Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι €700 ...

Καλημέρα .
Το ΕΡΟS ανηκει στη κατηγορία των αρκετά ισοροποιμένων ηχείων .Τωρα επειδη θα δουλέψει με creek ειναι και ματσαρισμένα με τον ενισχυτή αφου ειναι ο ιδιος κατασκευαστής .

Πάντως, τα Spendor 3/5 πάνε στα €1150, τη στιγμή που τα Epos είναι στα 660. Μιλάμε για διπλάσια τιμή.

Re: Απάντηση: Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι 700 ...

Πάντως, τα Spendor 3/5 πάνε στα 1150, τη στιγμή που τα Epos είναι στα 660. Μιλάμε για διπλάσια τιμή.

Τα 3/5se μάλλον είναι στα χρήματα αυτά.
Υπάρχουν όμως και τα απλά που νομίζω οτι είοναι κοντά στα 700Ε. Εκτός και αν πλέον δεν βγαίνουν...
Οταν τα είχα ακούσει και τα δυο (πριν τελικά πάρω τα SP2/3) τα απλά σε ορισμένους τομείς (πχ φυσικότητα) μου άρεσαν περισσότερο...
Εντάξει τα se ήταν σαφώς πιο εντυπωσιακά αλλά μάλλον τότε θα έπαιρνα τα απλά

Προσωπικά δεν θα αγόραζα "σπιρτόκουτα" για ηχεία
Άκου και τα βάσης KLIPSCH RB-81 (αρχική €770)

DF

Απάντηση: Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι 700 ...

Άκου και τα βάσης KLIPSCH RB-81 (αρχική 770)

DF

δεν ξερω ,...αλλα ακουσα τα rf-82,απο μπασα καλα δεν λεω,αλλα δεν μου αρεσε και πολυ ο ηχος τους, λογω κορνας να υποθεσω?

Εγω επιμένω στα απλά Spendor S3/5. Eίναι ηχεία που θα σε μάθουν να "ακούς" όπως και τα ATC scm7 ΙΜΗΟ....

Last edited:
Re: Απάντηση: Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι €700 ...

Μήπως γνωρίζετε απο πού μπορώ να μάθω τιμές για τα Paradigm;

Αν δεν κάνω λάθος τα εισάγει η absolute audio. 210 9952578.

Απάντηση: Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι 700 ...

δεν ξερω ,...αλλα ακουσα τα rf-82,απο μπασα καλα δεν λεω,αλλα δεν μου αρεσε και πολυ ο ηχος τους, λογω κορνας να υποθεσω?

Συμφωνώ κι εμένα η σειρά RF δεν μου πολυαρέσει (αλλά όχι για την κόρνα)όμως τα RB είναι στημένα διαφορετικά.
Τα προτείνω διότι με σχετικά λίγα χρήματα αγοράζεις "περισσότερο"ηχείο (8")και το κυριότερο ευαίσθητο´ηχείο,ο Creek δεν είναι και "τέρας" οδήγησης

DF

Εγω ειμαι υπερ του SPENDOR S3/5R το οποιο ακουσα προσφατα και παιζει πολυ καλυτερα απο το S3/5SE(πιο ακριβο και δεν βγαινει πια).
Πολυ ισοροπημενο ηχο και καλο μπασο και εξαιρετικη μεσαια περιοχη.
Εχει 1100 ευρω και τα αξιζει.

και τα amphion ion(1000ευρω) ειναι πολυ καλα και λογο οτι εχουν πολυ σταθερη ωμικη αντισταση(δεν πεφτουν κατω απο 6-7ohm ειναι ευκολο φορτιο για μικρους ενισχυτες.

Last edited:
Εγώ θα σου πρότεινα να ακούσεις και τα Chario Premiun 2000. Είναι παρά πολύ μουσικά και με γλυκό ήχο.

Απάντηση: Re: Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι €700 ...

Εγω ειμαι υπερ του SPENDOR S3/5R το οποιο ακουσα προσφατα και παιζει πολυ καλυτερα απο το S3/5SE(πιο ακριβο και δεν βγαινει πια).

Σημείο αναφοράς στή κατηγορία του. Μαγικές μεσαίες, απίστευτος όγκος γιά τό μεγεθός του , μουσικότητα και χρονισμός άριστος. Κλασσική αξία. Καί μετρητοίς σέ πολύ συμφέρουσα τιμή !

Re: Πάω για αγορά ηχείων βάσης μέχρι 700 ...

Aυτό το S3/5R τώρα με μπέρδεψε... Τι είναι αυτό το R στο τέλος; Εβγαλε καινούριο ηχείο; Στο site δεν βλέπω κάτι....

Αν ενοείς το απλό S3/5 συμφωνώ απόλυτα αν έχει βγάλει καινούριο δεν το έχω ακούσει οπότε δεν έχω άποψη...
Πάντως το απλό έχει κάτι που το se δεν το έχει... στα χαρτιά το se υπερέχει αλλά στην πράξη το απλό είναι πιο "αγνό" κατα την άποψή μου.... όχι οτι το se δεν έχει τα πλεονεκτήματά του... πάντως εγω είχα επιλέξει το απλό απο τα δύο! (ασχετα αν στο τέλος πήρα το 2/3....)

Η σειρά Classic από τη Spendor έχει αλλάξει.
Τα νέα μοντέλα έχουν την κατάληξη R.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πρόσφατα τα B&W CM1 και η αλήθεια είναι ( τηρουμένων των αναλογιών πάντα ) ότι πρόκειται για ένα μικρό 805 ,με λίγη προσοχή στην τοποθέτηση και με ενισχυτή 100 βαττ θα ακούσεις πολύ καλά,
Έναν πόντο επίσης στα ηχεία της AUDIO SPECTRUM Eros η Sirene!