Re: Απάντηση: Πανί για Epson EMP- TW700
Ναι αυτό ξεκίνησα να του λεω για gain κτλ (τα λίγα που ξέρω δηλαδη) αλλά δεν φάνηκε να καταλαβαίνει και πολλά απλά σταμάτησε να σχολιάζει.
Στο λευκό θα πάω τελικά αλλά το Περιστέρα τι ακριβώς είναι γιατί χάθηκα λίγο. Επίσης μου έδωσε και ρολό για το βάψιμο (τύπου μοχέρ ζήτησα) αλλά είναι μικρό 10-20 cm περιπου, (του είπα ότι το θέλω για 3-4 τετραγωνικα) κάνει η να πάρω οταν παω για το χρώμα κανένα μεγαλύτερο. Και κάτι τελευταίο για την αραίωση του αστάρι ακολουθώ οδηγίες πακέτου ή κάνω κάτι πιο ιδιαίτερο;
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις !
Γεια σου Alex!!
Προφανώς, τα παλληκάρια εκεί στο χρωματοπωλείο δεν κατάλαβαν τι θέλεις να κάνεις (μην προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις τι εστί gain και RGB γιατί θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο!!)
Ποια Κράφτ, Κρούφτ και Μπέντζαμιν? Εμείς ψάχνουμε χρώμα που να πληρεί τις προϋποθέσεις ουδετερότητας, ας την λένε και Κουκουράφτ!!
Αν θέλεις λευκό, η Περιστέρα είναι έτοιμη. Αν θέλεις γκριζάκι χαλαρό, πήγαινε στο Tundra 2133-70.
Τέλος, τι πανάκριβα? Η Μπέντζαμιν έχει ίδια τιμή με την Βίτεξ (7-8 το λίτρο)...:nounder:
Ωραία...ας μας δώσουν Κραφτ δείγματα να τα μετρήσουμε πες τους!!![]()
Ναι αυτό ξεκίνησα να του λεω για gain κτλ (τα λίγα που ξέρω δηλαδη) αλλά δεν φάνηκε να καταλαβαίνει και πολλά απλά σταμάτησε να σχολιάζει.
Στο λευκό θα πάω τελικά αλλά το Περιστέρα τι ακριβώς είναι γιατί χάθηκα λίγο. Επίσης μου έδωσε και ρολό για το βάψιμο (τύπου μοχέρ ζήτησα) αλλά είναι μικρό 10-20 cm περιπου, (του είπα ότι το θέλω για 3-4 τετραγωνικα) κάνει η να πάρω οταν παω για το χρώμα κανένα μεγαλύτερο. Και κάτι τελευταίο για την αραίωση του αστάρι ακολουθώ οδηγίες πακέτου ή κάνω κάτι πιο ιδιαίτερο;
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις !