ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Re: Απάντηση: ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Το ψηφιακό τι σχέση έχει με τα δικαιώματα των αγώνων? Τα δικαιώματα τα έχει αποκλειστικά το MEGA κάθε Τρίτη και η ΝΕΤ κάθε Τετάρτη.

Εφοσον η ερτ εχει δικαιοματα,μπορει να το δωσει και στο ψηφιακο,σωστα;

Προσπαθω απο Πάτρα με το ιδιο κάτοπτρο χωρίς επιτυχία..... Δεν ξέρω αν δεν το πιανω λόγω χαμηλού σήματος ή μικρορύθμισης στο κινητό πιάτο. Και δεν ξέρω αν το πιάνει άλλος εδώ ώστε να γνωρίζω τι πιθανά φταίει.

Και εγώ από Πάτρα είμαι με gibertini OP120L. Τώρα το καλοκαίρι, το πρωί δε το πιάνω. Την ώρα του αγώνα όμως το πιάνω χωρίς σπασίματα στον ipbox 9000hd με enigma2 και με ελάχιστα σπασίματα στον dm800

Ευχαριστώ φίλε malakudi. Επιτέλους ένας απο Πάτρα που το πιάνει!!!
Θα δοκιμασω μόλις σκοτεινιάσει και εύχομαι να το πιάσω. Έχω κάρτα σε HTPC για να κάνω τις δοκιμές μόλις έρθει η ώρα.
Από ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου η λήψη είναι οριακή στην περιοχή. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε.

με το ιδιο πιατο και με κεντρο αστρα 19 να μην το επιχειρησω καν με παρακεντρο lnb ε?

με το ιδιο πιατο και με κεντρο αστρα 19 να μην το επιχειρησω καν με παρακεντρο lnb ε?

Εξαρτάται, που βρίσκεσαι; Αν είσαι ποιο βόρεια-βορειοδυτικά από μας ίσως και να έρχεται.

απο το λίγο που έδειξε παιδιά αυτήν την στιγμή είναι καθαρά σε upscale...καμμια σχέση με hd

Στο sky sport hd 1 (sky italia) ειναι hd απλα δεν εχει ελληνικη μεταδοση μονο ιταλικα η ηχο απο το γηπεδο χωρις σχολιασμο.

Πάντως το TVR2 το δείχνει σε 16/9 με μπάρες πάνω κάτω.
Γιατί όχι κι εμείς ρε γμτ.Έστω κι αυτό...

Η μεταδοση απο το Digitalb/Supersport HD παντως ειναι γνησιο HD!
Aπολαυστικα τα πανοραμικα πλανα του ΟΑΚΑ!
Και περιγραφη απο Αντωνη Κατσαρο απο ΝΕΤ!!!
:guitarist:

Να μην τρωγαμε και το γκολ θα ηταν καλυτερα...
:bigcry:

Απο ITV HD και εγω η εικονα ειναι παρα πολυ καλη, καλος ηχος και
το πλανο ειναι πραγματικο widescreen και δεν εχει καμια σχεση με τη ΝΕΤ.
Δεν μπορω να παρω captures αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα στο ποσα δειχνει το ενα καναλι και ποσα το αλλο. Η ΝΕΤ φαινεται σα να κανει ενα zoom στην εικονα που δειχνει το ITV HD.

Τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι upscale η πραγματικα HD αλλα νομιζω οτι παει προς το HD αλλιως δε θα το ανοιγε καθολου και το ITV HD, θα επεζε στο ITV Regional.

Παιδια γεια σας
Απο τα λιγα που ξερω λογω του οτι δουλευω στην τηλεοραση το Van ειναι οντως ελληνικο ειναι πραγματικα HD και ναι για τους ξενους στελνουμε πραγματικο HD λογω της συμφωνιας με την ουεφα.
Το θεμα ειναι οτι εμεις δισκολα θα δουμε HD γιατι τα δικαιωματα τα εχουν SD ελληνικα καναλια.
Φιλικα dbfan

Απάντηση: Re: ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Ακόμα και το feed είναι δύσκολο;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=913442#post913442

Αφού γενικά στον 16Ε έχω καλό σήμα, δεν θα έπρεπε να βρω και το feed;
Ή μήπως θέλει ειδικό εξοπλισμό λόγω χαμηλού symbolrate;
Ούτε εγώ το λαμβάνω. Μήπως δεν ισχύει;