Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,545 HAMBURG 2 January 2011 #1 Παιδες δεν βρισκω το σωστο μερος να τη βαλω και ανοιξα νεο θρεντ...:BDGBGDB55: πολυ κρυο...μπρρρρρρρρρρ:tee: η φωτο εχει 3 φωτος κολημενες με το Φωτοσιοπ !! Attachments HH PANORAMA .jpg 46 KB · Views: 151
Παιδες δεν βρισκω το σωστο μερος να τη βαλω και ανοιξα νεο θρεντ...:BDGBGDB55: πολυ κρυο...μπρρρρρρρρρρ:tee: η φωτο εχει 3 φωτος κολημενες με το Φωτοσιοπ !!
AlexTheodin Supreme Member 25 December 2007 5,912 Athens, Thessaloniki, Köln 2 January 2011 #2 Πολύ ωραία Ευάγγελε! Παγωμένους σας βλέπω!!! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!
islandero Established Member 27 August 2007 248 2 January 2011 #5 Πολυ καλη! Δεν φαινεται οτι ειναι 3 φωτογραφιες! Τραβηχτηκαν με καποια συγκεκριμενη τεχνικη ή με καποια λειτουργια της μηχανης σου?
Πολυ καλη! Δεν φαινεται οτι ειναι 3 φωτογραφιες! Τραβηχτηκαν με καποια συγκεκριμενη τεχνικη ή με καποια λειτουργια της μηχανης σου?
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,850 Λιβαδιστάν... 2 January 2011 #6 Πράγματι, ωραία!
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,545 HAMBURG 3 January 2011 #8 Απάντηση: Re: ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ Γεφυρα στο κεντρο Αμβουργου ! islandero said: Πολυ καλη! Δεν φαινεται οτι ειναι 3 φωτογραφιες! Τραβηχτηκαν με καποια συγκεκριμενη τεχνικη ή με καποια λειτουργια της μηχανης σου? Click to expand... η μηχανη μου δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια διοτι παντα την εχω σε προτεραιοτητα διαφραγματος στο Α δεν θυμαμε αν ειναι το ιδιο συμβολο σε αλλες μηχανες . απλα εγω τραβαω απο το ιδιο σημειο χωρις να πειραξω το ζουμ η τις ρυθμισεις διαφραγμα κτλ, ευχαριστω πολυ παιδες 1!!!!!!
Απάντηση: Re: ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ Γεφυρα στο κεντρο Αμβουργου ! islandero said: Πολυ καλη! Δεν φαινεται οτι ειναι 3 φωτογραφιες! Τραβηχτηκαν με καποια συγκεκριμενη τεχνικη ή με καποια λειτουργια της μηχανης σου? Click to expand... η μηχανη μου δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια διοτι παντα την εχω σε προτεραιοτητα διαφραγματος στο Α δεν θυμαμε αν ειναι το ιδιο συμβολο σε αλλες μηχανες . απλα εγω τραβαω απο το ιδιο σημειο χωρις να πειραξω το ζουμ η τις ρυθμισεις διαφραγμα κτλ, ευχαριστω πολυ παιδες 1!!!!!!
Fok13 Established Member 9 October 2010 190 3 January 2011 #9 Πολύ ωραία φωτογραφία!!!Πρέπει να είχε πολύ κρύο!! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!!!