Pan's Labyrinth

Μόλις παρέλαβα από play.com... Η ποιότητα εικόνας είναι κάτι το απίστευτο. Νομίζω ποτε δεν έχω δει άλλοτε πιο πειστικη ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ αισθηση.

Ναι, δεν ειναι αυτό το ψευτικο τέλειο που βλέπουμε σε πολλες ταινιες (βλ. click) , όμως έχει σχεδόν την υφή της μπομπίνας, ο,τι πρεπει για μια τετοια ταινία...

Να ρωτησω κατι ομως.

Εχω διαβασει απειρες κριτικές στο internet περί του DTS HD Master Audio soundtrack που έχει το bluray.

Το δικό μου (από Αγγλία) γράφει πάνω Dolby Digital 5.1... Τι παίζει?

Δεν πιστεύω φίλε μου να είχε τίποτε ελληνικούς υπότιτλους η κόπια από το play, γιατί εγώ το περιμένω από amazon και σίγουρα δεν έχει το δικό τους!!

Όσο για το DTS HD δεν ξέρω αν η δική μου κόπια θα έχει.
Θα σε ενημερώσω αν θες πάντως.

Φιλε akisnm156 αν δεν σε ενδιαφέρει το 7.1 DTS, σου προτείνω ανταλλαγή... (Χτες το βραδυ παρελαβα, αχρησιμοποίητο είναι)
Εξάλλου το αγγλικό έχει και ενα 30λεπτο ντοκιμαντέρ που δεν έχει το αμερικάνικο, που θα ήταν συν για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το DTS.

Προφανώς χωρίς ελληνικούς υπότιτλους... (μόνο αγγλικούς)

Παραθέτω απόσπασμα από το site που μόλις... σήμερα ανακάλυψα (δυστυχώς).

#

OVERALL: Draw

*US -release has DTS-HD Master 7.1-track and good selection of extras. Also note the "Video commentary", which is not found on the standard DVD release.

*UK -release is missing "Lossless" audio and some extras from the US-release ("The Charlie Rose Show" and "Photo galleries"), but it has exclusive 30-min interview and "The Melody Echoes the Fairy Tale"-featurette.

Note, that German -release is not English friendly.

Αν δεν θέλει κανείς ανταλλαγή, με βλέπω να το ξαναγοράζω, είμαι τρελαμένος μ'αυτή την ταινία και ήθελα το DTS....

Last edited:
Kαλημερα σας !Μπορειτε σας παρακαλω να με ενημερωσεται αν η αμερικανικη εκδοση ειναι region free για το ps3.Γιατι νομιζω οτι στο amazon γραφει region1.

Εχετε υπόψιν ότι η Αμερικάνικη έκδοση έχει υποστεί post processing (EE, DNR).

Άλλους τους ενοχλεί πολύ, άλλους λίγο, άλλους καθόλου.

Εχετε υπόψιν ότι η Αμερικάνικη έκδοση έχει υποστεί post processing (EE, DNR).

Άλλους τους ενοχλεί πολύ, άλλους λίγο, άλλους καθόλου.

Αυτό είναι σίγουρο? Και σίγουρα δεν υπάρχει στην αγγλική έκδοση?

Έχει κανείς υπόψη του την ποιότητα του τράνσφερ της συγκεκριμένης ταινίας σε hd-dvd?