P petros n AVClub Enthusiast 16 April 2008 987 7 January 2012 #21 καλοριζικα καλοακουστα ,να τα χαρεις .....καλη χρονια βιον ανθοσπαρτο ....(το σκεφτεικες τετοια εποχη......χαχαχαχα)
καλοριζικα καλοακουστα ,να τα χαρεις .....καλη χρονια βιον ανθοσπαρτο ....(το σκεφτεικες τετοια εποχη......χαχαχαχα)
Sevastos Senior Member 4 October 2011 353 Κάρπαθος 13 January 2012 #22 aion said: Το oppo το παιρνεις χθες οπως προαναφερθηκε ! Βασικα απο περιεργεια και μονο δες ποσο θα σου βγει το 95.Εγω και πολυ αλλοι αν οχι ολοι το πηραμε 1200 ευρωπουλα ακατεβατα Click to expand... Θα σε ξενερώσω άσχημα aion!!! Δες εδώ... Όσο για τα υπόλοιπα, 1 εικόνα = 1000 λέξεις και αρκετά db!!!
aion said: Το oppo το παιρνεις χθες οπως προαναφερθηκε ! Βασικα απο περιεργεια και μονο δες ποσο θα σου βγει το 95.Εγω και πολυ αλλοι αν οχι ολοι το πηραμε 1200 ευρωπουλα ακατεβατα Click to expand... Θα σε ξενερώσω άσχημα aion!!! Δες εδώ... Όσο για τα υπόλοιπα, 1 εικόνα = 1000 λέξεις και αρκετά db!!!
T thankin Supreme Member 17 April 2009 5,923 thessaloniki 13 January 2012 #24 Να τα χαρεις φίλε! Τα ηχεία ολα τα πήρες 1700 κάτι ευρω μόνο? απο αμέρικα ε? τελωνια δασμοι, ΦΠΑ , δεν σε κοπανησαν? Εδω για όλα το σετ ηχειων ήθελες τουλάχιστον 3700 ευρω!
Να τα χαρεις φίλε! Τα ηχεία ολα τα πήρες 1700 κάτι ευρω μόνο? απο αμέρικα ε? τελωνια δασμοι, ΦΠΑ , δεν σε κοπανησαν? Εδω για όλα το σετ ηχειων ήθελες τουλάχιστον 3700 ευρω!
Sevastos Senior Member 4 October 2011 353 Κάρπαθος 14 January 2012 #25 thankin said: Να τα χαρεις φίλε! Τα ηχεία ολα τα πήρες 1700 κάτι ευρω μόνο? απο αμέρικα ε? τελωνια δασμοι, ΦΠΑ , δεν σε κοπανησαν? Εδω για όλα το σετ ηχειων ήθελες τουλάχιστον 3700 ευρω! Click to expand... Όλο το σύστημα μου πήγε περίπου 2500 μαζί με τα καλώδια για τα ηχεία και τα HDMI που πήρα (αναλυτικά στο post #17). Όλα έρχονται με χαρτιά μετοικεσίας οπότε τελωνεία και δασμοί δεν είναι πρόβλημα Είχα λίγο αγχος για το αν θα ήταν όλα εντάξει αλλά ότσν στήθηκαν τα πάντα για δοκιμή, το συναίσθημα ήταν απίστευτο!!! Πιστεύω ότι η δισφορές στις τιμές αξίζουν το ρίσκο της εγγύησης αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα για το τι έχει παγκοσμια εγγύηση και τι όχι
thankin said: Να τα χαρεις φίλε! Τα ηχεία ολα τα πήρες 1700 κάτι ευρω μόνο? απο αμέρικα ε? τελωνια δασμοι, ΦΠΑ , δεν σε κοπανησαν? Εδω για όλα το σετ ηχειων ήθελες τουλάχιστον 3700 ευρω! Click to expand... Όλο το σύστημα μου πήγε περίπου 2500 μαζί με τα καλώδια για τα ηχεία και τα HDMI που πήρα (αναλυτικά στο post #17). Όλα έρχονται με χαρτιά μετοικεσίας οπότε τελωνεία και δασμοί δεν είναι πρόβλημα Είχα λίγο αγχος για το αν θα ήταν όλα εντάξει αλλά ότσν στήθηκαν τα πάντα για δοκιμή, το συναίσθημα ήταν απίστευτο!!! Πιστεύω ότι η δισφορές στις τιμές αξίζουν το ρίσκο της εγγύησης αν και δεν το έχω ψάξει ακόμα για το τι έχει παγκοσμια εγγύηση και τι όχι
T THEOJJ Senior Member 3 September 2008 376 Χαλάστρα 14 January 2012 #26 Καλορίζικα καλές ακροάσεις,κοιτάξτε να το χαρητε .