Πανικός από το iPhone 5 που ενοχοποιείται για το θάνατο αεροσυνοδού

Δεν το κόβω διόλου απίθανο αν βάλω να φορτίσω το s3 που ζητάει θεωρητικά 1Α από τον άλλο φορτιστή να σκάσει ο φορτιστής.
Απλως θα φορτίσει πιο αργά (ίσως και καθολου - υπό ακραίες συνθήκες).

Το σκασιμο έχει να κανει με την ποιότητα όχι την ''δυναμικότητα''.

ναι...αλλά το θέμα είναι ότι διαφημίστηκαν σωρηδόν (και καλώς) ότι πλέον με τα miniusb φορτιστάκια γλυτώνεις τον πλανήτη από άχρηστους φορτιστές του κάθε μαλέα κατασκευαστή.
Το θέμα είναι ότι έχουν προσέξει την τάση αλλά όχι τα αμπερ.
Πχ στο s3 ο φορτιστής έχει προδιαγραφή 1Α. Ενώ της συζύγου το s advance 0.5 Δεν το κόβω διόλου απίθανο αν βάλω να φορτίσω το s3 που ζητάει θεωρητικά 1Α από τον άλλο φορτιστή να σκάσει ο φορτιστής.

οτι εχει να κανει με φορτιστες(για οποιαδηποτε συσκευη)δεν πλησιαζω εναλακτικη,ουτε επωνυμου κατασκευαστη(π.χ belkin),γι`αυτον ακριβως τον λογο που αναφερεις...
οι τιμες volt/amber ειναι κουκουρουκου...!

Re: Απάντηση: Πανικός από το iPhone 5 που ενοχοποιείται για το θάνατο αεροσυνοδού

Κάπου διάβασα και για ένα τραυματισμό από Galaxy S3 που εξεράγη στην τσέπη μιας κοπελιάς...

Για το Δημητρακούδη τόγραψα... -bye-

Δεδομένης της ηλικίας σου θα περιμενε καποιος να δειχνεις στοιχειώδη σεβασμό και τακτ αναφορικά με προσωπικά ζητήματα όπως οι σεξουαλικές προτιμήσεις άλλων μελών....

:p :p :p

Πάντως ανεξαρτήτως αν ο φορτιστής είναι επώνυμος η μαϊμού, είναι εγκληματικό το να μιλάς όταν το κινητό φορτιζει. Αλλωστε το τονίζουν ρητά όλοι οι κατασκευαστές..

Εγώ πάλι εδώ και χρόνια μιλώ στο αυτοκίνητο με ανοικτή ακρόαση για ώρες και δεν κατάλαβα που είναι το έγκλημα.
Όταν μάλιστα χρησιμοποιώ τον πλοηγό ( πράγμα που σημαίνει απαραίτητη η σύνδεση με τον φορτιστή ) δέχομαι πολύ συχνά κλήσεις.

Απλως θα φορτίσει πιο αργά (ίσως και καθολου - υπό ακραίες συνθήκες).

Το σκασιμο έχει να κανει με την ποιότητα όχι την ''δυναμικότητα''.

Αν το κινητό ζητάει 1 Α και το τροφοδοτικό δινει μισό το τροφοδοτικό στην καλύτερη θα καεί

Αν το κινητό ζητάει 1 Α και το τροφοδοτικό δινει μισό το τροφοδοτικό στην καλύτερη θα καεί

Αν ηταν ετσι, θα έσκαγαν οι φορτιστες σαν τα ποπ κορν.

δυστυχώς είναι έτσι.
Απλά αρκετά είναι κάπως αισιόδοξα στις αναγραφόμενες προδιαγραφές.

Πάντως ανεξαρτήτως αν ο φορτιστής είναι επώνυμος η μαϊμού, είναι εγκληματικό το να μιλάς όταν το κινητό φορτιζει. Αλλωστε το τονίζουν ρητά όλοι οι κατασκευαστές..

Σίγουρα ?
Δε το θυμάμαι αυτό να το έχω διαβάσει σε κανένα manual κινητου από όσα είχα ως τώρα.
Από την άλλη μπορεί να μην έχω διαβάσει ποτέ manual :Banane0:

νομίζω αναφέρεται.
το θέμα όμως είναι ότι πάντα οι μπαταρίες μπορούν να εκραγούν κατά τη φόρτιση.
Οπότε καλό είναι να μην είναι στο αυτί σου και ακόμα πιό καλά να είσαι παρών κατά τη φόρτιση και να μην είναι το τηλέφωνο πάνω σε χαλί, χαρτί κλπ.
Μάρμαρο.

Στο δεξι χερι κραταει ενα jbl και φοραει ενα sony watch (σαν κόσμημα TM)

It's a Bird...It's a Plane...It's Takis @ the beach!

:p