Πανι για Παννυ

Λοιπον... τον πηρα! Panasonic 100ρης! Ειναι τρελα! Το θεμα ειναι οτι μαζι πηρα και μια οθονη της πλακας στα 65 ευρω...

Παρακαλω λοιπον, προτεινετε μου πανι 16:9 μεχρι 400-500 ευρω, κατα προτιμηση χαμηλου gain (μεχρι 1) στις 90-100" ,με βασικο χαρακτηριστικο το να μη μπορω να διακρινω στην εικονα την υφη του πανιου-bye- :operator:

Φίλε Maestro πόσο τον πήρες γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ γι αυτόν τον Projector! Για γράψε και τίποτα εντυπώσεις! Σε σχέση με την τηλεόραση (έχεις καποια plasma ή LCD) πως είναι η εικόνα?

Φίλε Maestro πόσο τον πήρες γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ γι αυτόν τον Projector! Για γράψε και τίποτα εντυπώσεις! Σε σχέση με την τηλεόραση (έχεις καποια plasma ή LCD) πως είναι η εικόνα?

δεν κρατιεσαι....:flipout: :flipout: :flipout:

Και εγω τον ιδιο εχω με ultrascreen 92 ηλεκτρικη γυρω στα 500
πολυ καλη εικονα αλλα οτι & να γινει σε σχεση με την lcd 37 lg
που εχω ειναι διαφορετικα τα πραγματα.
Αλλο πραγμα η tv οπως & ναναι στην εικονα απλα εδω με το προβολι
εκεινο που κανει την διαφορα ειναι οι ιντσες.
Καλυτερη εικονα η tv αλλα οι ιντσες λενε ποιο πολυ για εργο.
Καλοριζικος & καλες θεασεις!!

Λοιπον... κοιταξτε.. Οταν μιλαμε για σημα HD απο HTPC (τα γνωστα κλιπακια που κυκλοφορουν στο ιντερνετ) η εικονα θεωρω οτι ειναι καλυτερη απο την 32" Pixel Plus 2 Philips μου.
Οταν μιλαμε για dvd απο HTPC τα πραγματα ειναι λιγο υπερ της 32αρας λογω της περιορισμενης αναλυσης του dvd. Σε dvd απο το 696 μου.. μαλλον η 32αρα περναει σαφως μπροστα.

ΑΛΛΑ:

Ειναι τετοια η αισθηση της μεγαλης εικονας που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ξαναγυρισω σε 32αρα,42αρα ακομα και 60αρα τηλεοραση. Οι 100" ειναι αλλη μαγεια. Και επειδη οπως προανεφερα σε HD ειναι και αντιστοιχης ως και καλυτερης ποιοτητας, δε θεωρω πως υπαρχει διλημμα!!

καλύτερη ή απλά μικρότερη που κρύβει τις ατέλειες?

Ε ναι πρακτικως αυτος ειναι ο λογος που την κανει καλυτερη...

Παντως καλο ειναι να ξεχασουμε ολα αυτα που ξεραμε για τους προτζεκτορες, οπως ξεπλυμενη εικονα, ατονα χρωματα, πιξελιασμα κλπ... τωρα πιο πολυ πιξελιασμα βλεπεις σε μια LCD παρα σε εναν μετριο προτζεκτορα (της κατηγοριας των 1500)

Απάντηση: Re: Πανι για Παννυ

καλύτερη ή απλά μικρότερη που κρύβει τις ατέλειες?

Βρε συ μην κουραζεσαι τσαμπα εαν εχεις τον 100αρι που εχω & εγω
απλα δεν θα ξαναδεις στην lcd οπως & εγω ταινια,την tv θα την εχεις
για κανα τοκ σοου η ειδησεις τιποτα αλλο...-bye-

Λοιπον επειδη ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα, κανω λιγο πιο συγκεκριμενη την ερωτηση μου:

Ματ white ή Grey???
Επειδη λειτουργω στο Eco τη λαμπα, αν παρω grey θα πρεπει να το γυρισω στο κανονικο??
Και γενικα, στο γκρι πανι πεφτει η φωτεινοτητα αισθητα??
Το οτι ο χωρος μου δεν ειναι απολυτα ελεγχομενος (πολλες ασπρες επιφανειες κλπ) ενδεικνυται για ασπρο ή για γκρι?
ευχαριστω!