ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Ούτε εγώ το λαμβάνω. Μήπως δεν ισχύει;

Αυτό μήπως;

Atlantic Bird 1 (12.5°W)
Fréquence: 11154 - Pol: V - SR: 5632 - FEC: 3/4
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 4:2:2
Infos: Inside Olympic stadium for Panathinaikos-A.Madrid

Αυτό μήπως;

Atlantic Bird 1 (12.5°W)

Καλά αυτό είναι σε δορυφόρο που δεν πιάνω. Άκυρο... :flipout:
(νόμιζα 12,5Ε :flipout:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Αυτό μήπως;

Atlantic Bird 1 (12.5°W)
Δεν κάνω λήψη αυτού του δορυφόρου δυστυχώς.

Πάντως έξω από το γήπεδο από τη μερια των επισήμων ήταν δύο τεράστια van (container θα έλεγα καλύτερα) με μεγάλα δορυφορικά πιάτα uplink που έγραφαν abc HD...

Χμμμ. Εγώ, να πω την αμαρτία μου, δε μου φάνηκε hd. Δε ξέρω αν έχω συνηθίσει με το eurosport kai ta sky sports, αλλά είδα ένα μέτριο upscale και τίποτα παραπάνω. Φυσικά η διαφορά με τη μετάδοση του ΝΕΤ ήταν χαοτική (και ποιά δεν είναι στη τελική), αλλά απέχει πολύ κατά τη γνώμη μου απο hd και ειδικά από native. Anyways, αφού ξεκινάμε σιγά σιγά έστω και να βάζουμε τη λέξη hd στα στόματα των ελληνικών καναλίων,είναι κάτι.

ps. Αυτό το itv (sd), απορώ πως γίνεται να έχει τόσο κακή εικόνα. Είναι δυνατόν τέτοιο κανάλι να βγάζει ποιότητα χειρότερη του youtube?

Μην τρελαθούμε βρε παιδιά!!! Το παιχνίδι μεταδιδόταν σε πραγματικό HD και η εικόνα ήταν απλά πεντακάθαρη! Μόνο τα χρώματα υστερούσαν λίγο, μάλλον πρέπει εκεί στη ΝΕΤ να μάθουν καλύτερα τις ρυθμίσεις εικόνας.
Αν προσέχατε και πλάνα μέσα από το γήπεδο, ιδιαίτερα όταν έδειχνε τον Ισπανό προπονητή, η κάμερα που ήταν εκεί κοντά του είχε ένα τεράστιο λογότυπο "HD" πάνω της.
Το παιχνίδι το είδα σε προβολέα 1080p σε οθόνη 160" και η εικόνα απλά κεντούσε!!!!

Πραγματικα χθες μπερδευτηκα,τα κοντινα (παγκοι,παικτες,διαιτητης) εδειχναν για hd ,ενω απο την γενικη καμερα μου φακηκε σαν καλο upscale :p

Η εικόνα στο itv hd ήταν πολύ καλής ποιότητας SD με πολύ καλό upscale. Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν HD.

Αντίθετα, στο sky sport1 hd του ιταλικού, ήταν πραγματικό HD.

Μη τρελένεσαι panosxgr. Τη γνώμη μου είπα και ότι και να λέγανε οι κάμερες αυτό που μετέδωσε το itv hd δεν ήταν native hd. Αν θες να το βαφτίσεις καλό upscale κανένα πρόβλημα, μόνο που στη σύγκριση με premiership (που επίσης είναι σε upscale) υστερεί πολύ. Σε σύγκριση με το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου επίσης υστερεί πολύ. Τέλως πάντων, για να μη τα ισοπεδώσω όλα, ήταν μια πολύ οραία και υψηλού επιπέδου μετάδοση. Ας ελπίσουμε, σύντομα να μη χρειάζεται να πηγαίνουμε μέσω Αγγλίας για να δούμε κάτι που λαμβάνει χώρα εδώ.

Re: Απάντηση: ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Μην τρελαθούμε βρε παιδιά!!! Το παιχνίδι μεταδιδόταν σε πραγματικό HD και η εικόνα ήταν απλά πεντακάθαρη! Μόνο τα χρώματα υστερούσαν λίγο, μάλλον πρέπει εκεί στη ΝΕΤ να μάθουν καλύτερα τις ρυθμίσεις εικόνας.
Αν προσέχατε και πλάνα μέσα από το γήπεδο, ιδιαίτερα όταν έδειχνε τον Ισπανό προπονητή, η κάμερα που ήταν εκεί κοντά του είχε ένα τεράστιο λογότυπο "HD" πάνω της.
Το παιχνίδι το είδα σε προβολέα 1080p σε οθόνη 160" και η εικόνα απλά κεντούσε!!!!

-bye-Αν το εγραψες θα ηταν τελειο να το ανεβαζες και για εμας που εχουμε μονο το καυτο πουλι 13 :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: ΠΑΟ-ΑΘΛΕΤΙΚΟ σε HD μετάδοση μέσω ΝΕΤ?

