PANASONICΟΜΑΧΗ

AlexandrosQV

Senior Member
9 September 2007
375
Καλημερα σε ολους. Συντομα και απλα οποιος θελει ας πει ετσι μια κουβεντα και μια γνωμη (αξιζει η διαφορα τιμης? σε τι θα χασω με την G? κτλ.) για τα εξης μοντελα που με ενδιαφερουν.. Χρηση Playstation - τανιες Blu Ray 50-50

PANASONIC 50G20

και

PANASONIC 50V20

:a0210:

Θα σου πρότεινα,αν δεν επείγει η αγορά,να περιμένεις 1-2 μήνες και να διαλέξεις μια εκ των 50V20 ή 50GT25. Η 50GT25 είναι μια νέα-αναβαθμισμένη G20,απ' ότι φαίνεται,με προσθήκη 3D λειτουργίας (και μάλιστα με δυνατότητα μετατροπής
2D σήματος σε 3D,κάτι που η panasonic για πρώτη φορά ενσωματώνει σε μοντέλο της)Πιθανόν,επίσης,να εξαλειφθούν κάποια θεματάκια-ιδιαιτερότητες(απ' αυτά που οι κάτοχοι της G20 αναφέρουν)Και βέβαια, πρέπει να δούμε και την ευρωπαική τιμή της-1700$ η 42αρα.Καλή επιλογή όποια κι αν διαλέξεις,πάντως.

Η V20 για αυτα που προσφερει απο την αποψη της ποιοτητας της εικονας δεν ειναι ακριβη αν σκεφθει κανεις η sony 40αρα κανει σχεδον 2000ευρω

Φιλε ειμαι της γνωμης οτι ο μονος που μπορει να αποφασισει αν αξιζει η διαφορα στην τιμη ειναι ....η τσεπη σου! Ειδικα στους καιρους που ζουμε 400 Ε διαφορα δεν ειναι καθολου λιγα...

Αν εισαι απο τους ανθρωπους που κυνηγανε το απολυτο ανεξαρτητως κοστους τοτε θα παρεις V20 αλλιως παιρνεις μια G20 που ειναι απο τις κορυφαιες τηλεορασεις , και σου μενουν και ρεστα για να παρεις Blu ray player / εξωτερικο Media player ή οτιδηποτε αλλο...

Το πιθανοτερο ειναι πως οποια και να παρεις θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος οποτε ....μην το σκεφτεσαι και πολυ .
Πανε σε ενα καταστημα να τις εχει και τις 2 (αρκει το καταστημα να μην ειναι τυπικο καταστημα να μην εχει δλδ πολλα φωτα) και διαλεξε :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Αραγε θα εχω προβλημα μετα απο δυο ωρες συνεχες αγωνα στο συγκεκριμενο παιχνιδι..?

www.youtube.com/watch?v=ua5tZNEp6tA

Αναφερομαι για τις σταμπες πανω αριστερα (POS) και πανω δεξια (LAP)

Στειλε ενα πμ στο μελος Isokratis.

Εχει την 50U10 και την εχει καψει στο gaming (χωρις προβλημα απο οτι λεει). Αυτος θα σου απαντησει σιγουρα.

Εχω ομως να τον δω μερες δεν ξερω αν λειπει διακοπες πουθενα.

Tις πρώτες 200 ώρες, καλό είναι να αποφευχθεί το gaming.

Από εκεί κι έπειτα, με λίγη προσοχή, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.

Τις προάλλες, έκανα ένα τρίωρο test στη U10 μου (1600 ώρες) με παλιά παιχνίδια (Crazy Taxi, Super Mario, Pac-Man) σε 4:3 κιόλας. Το όποιο image retention δημιουργήθηκε, ξεπλύθηκε μέσα σε 15 λεπτά...

Αραγε θα εχω προβλημα μετα απο δυο ωρες συνεχες αγωνα στο συγκεκριμενο παιχνιδι..?

www.youtube.com/watch?v=ua5tZNEp6tA

Αναφερομαι για τις σταμπες πανω αριστερα (POS) και πανω δεξια (LAP)

τα προβληματα με IR και ΒΙ στις πλασμα υφιστανται μονο για τους μη κατοχους. τοσο απλα.

εγω την εχω κανει μονιτορ. καποια ιχνη μετα υπαρχουν (φαινονται μονο οταν δεν εχεις πηγη και δειχνει μαυρο με τερμα contrast) αλλα με 30 λεπτα τηλεοπτικο εξαφανιζονται. (εχει λειτουργησει 4234 ωρες, οι μισες PS3 και PC)