείς ότι ''παραλίγο'' να έπερνα 42'' u10 με 537

αλλά απτην άλλη είδα και την 32'' 650 samsung,και ίσιωσα...600 e +

για την 650 διάβασα κάπου για το insput lag της..και μου φάνηκε μεγάλο
δες και σύ http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1048798&postcount=6 (είναι η 40''-δεν γνωρίζω αν παίζει καμιά διαφορά)

το input lag πάντως έχει σημασία σε σύνδεση με pc...

εγώ σύνδεσα με vga το λάπτοπ και την 530 που πήρα...και έχει πολυ καλή εικόνα...όμως έχει εμφανέστατο input lag
-δεν ξέρω αν η σύνδεση με hdmi θα έχει άλλο αποτέλεσμα...

(η γενική μου άποψη για την 530 είναι μέτρια..ήδη μου έβγαλε ένα πρόβλημα σε σύνδεση με hdmi...απο αύριο κανονίζω service!)

γνώμη μου..πήγαινε saturn στην συγγρού...δες τις παραπάνω..δες και την lg lh4000 που θεωρώ πολύ καλή και οικονομική (στο e-shop η 32''-->500ε) μάλιστα την 42'' την έχει δίπλα απο την u10! (και είχε λίγο καλύτερη εικόνα απο την u10)

παίζει να σε μπέρδεψα με όλα αυτα..το iq βλέπεις...