πανι σε γυψοσανιδα...

lawrence-gr

Established Member
16 February 2009
187
καλημερα παιδια.πρεπει να κρεμασω καπου ενα πανι.οχι ιδιαιτερα βαρυ ,μιας κ το σηκωνω πολυ ευκολα με το ενα χερι.ειναι 1.60χ1.60 χειροκινητο.το προβλημα ειναι οτι πρεπει να μπει σε γυψοσανιδα για λιγες μερες μεχρι να γινει μια σιδηροκατασκευη που τους ειπα για να ειναι κ πιο σιγουρο οτι θα μεινει εκει για χρονια.τα σημεια στηριξης ειναι 4.

2 σε καθε μερια με ουπα που θα βρειτε εδω http://www.gief.gr/DwOther.aspx.το 247 ,πλαστικο ουπα τειχου.εχω βρει κ καποια αλλα ,που οσο τα βιδωνεις μαζευουν κ γινονται σαν πατουρα απο την επανω μερια κ παταει πανω στην γυψοσανιδα.λετε να εχω κανενα προβλημα η θα ειναι οκ?τι προτεινεται?

υπαρχει περιπτωση απο οτι νομιζω εκει κοντα να ειναι κ τα σιδερα που βαζουν στην γυψοσανιδα.λετε να βιδωσω καλυτερα εκει πανω?
δεν χρησιμοποιω τις βασεις τις οθονης γιατι δεν βολευουν.στο ουπα βιδωνω βιδα με κρικο στην ακρη κ μετα αλισυδα μεχρι το πανι.τι λετε?

πειτε κ τιποτα...
βρηκα λυση τελικα.εχει καποια ουπα που τρυπας,βαζεις κ μετα αυτο απο πανω ανοιγει σαν την μυτη απο το ψαροντουφεκο, αν εχετε δει κ καθετε πανω στην γυψωσανιδα.ειναι μεταλικο κ πολυ ανθεκτικο.εγινε κ κρας τεστ ,μια που απο την μια μου εφυγε η οθονη κ κρατιωταν μονο απο την μια μερια οταν επεσε προς τα κατω κ τα ουπα δεν επαθαν τιποτα κ ουτε κ η γυψοσανιδα.το μονο που μενει τωρα ειναι να εξασφαλισω κ την ασφαλεια του προτζεκτορα με ενα συρματοπλεγμα σε καποιο σταθερο σημειο πανω απο την γυψοσανιδα.

Απλά πρόσεχε να είναι όσο πιο τέλεια αλφαδιασμένο το πανί για να μην σου κάνει ζάρες στην πορεία.
Πάντως αν θυμάμαι καλά το πανί μέσα στην γυψοσανίδα πρέπει να το έχει και ο διαχειριστής στην κατηγορία Κώστας Παπαγεωργίου. Πιστεύω ότι μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.
Επίσης είναι και ο Μανόλης Καστρουνής που είναι ειδικός σε αυτά και μπορεί να σου πει περισσότερα.
-bye-

Πρέπει να μεταφέρεις στον άνθρωπο που σου φτιάχνει τη γυψοσανίδα αυτό που θέλεις να κάνεις.

Ανάλογα με το βάρος της οθόνης θα ενισχύσει το σημείο στήριξης με σίδερο για να μπορέσει να βιδώσει καλά και να στηρίζεται καλά.

Όσο για το βίδωμα επάνω στη γυψοσανίδα υπάρχουν ειδικά ούπα για αυτή τη χρήση που στο τελείωμά τους ανοίγουν σαν 'τριαντάφυλλο' και μαγκώνουν καλά.

Όμως σε κάθε σημείο που θέλεις να τοποθετήσεις βάρος, χρειάζεται ενίσχυση.