Μη τρελένεσαι panosxgr. Τη γνώμη μου είπα και ότι και να λέγανε οι κάμερες αυτό που μετέδωσε το itv hd δεν ήταν native hd. Αν θες να το βαφτίσεις καλό upscale κανένα πρόβλημα, μόνο που στη σύγκριση με premiership (που επίσης είναι σε upscale) υστερεί πολύ. Σε σύγκριση με το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου επίσης υστερεί πολύ. Τέλως πάντων, για να μη τα ισοπεδώσω όλα, ήταν μια πολύ οραία και υψηλού επιπέδου μετάδοση. Ας ελπίσουμε, σύντομα να μη χρειάζεται να πηγαίνουμε μέσω Αγγλίας για να δούμε κάτι που λαμβάνει χώρα εδώ.

Δεν τρελαίνομαι φίλε μου, αλλά στο ιταλικό που το είδα εγώ χθες ήταν πραγματικό HD. Ίσως το ITV HD να έδινε εικόνα σε upscale για δικούς του λόγους, ποιος ξέρει? Απλά η απορία μας εξαρχής, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, ήταν αν η ΝΕΤ δώσει HD εικόνα στα ξένα κανάλια. Κάτι τελικά που το έκανε και ήταν ο 1ος αγώνας επί ελληνικού εδάφους που μεταδόθηκε σε HD ανάλυση.

Συγνώμη αλλά δεν είδα ποτέ ότι αναφέρεσαι στο ιταλικό sky. Εγώ αναφερόμουν εξαρχής στο itvhd, οπότε είμαστε οκ:) (γιατί δε το πιάνω καν το ιταλικό, οπότε δε μπορώ να ξέρω). Εκεί εστιάζω και εγώ: Ήταν όντως η πρώτη HD μετάδοση από Ελλάδα έστω και αν τη χάρηκαν όλοι εκτός από τους Έλληνες.

Δεν τρελαίνομαι φίλε μου, αλλά στο ιταλικό που το είδα εγώ χθες ήταν πραγματικό HD. Ίσως το ITV HD να έδινε εικόνα σε upscale για δικούς του λόγους, ποιος ξέρει? Απλά η απορία μας εξαρχής, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, ήταν αν η ΝΕΤ δώσει HD εικόνα στα ξένα κανάλια. Κάτι τελικά που το έκανε και ήταν ο 1ος αγώνας επί ελληνικού εδάφους που μεταδόθηκε σε HD ανάλυση.

Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα σου Πανο!
Aπ οσο καταλαβα Sky Italia και Digitalb μετεδωσαν 100% native HD,
ενω το ITV HD upscale sd για δικους τους λογους.
-bye-
Αν καποιος το ειδε απο αλλο καναλι HD ας μας πει τις εντυπωσεις του.

Πάντως δεν ήταν ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας σε hd παραγωγή εν Ελλάδι.
Ο πρώτος ήταν ο τελικός της Αθήνας για το CL πριν 2 χρόνια.

Πάντως δεν ήταν ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας σε hd παραγωγή εν Ελλάδι.
Ο πρώτος ήταν ο τελικός της Αθήνας για το CL πριν 2 χρόνια.

+1. Και μην ξεχνάμε τους ολυμπιακούς του 2004. Η τεχνογνωσία υπάρχει. Θέληση δεν βρίσκουμε...

αμα δεν φανε το προστημο πρωτα δεν προκειτε να δουμε hd ετσι γινεται στο ελλαδισταν παντα πρεπει να πληρωνουμε παντα και τελευταια στιγμη

η εικονα που μεταδωσε χτες η νετ ηταν σχετικα καλη,αλλα δεν νομιζω να ηταν το αναμενομενο,περιμενουμε να το δουμε σε καποια ψηφιακη μεταδωση για να καταλαβουμε εαν ηταν πραγματικα hd.

Φιλε Πανο το παρατηρησα και εγω και μαλιστα για αυτο μπηκα για να το γραψω. Οντως στα πλανα του ισπανου προπονητη φαινοταν διπλα του η καμερα στην νοητη ευθεια της γραμμης του κεντρου με ενα μεγαλο λογοτυπο HD στο πλαι επανω της.
Το παιχνιδι δεν το ειδα HD και δεν ξερω πως ηταν η ποιοτητα. απλα επιβεβαιωνω οτι ειδα καμερα με HD λογοτυπο.
Δεν μπορουν να βγαλουν μια συχνοτητα στον Hellasat ή στον Hotbird να τα βλεπουμε και εμεις???? Εφ οσον γινεται η παραγωγη ειναι αστειο να μην τα βλεπουμε σε υψηλη ευκρινεια τα ματς. Αυτη ειναι η γνωμη μου.:operator:

Εγω πάλι γιατί νομίζω ότι η κάλυψη έγινε από εξωτερικό ιδιωτικό συνεργείο(βλ. προηγούμενο ποστ μου για το άρθρο στα δορυφορικά) για λογαριασμό της ΕΡΤ η οποία μου φαίνεται να μην ξέρει την τύφλα της από υψηλή ανάλυση....???!?!?!?